|
Autor |
Mesaj |
CATA_ASD
Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 10 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 3:50 pm Titlul subiectului: Difuzoarele Mutant |
|
|
Buna ziua....dupa cum arata si titlul topicului este vorba despre difuzoarele mutant. Mi se par acceptabila ca bani dar nu stiu cat de ,,bune" sunt? Ma refer la difuzoarele NW4SPX si NW6SPX. As dori sa le cumpar dar mai intai as dori niste impresii despre ele. |
|
Sus |
|
 |
MuMu
Data înscrierii: 27/Apr/2007 Mesaje: 3 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Apr 27, 2007 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut. Eu spre deosebire de tine nu am stat prea mult pe ganduri si am dat comanda de difuzoare Mutant-NW69SPX si sper sa ajunga pana luni. Cum le-am instalat pe masina o sa postez pe forum o prima impresie.
Bafta |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
MuMu
|
Trimis: Vin Apr 27, 2007 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
De curand mi-am luat un Cielo care avea difuzoare stock si erau cam obosite. Pe viitor o sa tin cont de sfatul tau dar in momentul de fata am investit prea multi bani in partea mecanica (schimbat ulei, distributie, rulmenti etc) si am cautat niste difuri cat mai ieftine si nu foarte performante. Cielo este o berlina asha ca nu merita sa investesc prea mult in partea audio mai ales ca nu merg cu geamurile deschise si nu ascult manele
Pana acum nu am achizitionat decat http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Panasonic/CQ-C1415N/ si asta numai pt confortul de a putea asculta mp3-uri si pt ca are intrare audio.
Daca sunt multumit de Mutante ma gandesc serios sa-mi comand si astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mutant/NW4SPX/ pentru fata.
Multumesc pentru sfat ! |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
MuMu
|
Trimis: Vin Apr 27, 2007 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este posibil sa trec duminica prin Bucuresti ... am drum in Herastrau. Dar am impresia ca sunt putin cam inalte alea si nu cred ca se potrivesc pe Cielo. Spunea cineva pe forum ca trebuie alese cu grija boxele dupa fata la Cielo.
Poate intra sa ne impartaseasca si noua din experienta  |
|
Sus |
|
 |
|