|
Autor |
Mesaj |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 8:29 pm Titlul subiectului: [g] : Renault Megane |
|
|
Masina: Renault Megane I Classic 2000
HU: Pioneer DEH-P75BT
Fata: Hertz ESK 165
Spate: DLS Classic 226
Amplif: JBL GTO 75.4
Sub: JBL GTO 1204BR
Conectica: Alfatec V25 si niste fire, cum zicea un tip pe forum [in poza apare Alfatecu' si vechiul cablu... o mica diferenta]

Mai urmeaza un condensator si un mic "tratament" de insonorizare... Asta pana nu imi vine iar sa schimb tot din sistem...  _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 347
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
super sistemul dar am vazut ca vindeai dls-urile parca  |
|
Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 11:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum se aud Hertz-urile? oare amplificate de un Srx2 s-ar auzi bine? srx2 avand cu 40 rms mai putin pe canal decat 75.4 |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Vin Apr 06, 2007 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Am la vanzare niste DLS 125, care sunt pe 13, ca mi-am modificat locasele in spate si mi-am pus pe 16.
Hertz-urile se aud foarte tare si destul de bine, o sa pot spune mai multe despre ele dupa ce insonorizez usile. Cre'ca puterea nu e neaparat o problema, eu le tin cu input level-ul statiei undeva sub jumate ca sa le pot "suporta" ca altfel acopera absolut tot.  _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 06, 2007 9:16 am Titlul subiectului: |
|
|
super tare..asteptam si insonorizarea..bafta in continuare |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astazi mi-am schimbat player-ul cu un Clarion DXZ778RUSB... E super tare, mai greu cu reglajele...
L-am cumparat/montat la garajul Be-Loud. Va recomand cu caldura sa apelati la ei.
Multumesc baieti. Urmeaza insonorizarea.
 _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
hehe... felicitari pt alegere...
in putin timp pretul la 778 va creste cred ca cei de la clarion si-au dat seama ca era prea pomana pt ce stie sa faca  |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
[g] a scris: | Astazi mi-am schimbat player-ul cu un Clarion DXZ778RUSB... E super tare, mai greu cu reglajele...
L-am cumparat/montat la garajul Be-Loud. Va recomand cu caldura sa apelati la ei.
Multumesc baieti. Urmeaza insonorizarea.
 |
super scula sa te bucuri de el ... spune-ne niste pareri ,in afara de faptul k e greu de reglat ...banuiesc k te referi in special la TA si la PEQ |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc.
I-am mai dat putin de cap, se aude foarte bine, imi place super mult... Inca nu am avut tupeul sa ma bag in TA Urmeaza zile grele
Se aude super clar si e exact cum ma asteptam. Asa cum e el "urat" de altii, mie mi se pare chiar simpatic. La optiunile pe care le ofera si la pretul lui bate foarte multe playere.
b e s t - b u y profitati cat mai puteti, dupa cum zicea si Monk  _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa discutia de pe forum pe care am avut-o cu mihai am tot citit despre dxz778 si chiar avea dreptate nu gasesti ceva mai bun la pretul asta.
cand reglezi TA-ul iti recomand sa te duci intr-un loc fara galagie si de preferat seara
mie imi place cum arata ...de fapt arata mult mai bine in realitate decat in poze un lucru destul de neobisnuit ,de obicei e invers. |
|
Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 11:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
intradevar super scula
mi`ar placea si mie unul cu toate ca am o retinere fata de designul clarion
sincer sa fiu modelul asta mi se pare si mie frumos
futurist, dar imi place
sa-l stapanesti sanatos |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 2:22 am Titlul subiectului: |
|
|
In sfarsit s-a intamplat si insonorizarea...
Materialul folosit a fost Dynamat Xtreme Bulk Pack.
Montajul a fost efectuat cu succes la garajul Be-Loud.

Dupa insonorizare, boxele mele fata au inceput sa cante in sfarsit si ele - au un bass super frumos, si am inceput sa aud sunete noi la melodii cunoscute Tratamentul usilor a adus un plus boxelor, un sunet fara zdranganeli de table si plastice si o reducere a zgomotului exterior. Ma gandesc acum poate sa insonorizez peretele dintre motor si habitaclu...
Cu aceasta ocazie am renuntat si la boxele de pe spate, si m-am si bagat putin prin setarile playerului si efectele deja au inceput sa se simta - boxele au un sunet clar si precis.
Multumesc inca o data baietilor de la Be-Loud.  _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
[g] ai mare grija la fatza de la player. se zgarie incredibil de repede in cacatul ala de cutie care ti-o dau ei... eu cand il bag in cutia aia il impaturesc intr-o carpa de sters ochelarii... e o cutie prea mica dupa parerea mea pt cat de "tanc" e fatza.
ti-ai adus USBul in fatza ?  |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, si la mine a cam inceput sa se zgarie fata... dar, mai conteaza? Oricum e super mare si prima oara m-am cam chinuit sa-i gasesc pozitia - ok e mare fata, dar ce dreaq au facut cutia aia asa mica...?
Mi-am adus firul de usb sub consola, la vedere, dar ma gandeam sa-l bag in torpedou. _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 8:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu o mica intrebare:
Daca s-a facut o insonorizare atat de buna a usilor, de ce difuzoarele nu s-au montat pe inele de MDF si s-a pastrat incinta aia de plastic a masinii? |
|
Sus |
|
 |
|