|
Autor |
Mesaj |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Mar Ian 13, 2009 12:51 pm Titlul subiectului: Filtre |
|
|
am acest set de boxe http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/JAMO/Studio/S_406/
am inteles ca se pot face sa sune mai basos putin daca se pun ceva filtre pentru difurile de bass si ceva izolatie pentru ca ele nu au nimic inauntru. Avand in vedere ca sunt doar pe 2 cai, intrebarea mea este ce pierd daca fac aceasta miscare cu filtrele?....se pierde partea de medii sau nu? |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Mie Ian 14, 2009 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Please nimeni...? |
|
Sus |
|
 |
catalyn
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 23 Locație: Suceava
|
Trimis: Mie Ian 14, 2009 2:45 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
dupa cum vad , boxele tale nu au difuzoare speciale pentru medii , deci la tine mediile se formeaza intre sunetele emise de tweeter si dif bass.
daca vei monta filtru , cel mai probabil o sa pierzi sunetul de medii. |
|
Sus |
|
 |
Armadyllo Pasionat
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 90 Locație: etaj 1
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
vrei sa spui ca boxele nu au filtre deloc?
Inaltele trebuie sa aibe sigur.
Daca cele doua de bas sunt legate pe direct, ai putea sa pui un filtru dar numai pentru cel de jos, si sa lasi pe cel din mijloc sa acopere o banda mai mare de frecvente ca sa ai si medii
Nu stiu daca poti sa scoti ceva bas serios din niste dif-uri de 16.5cm si la pretul asta |
|
Sus |
|
 |
catalyn
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 23 Locație: Suceava
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
este o varianta buna sa lase unul dintre ele pt medii. sigur ca tweeter-ul are un filtru pe el , cred ca e un condensator din ala pt filtraj,nu e mare specialitate dar sunt bune. intradevar din 2 difuzoare de 16.5 nu scoti tu mare bubuiala dar merita sa le mai storci putin.cred ca ar fi de ajutor sa captusesti peretii in interior sau sa bagi niste vatelina ca la boxele de pe vremuri , macar iti mai infunda basul putin. |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai cam scoti ceva bass din ele depinde de potenta amplifului....oricum am si un sub jamo, dar statia mea "high-end" sony ) este praf si nu prea da bass deloc in ele doar la volum mare tocmai de aceea vreau sa incerc treaba cu filtrele si vatelina sau ceva material. |
|
Sus |
|
 |
|