|
|
|
Autor |
Mesaj |
horhe_gxg
Data înscrierii: 30/Noi/2006 Mesaje: 32
|
Trimis: Dum Mar 25, 2007 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil ca dau si mai mult bass.asa mi s-a parut din filmulet dar cred ca "live" e cu mult mai bine.
Eu am o fabie hatchback.
Cei care se pricep spun ca e o masina cu portiere destul de "prietenoase" la capitolul muzica.
Abia astept sa le pun.Marti seara pun si eu filmulet cu ele
PS: de curiozitate,stiti cumva nu se mai fabrica modelul asta de difuzoare?
Pe site-ul oficial DLS nu mai apar... |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
cel mai probabil a fost inlocuit de RS6A, acelasi model dar cu EFR la woofer. in mare cam acelasi lucru, eu n-am vazut diferente notabile intre cele cu EFR si cele fara. in rest PS6A si RS6A sunt absolut identice, atat ca Tweeter cat si crossovere. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 4:06 am Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: | panoul pe care este instalat difuzorul trebuie rigidizat, usa trebuie insonorizata |
Despre ce panou este vorba Mihai ? Sau te refereai la fata de usa ? Si rigidizarea unui panou in ce consta ? Sa inteleg ca daca ai niste difuzoare mai puternice nu este de ajuns doar o insonorizare ?
Nu am mai auzit la nimeni de pe forum sa fi facut vreo rigidizare si chiar m'ai facut curios .
Ti'as fi recunoscator daca m'ai lumina si pe mine.
Bafta allz _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 9:17 am Titlul subiectului: |
|
|
pai chiar difuzoarele din film sunt montate pe un astfel de panou. pe langa insonorizant, e vorba de o bucata de pal de 1,8 cm grosime, 25cmX25cm, care joaca si rol de inel adaptor. incape perfect sub fata de usa. se poate vedea din filmulet ca difuzorul nu este prins peste inelul capacului, ci inelul capacului vine peste fata de usa, in timp ce difuzorul este prins de placa de pal SUB fata de usa, in 4 suruburi, iar capacul vine prins de fata de usa, tot cu 4 suruburi, care trec prin celelalte 4 gauri ale difuzorului (cele de 16cm au cel putin 8 gauri) si se infileteaza la randul lor in placa de pal, ocazie cu care rigidizeaza si fata de usa. suna incurcat dar nu e . _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai, pe scrut:
Difuzoarele nu canta singure in aer, au nevoie de o incinta ca sa devina "boxe". La boxele de casa stim cu totii ce e aia "incinta" si asta trebuie sa devina si usa in care sunt instalate difuzoarele auto. O camera cat mai rigida care sa nu vibreze si sa nu absoarba din energia difuzorului.
Ce a facut Asus e un bun exemplu.
Problema difera de la masina la masina, unele usi suna mai bine si e mai putin de lucru, la altele mai mult. in principiu daca difuzorul este prins de fata de usa si nu de tabla, e mai mult de lucru... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|