Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Distribuitor vs Borna cu mai multe iesiri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
Ciochy
Pasionat

Data înscrierii: 17/Noi/2008

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 1:08 am    Titlul subiectului: Distribuitor vs Borna cu mai multe iesiri Răspunde cu citat (quote)

A incepu sa mi se aglomereze borna pozitiva, am deja alimentat din ea 1x25mm instalatia de xenon si computerul de la GPL. Va trebui sa mai trag un 10mm pt inca o statie, merita pus un distribuitor sau o borna cu mai multe iesiri (am vazut ceva de genu 1x35mm 1x20mm 2x10mm).

Baterie Stoc si cablurile prinse cu papuci pe terminalul masini (Logan) Smile)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 10:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

N-are sens sa tragi pentru inca o statie inca un cablu.
Pui distribuitor in spate si ai rezolvat problema cu alimentarea la statii. Cablu de 50 pana in spate si de acolo il distribui la ce ai nevoie.

Sus
Ciochy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acuma sa schimb cablu de 25 cu 50 ma costa mult, iar a 2-a statie va fi amplasata sub scaunul pasager, deci traseulde alimentare e mai scurt, at e mai simplu sa mai trag inca o alimentare de 10 din fata
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum, ti-ar trebui 50 pentru puterea ce o ai tu.
Tot consider ca e mai simplu sa tragi un fir din portbagaj pana sub scaunul fata decat sa tragi de la borna la scaunul fata.

Pentru firul de 50 deja ai soclu de siguranta. Pentru cel de 10 iti mai trebuie un soclu.

Sus
Ciochy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am 2 socluri unu de 10 si unu de 10-20 nu aia e prbolema ci aia 5 m de cablu de 50mm care oricum in statie nu intra, chiar numa 25mm la fix a intrat Razz nu stiu mai stam mai cugetam ca afara e urat Smile)
Sus
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Vin Iul 27, 2012 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare. daca am cablu alimentare de 50mm2 si pun distribuitor in spate pentru un subwoofer de 750rms amplif e un brutus de 1100 rms 2 ohm si un amplif de 2 x 100 rms cu kit de 20mm2 ajunge?

stima

julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2012 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
N-are sens sa tragi pentru inca o statie inca un cablu.
Pui distribuitor in spate si ai rezolvat problema cu alimentarea la statii. Cablu de 50 pana in spate si de acolo il distribui la ce ai nevoie.

Asa e cel mai indicat!!!!!!!!Bafta!!!!!

toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2012 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am rezolvat si mica problema, doar trebuie sa gasesc o zi in care sa pun amplificatoarele , sa le asez frumos sa nu miste si sa dea bine la ochi cat de cat.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum