|
|
|
Autor |
Mesaj |
Hristev
Data înscrierii: 18/Noi/2012 Mesaje: 10
|
Trimis: Mie Dec 05, 2012 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stie cineva care este adancimea difuzoarele din fata (13cm) pentru un BMW e36? Din pacate masina este in alt oras si nu pot masura eu aceasta dimensiune!
As vrea sa imi achizitionez un sistem de difuzoare si nu as vrea sa fac o alegere in necunostiinta de cauza....
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
Nuk
Data înscrierii: 25/Dec/2012 Mesaje: 2 Locație: Cluj
|
Trimis: Mar Dec 25, 2012 12:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Adancimea de montare usi fata SI diametrul maxim al magnetului pentru Renault Clio Symbol 2005? |
|
Sus |
|
 |
razvan!
Data înscrierii: 13/Feb/2013 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Mai 10, 2013 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
skoda octavia 1 break
fata: 16,5 cm + tweetere
spate: 4x6 inch (ca la matiz, ieftine tare gasiti)- locuri de tweetere spate are masina, dar daca gasiti dimensiunile astea cu tweeter imi ziceti si mie |
|
Sus |
|
 |
alingabriel
Data înscrierii: 07/Aug/2013 Mesaje: 7 Locație: Braila
|
|
Sus |
|
 |
Andrew18
Data înscrierii: 20/Apr/2012 Mesaje: 37 Locație: Focsani
|
Trimis: Joi Iun 19, 2014 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Peugeot 206 2 usi (an 2002):
FITTING SPEAKERS
The factory-fitted equipment allows the fitting of:
Sistem – 165 mm diametrul difuzoarelor din usile fata,
– 22.5 mm diametrul tweeterelor de pe trimul oglinzii. (se pot monta si de dimensiuni mai mari prin decuparea deschiderii locasului de tweeter)
Coaxial – 130 mm diametrul difuzoarelor din usile spate (la cele in 2 usi este aceeasi dimensiune),
Asta este copy-paste din owner's manual Peugeot 206 si tradus de mine, cu mici completari. |
|
Sus |
|
 |
mykeandrew
Data înscrierii: 05/Oct/2014 Mesaje: 1 Locație: Romania
|
Trimis: Lun Oct 06, 2014 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare,
Am un BMW E46 Cabrio si vreau sa imi schimb difuzoarele, nu prea stiu ce sa imi iau, am discutat cu 2 consultanti de la Be Loud si mi-au recomandat Mac Audio PF 2.13 pe fata si PF 2.16 pe spate. Intre timp am mai cautat pe internet si am vazut la bavsound.com ca nu sunt dimensiunile potrivite pentru masina mea.
Din ce vad mi-ar trebui
Pentru fata:
2 x 165mm MidBass
2 x 65mm Midrange + 25mm Silk Tweeter, in aceeasi boxa pe fata
Pentru spate:
2 x 100mm Midbass
2 x 20mm Silk Tweeter
1.Astea sunt difuzoarele care imi trebuiesc ?
2. Unde se monteaza inele de MDF ? Pe fata vad ca boxa e montata in fata de la usa iar pe spate forma nu este rotunda.
3. Vad ca in filmuletul prezentat este un sistem HK, pe fata vad ca are Mid Range si Twitter in aceeasi boxa, eu nu am HK pe masina, la fel am si eu mid range si twitter ?
Montare Fata :
http://www.youtube.com/watch?v=aD4ehMW2Gfw
Montare Spate:
http://www.youtube.com/watch?v=TMuTgbmsMaQ
Am incercat sa deschid un topic nou dar serverul imi tot intoarce erroare 404. |
|
Sus |
|
 |
mariansmg
Data înscrierii: 12/Iul/2015 Mesaje: 4 Locație: Bacau
|
Trimis: Lun Iul 13, 2015 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
alecs_foxy a scris: | Opel Vectra A
fata: 16,5
spate: 16,5 |
Ce ai pus tu sunt dimansiunile Vectrei A Sedan. La Vectra A Hatchback sunt de 16,5 pe fata si 13 pe spate. |
|
Sus |
|
 |
Roman Radu
Data înscrierii: 28/Feb/2019 Mesaje: 1 Locație: IASI
|
Trimis: Vin Mar 01, 2019 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna ziua,
stie cineva ce dimensiuni au difuzoarele fata/spate de pe un Nissan Pathfinder R51 din 2005? Vreau sa fac un up-grade cu ceva de la Pioneer sa fie in lnie cu unitatea audio... ceva sfaturi? Multumesc anticipat ! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|