|
Autor |
Mesaj |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locaţie: Brasov
|
Trimis: Joi Feb 11, 2010 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu vai domnu Sharkky Dar intre timp au avut loc destul de multe modificari ale sistemului... acordaj incinta..curent..preout-uri, play-er,alternator, etc..... Nu am mai facut masuratori de ceva vreme si la parbriz sincer nu am masurat.
Poate voi face si eu o prezentare a sistemului ca nu am de ascuns nik
Acum astept primul concurs la care sa ne intalnim probabil EMMA si rezultatul va fi surpriza
P.S. Mai croim un gratar tzapan tare  _________________ HU:Alpine CDA-9812RR;SPEAKERS:DD&Focal;SUB:2xGZ Uranium15XII;AMP:Audiopipe AP3001D&JBL75.4=show time |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locaţie: galati
|
Trimis: Vin Feb 12, 2010 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
neseriosi si secretosi oamenii astia
vor avea loc lupte organizate deci ..
asteptam cu nerabdare ...
Barsy de ce tocmai emma si nu CNCA ?!
sau cumva emma e mia devreme si nu stim noi nimic ?!  _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Vin Feb 12, 2010 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa este.. CNCA este primul, pentru EMMA au fost stabilite cateva locatzi momentan si inca nu se stiu date precise...(se lucreaza..)
O sa ne vedem categoric si la CNCA dar din pacate la prima etapa din martie datorita unor mici probleme nu voi putea venii..desi aveam in plan sa fiu acolo..
La restu etapelor sper sa mai finalizez cate ceva si sa fiu si eu prezent, mai ales sa-i cunosc si pe cei pe care nu ii stiu personal
Toate cele bune baietzi! _________________ HU:Alpine CDA-9812RR;SPEAKERS:DD&Focal;SUB:2xGZ Uranium15XII;AMP:Audiopipe AP3001D&JBL75.4=show time |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Sâm Feb 13, 2010 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Corect corect mai punem un fir ceva un papuc )
E..oricum ne mai auzim pana atunci pe forum si cine stie ce portitza prind si ne vedem si la prima etapa de CNCA ar fi foarte misto
In ce masura ma voi putea pregatii pentru aceasta etapa este relativa, dar important e ca ne mai vedem intr-un cadru organizat .. la un schimb de idei  _________________ HU:Alpine CDA-9812RR;SPEAKERS:DD&Focal;SUB:2xGZ Uranium15XII;AMP:Audiopipe AP3001D&JBL75.4=show time |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Sâm Feb 13, 2010 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
pai care-i baiul ...
bagam un weekend 'organizat' pe undeva
si s-a rezolvat si cu problema asta ...
putem deschide un topic pe aceasta tema
ca sa nu-i mai umplem omului prezentarea ... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
|