|
|
|
Autor |
Mesaj |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 21, 2009 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai difuzoarele erau orientate spre scaune ... |
|
Sus |
|
 |
Seal Priceput
Data înscrierii: 03/Dec/2008 Mesaje: 570
|
Trimis: Mie Aug 26, 2009 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci e super..din pacate nu am mai putut sta sa ascult si eu putina muzica..ca la tine sharky si la pigoo ce am ascultat un pic dar cum ma stiti pe mine la mine acultatul incepe de la 150 in sus:D.. abia astept sa ascult masina si sa vedem si cum va suna si a mea:D |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 26, 2009 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ne scuzi ca noi nu avem sisteme de 150+, punct de la care ti se deschid orificiile numite urechi  |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mie Aug 26, 2009 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta e,eu am ascultat cateva masini peste 150db,sincer nici una nu mi-a provocat placere,desi un 144-145 ascultam si eu daily,sunt curios de cum o sa sune masina ta seal,inca nu am ascultat-o decat de la departare,momentan nu ma mai pasioneaza asa de mult cat arata termlabul,e mai important pentru mine cum suna masina respectiva la nivelul acela sonor,ne vedem la cluj  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Aug 27, 2009 3:39 am Titlul subiectului: |
|
|
de parca la 160db nu poate suna frumos hai laso
 |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Joi Aug 27, 2009 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
@Pigoo
experienta ta se liniteaza la <145db ...nu esti in masura sa te exprimi !
sa dam cu presupusul nu e cazul!
deci las-o tu! |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Vin Aug 28, 2009 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pigoo a scris: | de parca la 160db nu poate suna frumos hai laso
 | defineste te rog suna frumos,150db la 40hz nu e sigur ca pentru mine e frumos,impresionant garantat,dar eu preferam sa ascult muzica la nivelul la care ascultam,am auzit multe sisteme mai puternice care se puteau ascunde linistite cand era vorba de sunet desi peste tot dadeau cu 1 max 2db mai bine decat mine insa pe muzica erau departe,dar lumea era foarte impresionata de ele ca iti bubuia creierii de la ele,asa off record am avut in masina si 2x15 care dadeau 146 db la 32hz inainte de a se roda iar dupa rodaj mi-a cedat parbrizul care era fisurat si nu le-am mai putut masura,si crede-ma ca pe mine nu m-au impresionat prea mult,dar restul care au vazut si ascultat masina erau in extaz,deci....asculta linistit ce vrei,dar lasa-i pe altii sa aibe parerile lor,poate nu vorbesc degeaba  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
Seal Priceput
Data înscrierii: 03/Dec/2008 Mesaje: 570
|
Trimis: Sâm Aug 29, 2009 9:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Mult prea multa vorba.. Ramane de vazut ce va iesi..Mie sincer imi pare rau ca nu am apucat dubita sa o ascult.. ..aia e..alta data..oricum pana pe 18 sper sa fie gata si masina mea..  |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|