Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

EMMA @ Litoral
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Aug 21, 2009 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai difuzoarele erau orientate spre scaune ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Mie Aug 26, 2009 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci e super..din pacate nu am mai putut sta sa ascult si eu putina muzica..ca la tine sharky si la pigoo ce am ascultat un pic dar cum ma stiti pe mine la mine acultatul incepe de la 150 in sus:D.. Twisted Evil abia astept sa ascult masina si sa vedem si cum va suna si a mea:D
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 26, 2009 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ne scuzi ca noi nu avem sisteme de 150+, punct de la care ti se deschid orificiile numite urechi Laughing Laughing Laughing
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Aug 26, 2009 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta e,eu am ascultat cateva masini peste 150db,sincer nici una nu mi-a provocat placere,desi un 144-145 ascultam si eu daily,sunt curios de cum o sa sune masina ta seal,inca nu am ascultat-o decat de la departare,momentan nu ma mai pasioneaza asa de mult cat arata termlabul,e mai important pentru mine cum suna masina respectiva la nivelul acela sonor,ne vedem la cluj Wink
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Aug 27, 2009 3:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de parca la 160db nu poate suna frumos Laughing hai laso Razz
Cool
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Aug 27, 2009 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@Pigoo
experienta ta se liniteaza la <145db ...nu esti in masura sa te exprimi !
sa dam cu presupusul nu e cazul!
deci las-o tu!
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Vin Aug 28, 2009 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
de parca la 160db nu poate suna frumos Laughing hai laso Razz
Cool
defineste te rog suna frumos,150db la 40hz nu e sigur ca pentru mine e frumos,impresionant garantat,dar eu preferam sa ascult muzica la nivelul la care ascultam,am auzit multe sisteme mai puternice care se puteau ascunde linistite cand era vorba de sunet desi peste tot dadeau cu 1 max 2db mai bine decat mine insa pe muzica erau departe,dar lumea era foarte impresionata de ele ca iti bubuia creierii de la ele,asa off record am avut in masina si 2x15 care dadeau 146 db la 32hz inainte de a se roda iar dupa rodaj mi-a cedat parbrizul care era fisurat si nu le-am mai putut masura,si crede-ma ca pe mine nu m-au impresionat prea mult,dar restul care au vazut si ascultat masina erau in extaz,deci....asculta linistit ce vrei,dar lasa-i pe altii sa aibe parerile lor,poate nu vorbesc degeaba Wink
Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Sâm Aug 29, 2009 9:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mult prea multa vorba.. Ramane de vazut ce va iesi..Mie sincer imi pare rau ca nu am apucat dubita sa o ascult.. Crying or Very sad ..aia e..alta data..oricum pana pe 18 sper sa fie gata si masina mea.. Confused
Sus
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Dum Aug 30, 2009 10:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dubitza se prezinta singura pe acest forum. Very Happy
http://www.be-loud.ro/forum/vw-lt35-democar-genesis-and-ground-zero-by-im-t8760.html
Este in lucru. Show total, atat in proiectare, instalare cat si dupa terminare.... speram! Laughing
Va fi prezenta la Cluj pe 19 si 20 septembrie.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum