|
|
|
Autor |
Mesaj |
cosmin.nic_1992@yahoo.com
Data înscrierii: 14/Mar/2016 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Mar 14, 2016 3:23 pm Titlul subiectului: difuzoare auto pentru boxe de camera |
|
|
Salut.Am cumparat acum ceva timp 2 perechi de difuzoare auto Hifonics TS-830 (http://www.emag.ro/difuzoare-auto-coaxiale-pe-3-cai-hifonics-titan-ts-830),dar pentru a le monta in portiere,e nevoie de modificari.Am incercat sa le vand,acestea fiind inca in cutie,dar avand pretul putin cam mare,nu am reusit.Asa ca decis sa fac 2 incinte,iar in fiecare sa pun cate 2 din aceste difuzoare.ma poate ajuta cineva,spunandu-mi ce dimensiuni trebuie sa aiba incintele,din ce material sa le confectionez,si ce statie ar fi recomandata? Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Mie Mar 16, 2016 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
La cum ai prezentat datele, lucrurile sunt destul de complicate, mai greu de gasit un amplificator de camera care sa livreze atata putere la impendanta de 8 ohmi, iar odata gasit, pretul lui nu o sa fie prea mic. Mai bine te-ai limita la a folosi doar 2 din ele si sa le faci la fiecare individual cate o incinta. Pt. impendanta de 4 ohmi, orienteaza-te catre amplificatoare produse in Europa. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|