Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare auto
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
fredi

Data înscrierii: 01/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Noi 04, 2009 9:56 pm    Titlul subiectului: difuzoare auto Răspunde cu citat (quote)

daca puteti sa ma ajutati cum se amlifica boxele jbl gti t595 au doua intrari de amplificare si nu stiu cum se leaga pe amplificator deocamdata sunt total nemultumit de putere si sunet
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Noi 04, 2009 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intrari separate pentru amplificare independenta

ma gandesc ca se amplifica separat kick-urile si mid-high separat.

adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Noi 04, 2009 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt difuzoarele astea ar fi ideal un amplificator pe 4 canale
legi cate un canal pe fiecare intrare
din cate stiu o intrare este pt medii-inalte iar cealalta pt bass
si le poti ajuta putin si din crossul amplificatorului
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adyetyon

Data înscrierii: 15/Iul/2009
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Vin Noi 06, 2009 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa cum ti-au zis adi90 si otzy, iti trebuie un amplificator in patru canale pentru aceste difuzoare. 2 canale (1 si 2 de exemplu) le vei pune pe inalte/medii de la cele 2 difuzoare taind frecventele sub 150 hz, iar celelalte canale (3 si 4) le vei pune pe wooferele celor 2 difuzoare taind frecventele peste 150 hz.
Pentru mai multe lamuriri te poti uita si aici http://www.be-loud.ro/forum/difuzoare-jbl-t718,highlight,t595.html
Multa bafta si auditie placuta Laughing
Sus
fredi

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 7:59 pm    Titlul subiectului: difuzoare auto Răspunde cu citat (quote)

eu am incercat dar nu a mers treaba am un player sony mex-bt 5100 un amplificator blaupunkt gta 460 / 4 canale am lasat pentru difurile astea primadata am legat bassul dar in momentul cand am vrut sa leg inaltele playerul na mai citit cd-ul Rolling Eyes
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 10:59 pm    Titlul subiectului: Re: difuzoare auto Răspunde cu citat (quote)

fredi a scris:
eu am incercat dar nu a mers treaba am un player sony mex-bt 5100 un amplificator blaupunkt gta 460 / 4 canale am lasat pentru difurile astea primadata am legat bassul dar in momentul cand am vrut sa leg inaltele playerul na mai citit cd-ul Rolling Eyes

si ce legatura are amplifu cu cititul de cd?? ca nu inteleg Rolling Eyes

fredi

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 8:54 pm    Titlul subiectului: boxe auto Răspunde cu citat (quote)

fii atent am legat bassul difului pe 2 canale am legat pe lf filter din amp am ridicat nivelul peste 150 hz in momentul in care am atins firele de la dif hf pe amp pe functia hf cd playerul nu mai scoate nici un sunet ce o fii dracu stie eu lucrez foarte mult cu sonorizari dar cu asa ceva nu mam intilnit am facut sonorizari pt discoteci etc pot sa zic ca stiu cite ceva Twisted Evil
fredi

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 9:04 pm    Titlul subiectului: boxe auto Răspunde cu citat (quote)

mama naibi de jbl in 1982 NICU CEAUSESCU a adus in tara difuri de astea si suna si acum pe care folosesc personal am fost multumit de ele dar acum nu stiu ce se intimpla DE ASTA MA-M BAZAT PE JBL OARE SUNT CEVA CONTRA FACUTE?
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dubioasa exprimare, dar nu cred ca e vina difuzoarelor sau ca "nu mai citeste cd-ul", eventual nu mai auzi tu semnalul.
Sa inteleg ca ai un amplificator pe 2 canale. Si l-ai conectat pe canalele de mid-bass ale difuzoarelor. Am inteles ca mergea. Dupa care ai facut ceva.. ce nu prea inteleg.. Ai conectat firele de la tweeter-e la ce? La acelasi amplificator?
Sus
fredi

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 9:16 pm    Titlul subiectului: BOXE AUTO Răspunde cu citat (quote)

NU DOMNULE AMP E PE4 CANALE 2 IESIRI AM LEGAT PE HF DE LA BOXE SI 2 PE LF PE DIF PE AMP LA LF
fredi

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 9:21 pm    Titlul subiectului: BOXE AUTO Răspunde cu citat (quote)

pana la urma am luat 6 boxe jbl si 2 amp gta 460 blaupunkt pentru ce,?
fredi

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 9:28 pm    Titlul subiectului: boxe auto Răspunde cu citat (quote)

nimeni nu foloseste asa ceva?
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

My bad, am ratat postul in care se vorbea de amplif pe 4 canale.
1. Sub nici o forma amplificatorul nu are cum sa nu mai faca un player sa nu mai citeasca cd-ul (poate doar in cazuri exceptionale). Odata ce ai avut de-aface cu sonorizari de orice tip, iti dai seama ca e o aberatie.
2. Poti incepe prin a determina daca ai ars ceva -> un multimetru setat sa masoare rezistenta pe difuzoare (tw si mid-bass separat) sau eventual o sursa de sunet la nivel mic pt test.
3. Cred ca gresesti undeva: asta e fata amplificatorului tau. Daca ai cele 4 rca-uri bagate, setate filtrele cum trebuie si un level decent, e imposibil sa gresesti!
4.
fredi a scris:
pana la urma am luat 6 boxe jbl si 2 amp gta 460 blaupunkt pentru ce,?

Who knows? You tell us.
Sus
fredi

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 9:38 pm    Titlul subiectului: boxe auto Răspunde cu citat (quote)

nu stiu nu am unde sa gresesc dar am rude la IASI si la prima vizita te caut sa vedem daca chiar gresec
fredi

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 9:43 pm    Titlul subiectului: boxe auto Răspunde cu citat (quote)

da interesant daca e ceva se opreste ampliferul pana acum asa ceva na-m vazut
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum