Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Garaj Be loud!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi

Autor Mesaj
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 7:10 pm    Titlul subiectului: Garaj Be loud! Răspunde cu citat (quote)

Be loud! deschide propriul garaj!
Incepand cu data de 22 mai, Be loud! va poate oferi servicii complete de instalari car audio-video la cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru programari si detalii ne puteti contacta telefonic la numerele 072.04.20.265 sau 0765.912.534

PS: preturile sunt aceleasi ca si cele d aic http://www.be-loud.ro/pagini/manopera/ ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta n-ar trebui trecuta la stiri si anunturi?
ma rog, unde e faimosul garaj? Very Happy

danijblbass
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai am incercat sa ma bag p acolo p la stiri dar nu merge Laughing si mai bine k nu mere k asa s-ar baga toti peste alea p acolo.....

e p prima pagina anuntul asta dar trebuia pus i pe forum zic eu Smile
dar totusi , unde e garjul ? Smile
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intrebare de baraj...unde e garajul Laughing
Pobabil ca o sa se comunice si pe forum dar nu este terminat in totalitate...poate mai sunt cateva chestii de rezolvat Rolling Eyes
Dupa cum a mai zis mihai intr-un alt post...e surpiza Surprised
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai din cate am vazut eu scrie mare si frumos: incepand cu 22 mai... suntem in 22 mai Very Happy deci ar trebui sa fie publica si locatia, nu?
mai bine suna cineva la ei si afla si ne zice si noua Smile

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2007 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Scuze pentru slaba comunicare pe site a evenimentului si pentru lipsa unui anunt pe forum. Am fost foarte dati peste cap zilele astea din cauza deschiderii garajului si nu am mai avut timp de site si forum.
In acest moment adresa nu este publica pentru ca nu suntem inca gata sa ne primim vizitatorii cum se cuvine, spatiul nu este inca 100% amenajat.
Deabia maine sper sa luam mobila de exemplu.
Despre standuri de produse si ceva stoc la fel, saptamana viitoare probabil.
Daca cineva vrea sa ne faca o vizita Smile este binevenit, adresa este Str Matei Spiridon nr 19, sector 3. Tineti insa minte ca magazinul nu este inca operational, pentru instalari este necesara o programare telefonica iar ridicarea comenzilor de aici se poate face numai cu precomanda, dupa confirmarea existentei produselor pe stocul propriu (a doua zi cel tarziu).
Lansarea oficiala sper sa aiba loc saptamana viitoare.
Intre timp insa am dar drumul partii de garaj pentru a nu plati chiria degeaba asa ca va asteptam la instalari! Very Happy

PS
mut acest topic la "Stiri" si il redenumesc
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 12:02 am    Titlul subiectului: Re: Garaj Be loud! Răspunde cu citat (quote)

danijblbass a scris:

PS: preturile sunt aceleasi ca si cele d aic http://www.be-loud.ro/pagini/manopera/ ?

Nu. Acea pagina nici nu mai apare pe site, dar o poti inca accesa pentru ca stii adresa la care era.
Acelea erau niste preturi orientative practicate de alte service-uri pe care noi le recomandam clientilor. De multe ori tarifele erau pe acolo dar erau si multe cazuri in care la fata locului se platea mai mult.
Lista de preturi a garajului Be loud! este aproape finalizata si va fi publicata pe site odata cu lansarea oficiala. Pentru moment ea este afisata in garaj si preturile nu difera cu mult fata de cele de la adresa de mai sus (70 RON kit amplificator, amplificator si subwoofer, 25 RON un CD Player, 25-75 RON o pereche de difuzoare in functie de tip si masina).
Sus
gandac

Data înscrierii: 24/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 6:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci chiar suntem vecini Smile sper sa mearga treaba cu garaju. Poate va fac o vizita azi Rolling Eyes
Sus
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari..in sfarsit s-a reusit deschiderea unui garaj...aveati mare nevoie...sa-l stapaniti fericiti si plin de clienti!!!
danijblbass
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu gasesc locatia p nicio harta strada Str Matei Spiridon ! stiti vre-un link un sa vad si eu unde e strada asta ?am cautat p harta bucurestiului si nu am gasit nimic..... Sad
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cate stiu strada se afla intre sos. vitan si ramnicu sarat s.3 punct de reper stadionul olimpia.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bravo mai baieti acu sigur deveniti gazda emisiuni pimp my ride Very Happy
si o sai intreceti pe west coust customs

Mult noroc in continuare
Sus
danijblbass
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ langa olimpia stau si eu...acum poti sa-mi spui mai exact unde e ...
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in continuarea strazii baia mare ...soldat m spiridon, cred ca acolo este...banuiesc k ne lamureste mihai ...doar nu e vre-un secret Very Happy Very Happy
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Mai 24, 2007 4:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cread ca aici Very Happy .. Multa bafta baieti asteptam poze.. si o rubrica instalari efectuate sa vedem opere de arta Smile

locatie.JPG
 Description:
 Filesize:  75.62 KB
 Viewed:  850 Time(s)

locatie.JPG

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Stiri si anunturi Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum