|
Autor |
Mesaj |
EMMA Romania
Data înscrierii: 19/Apr/2010 Mesaje: 10
|
Trimis: Joi Mar 22, 2012 10:21 am Titlul subiectului: Etapa 1 - Iron Gates Cup - 21,22 Aprilie 2012 - Severin |
|
|
Iron Gates Cup 2012 - Competitie EMMA ESPL & SQ
Data: 21-22 Aprilie
Detalii vor fi prezentate in curand. |
|
Sus |
|
 |
EMMA Romania
|
Trimis: Lun Mar 26, 2012 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cazarea va fi oferita probabil, precum in anii trecuti la Hotel Continental. Saptamana viitoare se va lua decizia finala.
Vom da startul inscrierilor pentru aceasta etapa in urmatoarele zile si precum in anii trecuti, primii competitori inscrisi on-line vor beneficia de cazare si masa la cost zero! Pentru cati competitori anume avem aceasta posibilitate vom anunta la momentul deschiderii inscrierilor.
Absolut toti competitorii vor fi cazati in aceeasi locatie, cei care vor fi inafara locurilor oferite la cost zero vor plati la cost de contract negociat, mult mai putin decat la receptie. Dar aceste data in foarte scurt timp.
Locatia este - parcarea Severin Shopping Center
Adresa: Bld. Alunis
Google Maps http://g.co/maps/hf3vk
Ultima modificare efectuată de către EMMA Romania la Joi Apr 19, 2012 7:54 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Cyp_FCC Pasionat
Data înscrierii: 11/Noi/2010 Mesaje: 54 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 05, 2012 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Asteptam detaliile finale. |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 05, 2012 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inscrierile se vor putea face incepand cu data de Luni seara 9 Aprilie pe site-ul Emma Romania. Primii 20 de competitori inscrisi vor beneficia de cazare si masa gratuita in perioada 21-22 Aprilie. Programul etapei va fi in mare ca si anul trecut si va fi afisat odata cu inceperea inscrierilor.
Taxa de inscriere este
30 RON/proba (SQ, ESPL) pentru persoane fizice
50 RON/proba (SQ, ESPL) pentru persoane juridice.
Cum ne-am obisnuit cazarea si masa va fi asigurata la Hotel Continental. Cazarea consta intr-un loc in camera dubla. Daca se doreste se poate achita al doilea loc in camera, pentru a ramane competitorul singur in camera.
Locurile si zilele suplimentare se platesc.
Printre altele, de Zilele Severinului, Primaria organizeaza in fiecare seara cate un concert in parcarea hipermarket Cora, Concert Holograf, Iris, Dora,HORIA BRENCIU & HB Orchestra, Concert DAN ZORILĂ, Concert Jazz – Oltenia Big Band & Aurelian Temisan. Pentru detalii am atasat PDF. |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Mai sunt 3 zile pana la prima etapa. Astazi vor fi confirmati telefonic cei inscrisi online pana acum. Pentru gurmanzi si voie buna s-a aranjat pentru Sambata seara acces la teresa Hotel Parc Continental, unde se va face un gratar + bautura din partea EMMA RO. In caz ca va ploua se va putea lua masa in interior. |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 9:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Confirmarile s-au facut.
Ne bucuram precum in ultimii ani de sprijinul partenerilor nostri in a oferi de fiecare data cazare si masa, plus EMMA party Sambata seara - toate acestea gratuit!
Acest an va fi unul cu cele mai multe etape EMMA Romania organizate vreodata. Dupa Severin urmeaza detalii exacte.
Acum, Party time!
Numaratoarea inversa a inceput... _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Joi Apr 19, 2012 6:36 am Titlul subiectului: |
|
|
imi pare rau ca nu pot ajunge si eu la Severin.... m-am simtit bine anul trecut ... multe " succesuri" si organizatorilor si competitorilor multa bafta!!! _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Joi Apr 19, 2012 9:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumim Ludovic! _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
EMMA Romania
|
Trimis: Joi Apr 19, 2012 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Important: locatia evenimentului s-a schimbat si va fi parcarea Severin Shopping Center, aceeasi ca si anul trecut.
Mai sunt doar cateva ore pana la inchiderea inscrierilor pentru evenimentul de weekendul acesta de la Drobeta Turnu Severin.
Mai sunt disponibile cateva locuri gratuite pentru competitori.
Maine la ora 12 incep inscrierile pentru etapa urmatoare, care se va desfasura in perioada 28-29 Aprilie la Iasi. Evenimentul va fi organizat impreuna cu GTT Racing. |
|
Sus |
|
 |
|