Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare auto pentru boxe de camera

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
cosmin.nic_1992@yahoo.com

Data înscrierii: 14/Mar/2016

MesajTrimis: Lun Mar 14, 2016 3:23 pm    Titlul subiectului: difuzoare auto pentru boxe de camera Răspunde cu citat (quote)

Salut.Am cumparat acum ceva timp 2 perechi de difuzoare auto Hifonics TS-830 (http://www.emag.ro/difuzoare-auto-coaxiale-pe-3-cai-hifonics-titan-ts-830),dar pentru a le monta in portiere,e nevoie de modificari.Am incercat sa le vand,acestea fiind inca in cutie,dar avand pretul putin cam mare,nu am reusit.Asa ca decis sa fac 2 incinte,iar in fiecare sa pun cate 2 din aceste difuzoare.ma poate ajuta cineva,spunandu-mi ce dimensiuni trebuie sa aiba incintele,din ce material sa le confectionez,si ce statie ar fi recomandata? Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mie Mar 16, 2016 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La cum ai prezentat datele, lucrurile sunt destul de complicate, mai greu de gasit un amplificator de camera care sa livreze atata putere la impendanta de 8 ohmi, iar odata gasit, pretul lui nu o sa fie prea mic. Mai bine te-ai limita la a folosi doar 2 din ele si sa le faci la fiecare individual cate o incinta. Pt. impendanta de 4 ohmi, orienteaza-te catre amplificatoare produse in Europa.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum