Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Inadvertente pe site
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Sâm Oct 25, 2008 2:19 pm    Titlul subiectului: Inadvertente pe site Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Plutonium/GZPW_18SPL/
Are 10000 W RMS. Nu 5000. X max. 35 mm / 1.39", nu 50....
Probabil sunt carecteristicile altui dif cele de pe site.

Daca mai gasiti, postati aici.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Dum Oct 26, 2008 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tu chiar crezi ca acea persoana care e interesata de achizitia unui asemenea difuzor nu stie exact de ce e capabil ?
datele de pe site sunt puse ..... doar asa ca sa fie
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2008 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca nu cumpara multa lume asa ceva, si stiu ca daca ar cumpara s-ar uita mai bine. Very Happy Mie pur si simplu mi-a sarit in ochi diferenta si m-am gandit sa fac topicul asta k sa mai puna lumea si chiar si eu alte probl. Ca am mai vazut si altele, dar ocazional si nu am facut asta. Daca am deranjat asa tare, scuze.. Rolling Eyes

intrebare: daca vrei sa-mi rsp. imi poti spune de unde pot cumpara mdf gros si niste mocheta din iasi?
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2008 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

www.be-loud.ro la sectiunea noutati be-loud.ro, la specificatiile primului subwoofer prezentat al 2-lea cuvant nu este separat de al 3-lea Evil or Very Mad

In Phase XTB8A
Subwoofere auto In Phase
subwoofer activdifuzor de 8" (20cm) in incinta bass reflexamplificator integratputere 500W RMSimpedanta 4ohmisensibilitate 93dBraspuns in frecventa 35...

Laughing Laughing Laughing

Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2008 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OMFG Shocked Shocked Shocked

si cand ma gandesc ca eram pe punctul de a-l lua, noroc cu tine otzy!!! Embarassed

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
tzatza

Data înscrierii: 02/Noi/2008
Locație: Satu Mare

MesajTrimis: Vin Dec 19, 2008 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aveti o greseala la acest hifonics cred http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Sisteme/BRUTUS_BX6.2Ci/ Diametru woofer ar trebui sa fie 16.5 cm .
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Streetracer_Bass_Pack/

# RMS
# 2 ohmi, stereo: 2 x 750 W RMS

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Edition/Edition_Two/ La fel si aici. Are 2x75W.
Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci am si eu o rugaminte mica Laughing vreau sa scoateti tubul ala de acolo si sa puneti o incinta trapezoidala acordata la 32 de hz (nu de alta dar imi irita organul vizual Embarassed ) si loc loc de coaxiala aia sa puneti un sistem pe 2 cai Surprised

snap0174.jpg
 Description:
 Filesize:  46.69 KB
 Viewed:  538 Time(s)

snap0174.jpg

Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa ar fi bine? Razz

menu - original.png
 Description:
 Filesize:  24.58 KB
 Viewed:  497 Time(s)

menu - original.png

menu - body28.png
 Description:
 Filesize:  41.87 KB
 Viewed:  535 Time(s)

menu - body28.png

Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

perfect Shocked Very Happy
foarte marfa,ai pus si umbre Cool

Ultima modificare efectuată adypala la Mie Feb 25, 2009 11:36 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar ca se pricepe omul la desen ... foarte frumos ... dar ce sti tu cand s-a deschis be-loud tubul si coaxiala era la putere....
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi frumos. Imi aduc aminte cand am intrat prima data pe be-loud.. eram fascinat. Very Happy Ma uitam la cea mai ieftina boxa cu specificatii umflate si eram.. Shocked vreau si eu, vreau si eu.. Atunci era la putere asta.
Era cineva la prezentari sisteme cu 2 in portbagaj, (la o dacie parca). Ce sa mai.. eram cuprins. Laughing Acu cand aud de tub.. stramb din nas ca de.. Laughing Laughing
Sus
Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da tin minte twister e numea omul sau ceva de genu' ... eu ce sa zic ca am avut vre-o 2 tuburi d'astea
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aveai tot pe Santa Fe tubul si era prins cu o plasa de bagaje pe mijoc. Smile Arata chiar foarte bine. S-au schimbat multe de atunci... chiar si userul Laughing
Sus
Tibitzu
Audiofil

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 11:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da exact...dar de la tubul de care zici tu am mai schimbat unul ...am trecut prin criza acum un an nu aveam bani si mi-am luat o combinatie de mac-audio ieftina ... Very Happy ...da userul ...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum