Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Este bun JBL GTO 1204BP ???

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
lentziupy

Data înscrierii: 07/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 10:20 am    Titlul subiectului: Este bun JBL GTO 1204BP ??? Răspunde cu citat (quote)

Ma intereseaza si pe mine daca se aude bine JBL GTO 1204BP http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1204BP/.Ce spuneti fac o alegere buna daka il cumpar ? Astept parerile voastre multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sociopatul Tandru
Pasionat

Data înscrierii: 20/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 2:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BP-ul ala din coada cifrei 1024 inseamna band pass..adica trece banda.
Asta inseamna ca o sa lase numai o banda ingusta de frecvente sa treaca prin port respectiv: 30-150Hz...sau asa afirma JBL.
Cum va suna? imagineaza-ti.. depinde si de gusturi.. eu de exemplu prefer o incinta care lasa un sunet liniar si o gama mai larga de frecvente.. de exemplu cele inchise..fara alte gauri... BP-urile bubuie jos si scurt.. putin cam neclar...

mai frumos suna zic eu (daca tot vb de JBL) 1204BR

Le-am auzit pe amandoua..
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sociopatul Tandru 30-150Hz este o banda destul de mare ... nu crezi !?
aratami si mie in banii astia alte suburi care sa coboare liniar pana in 30Hz !!!
dupa ce cred eu ... nu are in nici un caz spectrul ala de freq ! Wink

lentziupy ce ai ales tu este un subwoofer galagios ... suna tare intradevar ... dar este slkabutz ca si claritate ! acum dc ai o masina inchisa .. un sedan ... este bun ( depinde si de gusturile tale ) ... dc ai un hatch sau un combi ... ai putea merge pe ceva sealed sau BR ...

de tine depinde ... ce masina ai ... si ce vrei de la subwoofer ... sa simti bassul in plamani .. sau ...

YM: shokaliptiku
Sus
Sociopatul Tandru
Pasionat

Data înscrierii: 20/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Iul 14, 2007 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai am zis..asa declara JBL... ma indoiesc ca e prea liniar cand coboara Wink
Ce am auzit eu nu m-a convins...
Sus
lentziupy

Data înscrierii: 07/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 9:47 am    Titlul subiectului: O dacie brek Răspunde cu citat (quote)

Am o dacie brek din 2000 si am pe fata dif Infinity http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6512i/ spate Infinity http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/KAPPA_693.7I/, HU-ul SONY GT 500, amplificator Jensen 2 ch de 500 w (nu stiu cati Omi are) si am avut un magnat XTC 1200 care tre rebobinat, si aku m-am orientat pe wooferu JBL 1204BP. Eu vreau sa scoata un bass reflex (mai mult Laughing ). Daca nu m-am orientat bine va rog sa imi dati si mie alte woofere dar tot pe la banii astia. Multumesc
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 9:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tinand cont de caroserie .. as merge pe BR 1204 !!!

YM: shokaliptiku
Sus
soosy
Pasionat

Data înscrierii: 16/Ian/2014
Locație: Timis

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2015 1:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

momentan detin un alpine type r...500 rms
la o vw bora
imi cam dezmembreaza masina si parca as vrea ceva mai soft
ma gandeam la acest jbl ca ar face fata ideii mele de a simtit ceva bass "calumea" dar sa aiba si ceva claritate

pana acum BP nu am avut,nu stiu la ce sa ma astept...ceva placut surprins sau?
ati recomanda la sedane-ul meu...si daca ii prea mare diferenta intre cea ce am si ce as vrea?(chiar daca ii downgrade)

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum