Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

doresc recomandare sistem

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Vento_music

Data înscrierii: 21/Sep/2007

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 10:01 pm    Titlul subiectului: doresc recomandare sistem Răspunde cu citat (quote)

Salut
am studiat putin problema si as vrea sa achizitionez de pe acest site un sistem difuri fata, masina e vento, are difuri de 16 in usile fata si pe bord am gauri originale (diam de 10) pentru twetere/difuri. HU e Pioneer 3900 mp.
Mai am 2 boxe kenwood tot de 16 in plafoniera spate pe care candva le voi schimba, in portbagaj magnat xpress 12 in cutie de 60 l bass reflex.
Statia e BlueTinum 4 canale x 120 rms (nu e firma recunoscuta dar am incredere in danezi - supercivilizati). Incerc sa atasez.
Vreau mai ales calitate, un sunet stereo in toata masina si cu ceva bas din portbagaj e ok, nu imi plac bubuielile date la maxim.

Pentru ca nu vreau sa dau multi bani pe asa ceva si sa am ceva calitate rog recomandari firme-modele, eu ma gandesc la Coustic sau poate DLS sau MTX (dar sunt cam scumpe, as aloca max 2 mil) Rolling Eyes

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Classic_216/

Astept parerile meseriasilor in sunet auto, cat de multe, stiu ca aloc putini bani, asta e, de asta nu imi dati amanunte cu supersisteme ca ma oftic Very Happy
Merci mult de tot, am primit ceva ajutor pe acest forum si pana acum !

car_amplifier_manual_uk.pdf
 Description:

Download
 Filename:  car_amplifier_manual_uk.pdf
 Filesize:  397.53 KB
 Downloaded:  211 Time(s)

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dls sau coustic in ordinea asta....magnat scoate-l de pe lista....
Vento_music

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 10:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, asa ceva am mai citit, de magnat (macar in cazul subului magnat pe care l-am achizitionat, care tot asa e considerat mai slabutz, e pretul mic - 129 lei - chiar ok, zic eu, pentru 200 rms)

dar sa revenim, daca amplificatorul are 4x120 rms, subul il leg la 2 canale in punte si sistemul la celelalte 2, ca am avzut ca e cel mai indicat, sa alimentezi fata.
Nu sunt probleme daca sistemul are doar 50-60 w ???
Eu ma gandeam ca avand multe reglaje pe amplificator, pot da putere mai putina. E ok ce zic?? sau ma risc sa ard sistemul?
Astept pareri - comentarii, merci
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ai cum sa-l arzi....knd distorsioneaza difurile dai mai incet... Laughing
Vento_music

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2008 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e bine atunci, alte firme la preturi ok?? in afara de Coustic si DLS

am uitat sa rog ceva recomandari si pentru un kit cabluri mai ieftine, pentru configuratia mea (sa zicem ca adaugam sistemul Coustic)
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V101/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/

E cazul sa iau de 20 grosime pentru mai mult siguranta si calitate sau e suficient de 10 ??
Alte modele ?? Asa la bucata nu se merita??

(Preturile oricum mi se par mari pentru asa ceva, comparativ cu un HU sau un subwoofer de ex....)
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 23, 2008 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mtx ar fi bune...dar acolo mai mult platesti firma....sau ground zero ar fi bune....dak ai posibilitatea sa le asculti...majoraiteata in jurul la 200 ron se aud la fel ...depinde de gustul fiecaruia Laughing
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 23, 2008 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

firele ar fi indicat sa le iei mai mari pt un eventual upgrade k sa nu fii nevoit sa le schimbi...
Vento_music

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2008 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca e bine sa raman pe Coustic, sau sa mai astept si alte pareri legate de un sistem...
DLS cred ca e mai bun, insa e ceva mai scump si are ceva wati mai putini, statia imi da 4x120 rms, Cosutic ar avea vreo 60 rms.

Va rog si alte pareri despre Cosutic, cum se aud, parti bune-rele, etc...dar si alte firme.]
Merci
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2008 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are un prieten...e si pe forum..logat cu user_nou are el cousticurile pe mashina si se aud impecabil si le are pe alea de 13 cm...iti dai seama alea de 16 Very Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum