|
Autor |
Mesaj |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 7:10 pm Titlul subiectului: Garaj Be loud! |
|
|
Be loud! deschide propriul garaj!
Incepand cu data de 22 mai, Be loud! va poate oferi servicii complete de instalari car audio-video la cele mai inalte standarde de calitate.
Pentru programari si detalii ne puteti contacta telefonic la numerele 072.04.20.265 sau 0765.912.534
PS: preturile sunt aceleasi ca si cele d aic http://www.be-loud.ro/pagini/manopera/ ?
|
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta n-ar trebui trecuta la stiri si anunturi?
ma rog, unde e faimosul garaj?
_________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai am incercat sa ma bag p acolo p la stiri dar nu merge si mai bine k nu mere k asa s-ar baga toti peste alea p acolo.....
e p prima pagina anuntul asta dar trebuia pus i pe forum zic eu
dar totusi , unde e garjul ?
|
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intrebare de baraj...unde e garajul
Pobabil ca o sa se comunice si pe forum dar nu este terminat in totalitate...poate mai sunt cateva chestii de rezolvat
Dupa cum a mai zis mihai intr-un alt post...e surpiza
|
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai din cate am vazut eu scrie mare si frumos: incepand cu 22 mai... suntem in 22 mai deci ar trebui sa fie publica si locatia, nu?
mai bine suna cineva la ei si afla si ne zice si noua
_________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Mai 23, 2007 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Scuze pentru slaba comunicare pe site a evenimentului si pentru lipsa unui anunt pe forum. Am fost foarte dati peste cap zilele astea din cauza deschiderii garajului si nu am mai avut timp de site si forum.
In acest moment adresa nu este publica pentru ca nu suntem inca gata sa ne primim vizitatorii cum se cuvine, spatiul nu este inca 100% amenajat.
Deabia maine sper sa luam mobila de exemplu.
Despre standuri de produse si ceva stoc la fel, saptamana viitoare probabil.
Daca cineva vrea sa ne faca o vizita este binevenit, adresa este Str Matei Spiridon nr 19, sector 3. Tineti insa minte ca magazinul nu este inca operational, pentru instalari este necesara o programare telefonica iar ridicarea comenzilor de aici se poate face numai cu precomanda, dupa confirmarea existentei produselor pe stocul propriu (a doua zi cel tarziu).
Lansarea oficiala sper sa aiba loc saptamana viitoare.
Intre timp insa am dar drumul partii de garaj pentru a nu plati chiria degeaba asa ca va asteptam la instalari!
PS
mut acest topic la "Stiri" si il redenumesc
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 12:02 am Titlul subiectului: Re: Garaj Be loud! |
|
|
Nu. Acea pagina nici nu mai apare pe site, dar o poti inca accesa pentru ca stii adresa la care era.
Acelea erau niste preturi orientative practicate de alte service-uri pe care noi le recomandam clientilor. De multe ori tarifele erau pe acolo dar erau si multe cazuri in care la fata locului se platea mai mult.
Lista de preturi a garajului Be loud! este aproape finalizata si va fi publicata pe site odata cu lansarea oficiala. Pentru moment ea este afisata in garaj si preturile nu difera cu mult fata de cele de la adresa de mai sus (70 RON kit amplificator, amplificator si subwoofer, 25 RON un CD Player, 25-75 RON o pereche de difuzoare in functie de tip si masina).
|
|
Sus |
|
 |
gandac
Data înscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 6:40 am Titlul subiectului: |
|
|
deci chiar suntem vecini sper sa mearga treaba cu garaju. Poate va fac o vizita azi
|
|
Sus |
|
 |
neuron Priceput
Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 245 Locație: bucuresti pe stanga
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari..in sfarsit s-a reusit deschiderea unui garaj...aveati mare nevoie...sa-l stapaniti fericiti si plin de clienti!!!
_________________ Alpine 9880/JBL GTO-804EZ/JBL GTO 609C/DLS classic 1072/Alpine MRV-M500/JBL GTO 1214BR. |
|
Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu gasesc locatia p nicio harta strada Str Matei Spiridon ! stiti vre-un link un sa vad si eu unde e strada asta ?am cautat p harta bucurestiului si nu am gasit nimic.....
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa cate stiu strada se afla intre sos. vitan si ramnicu sarat s.3 punct de reper stadionul olimpia.
|
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
bravo mai baieti acu sigur deveniti gazda emisiuni pimp my ride
si o sai intreceti pe west coust customs
Mult noroc in continuare
|
|
Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
_vrx_ langa olimpia stau si eu...acum poti sa-mi spui mai exact unde e ...
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Joi Mai 24, 2007 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
in continuarea strazii baia mare ...soldat m spiridon, cred ca acolo este...banuiesc k ne lamureste mihai ...doar nu e vre-un secret
|
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |