|
|
|
Autor |
Mesaj |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Sâm Oct 16, 2010 10:03 am Titlul subiectului: EMMA CarLifeStyle @ MotorArt RTS |
|
|
Incepand cu data de 23.10.2010, vom oferi saptamanal in cadrul emisiunii RTS - Motor Art prezentari audiomobile atat autohtone cat si din afara tarii, noutati in domeniul car-audio & tuning, explicatii tehnice referitoare la proiectarea si realizarea unui sistem audio auto, prezentari din cadrul competitional EMMA, interviuri producatori / instalatori / pasionati....
Fiind luat un pic prin surprindere cu 3 zile in urma, pentru aceasta Sambata nu am reusit decat o prezentare sumara a ceeace va urma.
O emisiune pe care o doream de foarte mult timp isi face acum aparitia pe micul ecran!
Televiziunea Severin are difuzare pe satelit, fibrĂŁ opticĂŁ Âși radioelectricĂŁ terestrĂŁ a serviciilor. Mai multe detalii pe www.televiziuneaseverin.ro
Inregistrarea emisiunilor se va putea viziona si pe site-urile carmediaworld.com, carmediaworld.ro incepand cu data de 01.10.2010 _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Oct 16, 2010 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari , si sper eu sa ai parte de cat se poate de multi urmaritori!!
Multa bafta in continuare! _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

|
Trimis: Sâm Oct 16, 2010 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
baubau a scris: | Felicitari , si sper eu sa ai parte de cat se poate de multi urmaritori!!
Multa bafta in continuare! |
Multumesc Bogdan!
Sa vedem ce urmeaza. Nu este Promotor @ ProTv... dar avand in vedere faptul ca este transmisa pe Internet, satelit si emisiunile le voi avea disponobile dupa cateva zile de la difuzare, ma gandesc ca este foarte bine! _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
GZHydrogen
Data înscrierii: 26/Iun/2010 Mesaje: 11 Locație: Mioveni
|
Trimis: Sâm Oct 16, 2010 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vazut astazi emisiunea online...foarte interesant...dar poate bagati mai mult din domeniul car-audio..multumesc..bafta:) |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

|
Trimis: Dum Oct 24, 2010 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incet incet intram in formatul pe care l-am gandit.
Sambata, in cadrul celei de-a treia editii a emisiunii MotorArt, a doua aparitie CarLifeStyle, am prezentat un audiomobil cu totul si cu totul deosebit. Este vorba despre audiomobilul lui Matteo Pinciroli (Italia), arbitru EMMA si nu numai...
In cadrul acestei emisiuni vor urma in scurt timp prezentari detaliate si ale unor audiomobile autohtone.
In emisiunea din data de 30.10.2010 vom purta o discutie cu ..."alternatorul", apoi vom analiza din mai multe puncte de vedere subwooferele active - vs - subwooferele pasive si vom incheia print-un rezumat competitional EMMA Romania 2006-2010 precum si planurile pentru 2011.
Emisiunea este transmisa in direct Sambata la ora 13:00
Reluari:
Duminica – 18:00
Luni – 08:35
Miercuri – 14:00
(!)Emisiunea poate fi urmarita si pe site-ul www.televiziuneaseverin.ro, sectiunea LIVE, sau permanent, la sectiunea EMISIUNI. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 03, 2010 3:52 am Titlul subiectului: |
|
|
in ultimile 3 emisiuni nu prea a mai fost loc de car life style....
ce se intampla? |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

|
Trimis: Vin Dec 03, 2010 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Au fost doua emisiuni inaintea carora mi s-a comunicat ca nu vom avea spatiu... urmand sa reluam in emisiuniile urmatoare de unde ramasesem si anume cu rezumatul EMMA 2006-2010, prezentarea audiomobilului ce a obtinut in 2006 in Finala Europeana locul 6, repetand aceeasi performanta si in FE 2007.... precum si audiomobilul cel mai bine clasat intr-o FE pana in prezent, locul 4 in 2008! Editia din weekendul trecut precum si cea dn acest weekend nu va cuprinde CarLifeStyle.
Voi reveni cu informatii in scurt timp. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|