Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ford Fiesta MK6
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
shoby
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2008
Locație: orastie

MesajTrimis: Sâm Aug 20, 2011 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar merge mai bine un amplificator MAC MPX 2500 in loc de POWER ACOUSTIK FI4X 600?
Mac MPX 2500
4 ohmi, stereo: 2 x 80W RMS
2 ohmi, stereo: 2 x 120W RMS
4 ohmi, in punte: 1 x 240W RMS

POWER ACOUSTIK FI4X 600
75x4 @ 4ohm RMS
90x4 @ 2 ohm RMS
150x2 @ 4 ohm RMS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Spliffu
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010
Locație: Bwukale

MesajTrimis: Sâm Aug 20, 2011 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa parerea mea, un subwoofer nu are ce cauta pe un amplificator cu 4 sau mai multe canale, indiferent ce firma/model este ampliful.
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Aug 21, 2011 3:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da di ce nu?
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Dum Aug 21, 2011 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru a economisii timp si spatiu este foarte bun la " casa omului " un 4 canale pentru a fi folosit si subwoofer si difuzoare in acelasi timp iar in timp ampliful pe 4 canale il poti folosii pentru un full activ...
Sus
shoby
Pasionat

MesajTrimis: Dum Aug 21, 2011 10:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ocazia sa fac un schimb de amplificator cu un prieten, eu ii dau amplificatorul meu si el pe al lui( Mac Audio mpx 2500), fara nici o diferenta de bani. se merita sa il dau sau sa il pastrez pe al meu?
Sus
Toma
Pasionat

Data înscrierii: 13/Mai/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 21, 2011 3:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic ca se merita, astfel ai da cu mai multa putere in sub. si asa 2 canale stau degeaba.
raresvintea
Pasionat

Data înscrierii: 16/Dec/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2011 1:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa nu te pune dracusorii sa pui burete intre amplif si incinta ca toata caldura se va intaorce in amplif... Iar o alta recomandare ar fi in loc de condensator o baterie normala mai mare SI sa muti papucul intr-o zona care a fost gandita pentru asta, adica langa celalalt cablu rosu! Contactul prost da nastere la caderi de tensiune mari si asta se traduce prin altele....
Sus
Toma
Pasionat

Data înscrierii: 13/Mai/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2011 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana la urma ai facut schimbul?
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2011 9:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raresvintea a scris:
Sa nu te pune dracusorii sa pui burete intre amplif si incinta ca toata caldura se va intaorce in amplif... Iar o alta recomandare ar fi in loc de condensator o baterie normala mai mare SI sa muti papucul intr-o zona care a fost gandita pentru asta, adica langa celalalt cablu rosu! Contactul prost da nastere la caderi de tensiune mari si asta se traduce prin altele....

Stai putin...ca racirea se face prin radiator, daca pui burete pe radiator normal ca ai probleme, dar intre amplif si cutie pentru a-l izola de vibratii, nu pateste nimic.

Sus
shoby
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 27, 2011 9:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru sfaturi. daca fac schimbul de amplificator sigur o sa il mut pe bancheta. si daca nu il schimb tot o sa il mut, doar ca astept sa vad daca il schimb sa nu tot dau gauri in bancheta degeaba:D
Sus
shoby
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Oct 08, 2011 8:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum am mai facut rost de ceva bani pt proiect si vreau sa mochetez incinta si as pune si o grila de protectie ceva! m-am uitat pe be-loud la grila pioneer pt woofer de 30 cm dar e cam scumpa( 54 lei). pot gasi oare ceva mai ieftin ca sa arate cat de cat bine?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum