|
Autor |
Mesaj |
Smoker.king
Data înscrierii: 20/Mai/2018 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Mai 21, 2018 12:25 pm Titlul subiectului: Doua amplificatoare in paralel |
|
|
Salut baieti , vreau sa amplific boxele si automat imi trebuie inca o statie pe care o am deja , problema este ca nu stiu exact cum trebuie sa trag cablurile pentru ca nu as mai vrea sa mai trag alte fire de la baterie cu alta siguranta si as vrea sa ma leg la amplificatorul de la subwoofer doar cu plus si remoute.
M-am mai documentat si aici pe forum si la unii baieti si parca tot nu imi suna prea bine . Am citit undeva ca imi trebuie alta rezistenta pe noul cablu daca trag de la amplificator , pai pun rezistenta pe un cablu care nici juma de metru nu are?
Multumesc mult!
Am urmatoarele :
GTO 6000 https://www.scoobynet.com/private-for-sale-general-17/781934-jbl-gto-6000-1100-watt-amplifier.html (pentru subwoofer)
JBL Club-704 https://www.crutchfield.com/S-TMgqfyrDIbQ/p_109CL704/JBL-Club-704.html (pentru boxe fata-spate)
Boxe fata : hertz dsk 165.3
Boxe spate : hertz dsk 130.3 |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locaţie: TG JIU
|
Trimis: Mar Mai 22, 2018 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Strict pt. partea de alimentare: cablurile trebuie sa fie suficient de groase pt. a sustine curentul maxim absorbit de cele 2 amplificatoare. Nu este nevoie de 2 trasee de alimentare. Folosesti un distribuitor de curent, de preferat cu sigurante incluse, sau pui socluri cu sigurante separate pt. fiecare amplificator. |
|
Sus |
|
 |
Smoker.king
|
Trimis: Mar Mai 22, 2018 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
JARRELL a scris: | Strict pt. partea de alimentare: cablurile trebuie sa fie suficient de groase pt. a sustine curentul maxim absorbit de cele 2 amplificatoare. Nu este nevoie de 2 trasee de alimentare. Folosesti un distribuitor de curent, de preferat cu sigurante incluse, sau pui socluri cu sigurante separate pt. fiecare amplificator. |
Pai eu nu prea inteleg , am deja o siguranta la baterie , de ce trebuie sa mai pun una pe noul fir de plus? |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locaţie: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
Smoker.king
|
Trimis: Mie Mai 23, 2018 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | Daca n-ai nici o legatura cu domeniul audio de ce nu te duci la un service sa-ti faca instalarea?
Asa luati foc toti. Mai puneti si intrebari pe forumuri in speranta ca va da lumea raspunsul dorit. |
Mai , mai , mai , ce rai suntem noi. Sunt departe de a lua foc , daia am si postat pe forum sa aflu o explicatie mai amanuntita pentru mine ca sa inteleg si eu ceva.
Daca tot esti atat de destept de ce nu ai lasat un comentariu in care puteai sa spui "ba baiatule iti trebuie un cablu destul de capabil de la baterie pana in portbagaj sau unde ai tu amplificatorul dupa iti trebuie un distribuitor de curent care are o intrare si doua iesiri ca sa iti poti pune siguranta pe fiecare in parte ca daca e sa se intample ceva sa se arda siguranta nu amplificatorul ..." .
Nu crezi ca ar fi mai ok sa lasi un comentariu de genu asta decat sa lasi comm-uri negative "aaa ca toti vreti ca luati foc toti" bro , tu practic daca spuneai asta iti faceai treaba , ca ala era un retard si cine stie ce inventii mai facea si lua foc , era fix problema lui si nu a ta.
Sper ca nu lucrezi in domeniu si ca nu mai ai clienti ca invata romanu.
Sper sa nu te superi pe mine si sa accepti asta ca pe o critica constructiva , daca te-ai suparat aia e , dau o bere si aia e !
Sanatate! |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locaţie: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
Smoker.king
|
Trimis: Mie Mai 23, 2018 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | Stai liniștit ca nu ma supĂŁr dar faza amuzanta e ca tu deja știi ce trebuie fĂŁcut ))))) |
Bro , stiu dar nu sunt sigur si prefer sa intreb  |
|
Sus |
|
 |
Smoker.king
|
Trimis: Mie Mai 23, 2018 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum sunt in dilema , sa ma intep cu un distribuitor de curent la firul de la baterie si sa ies cu 2 fire de 10 pentru fiecare amplificator in parte sau sa trag alt cablu de la baterie ? |
|
Sus |
|
 |
|