|
Autor |
Mesaj |
T3RR4TR0N Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 118 Locație: Above The Law
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 5:03 pm Titlul subiectului: despre mdf |
|
|
din ce material sunt facute ? din ce lemn ? si daca lemnul este tratat sau nu cu ceva special ? _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Mai 14, 2007 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Medium-density fibreboard (MDF or MDFB) is an engineered wood product formed by breaking down softwood into wood fibres, often in a defibrator, combining it with wax and resin, and forming panels by applying high temperature and pressure. It is a building material similar in application to plywood but made up of separated fibres, not wood veneers. It is denser than normal particleboard.
sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Medium-density_fibreboard |
|
Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
wax , resin , high pressure and temperature ... pfff ... deci este un lemn "tratat" ... se gaseste in comertz gata facut ? am posibilitatea si tehnologia de a`mi face singur astfel de inele ... dar nu am materialul ... asa ca , se gaseste de cumparat in cantitati mici (doar pt. 2 inele) ? si cam la ce pretz ? _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 6:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
dute la firmele care fac mobila ca acolo contra bere sa iti faca baietii de acolo rast de pal/mdf _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai am un "om" intr`o fabrica de mobila ... dar in fabricile astea se gaseste si mdf ? ... ca ei in principiu lucreaza cu pal ... sau material din ala facut din rumegus presat si strans intre doua foi de plastic cu imprimeu de mobila ... stii la ce ma refer ... _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai nu vad d c nu pot fi facute acele inele din pal... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
o&g a scris: | pai nu vad d c nu pot fi facute acele inele din pal... |
se rup mult mai repede la montaj  |
|
Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
deci mdf este un pal mult mai dens, creat din "rumegus" foarte fin amestecat cu anumite substante la presiuni si temperaturi mari
el normal ca se gaseste sub forma de placi, ca si palul "gata preparat"
doar n`o sa`ti dea o punga de rumegus, sticlute cu rasini si o galetuta sa`l prepari
se poate folosi si pal in loc de mdf daca se dau gauri pr suruburi si se monteaza cu grija, sa nu se sfarame |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 7:31 am Titlul subiectului: |
|
|
vrx, m-am "jucat" destul de mult cu pal si daca inainte de a baga holsurubul dai gaura cu un burghiu ceva mai subtire, sau chiar putin mai gros, decat golsurubul nu se intampla nimic.
T3RR4TR0N spune-i "omului tau" sa iti faca inelele ca o sa le poti folosi. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
oki doki ... sa`i zic de mdf ... sa vad daca are , daca nu , sa fie PAL _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu prea apreciez pal-ul in locurile in care exista umezeala. nu se comporta prea bine in contact cu apa. din pacate si eu momentan tot PAL am in portiere, motiv pentru care sunt putin paranoic, si nu merg aproape niciodata cu geamurile deschise, iar aerul conditionat e nelipsit. (nu doar pentru racire, ci si pentru uscarea aerului). _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
o&g a scris: | vrx, m-am "jucat" destul de mult cu pal si daca inainte de a baga holsurubul dai gaura cu un burghiu ceva mai subtire, sau chiar putin mai gros, decat golsurubul nu se intampla nimic. |
si eu vorbesc tot in cunostinta de cauza ...am folosit si pal si mdf iar cele de pal (dupa cum spune si asus) se "umfla" mult mai repede de la umezeala...poti sa dai gaura cu ce burghiu vrei tot se rupe mai repede decat mdf-ul  |
|
Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 6:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai eu am dacie 1310 ... deci "ciuciu" AC ... merg f des cu geamurile deskise ... sa`nteleg ca in cazul meu decat sa pun pal mai bine nu mai pun nimic ? ... ideea e ca as avea posibilitatea de a le reface(skimba) destul de des ... cam care este viata aproximativa a inelelor de pal ? _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
_vrx_ a scris: | [
si eu vorbesc tot in cunostinta de cauza ...am folosit si pal si mdf iar cele de pal (dupa cum spune si asus) se "umfla" mult mai repede de la umezeala...poti sa dai gaura cu ce burghiu vrei tot se rupe mai repede decat mdf-ul  |
pai normal ca daca palul e mai slab decat mdful cedeaza mai usor, dar oricum eu raman la parerea ca se poate folosi.
la unezeala clar ca nu prea se preteaza nici mdful si cu atat mai putin palul, dar daca e fixat bine nu are ce sa faca si isi pastreaza in mare parte forma.
oricum cata umezeala poate sa fie ???
gandeste-te ca apa nu sta in portiera, ci se scurge pe gaurelele din extremitatea de jos a usii. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
T3RR4TR0N a scris: | pai eu am dacie 1310 ... deci "ciuciu" AC ... merg f des cu geamurile deskise ... sa`nteleg ca in cazul meu decat sa pun pal mai bine nu mai pun nimic ? ... ideea e ca as avea posibilitatea de a le reface(skimba) destul de des ... cam care este viata aproximativa a inelelor de pal ? |
in cazul asta (...nu te supara pe mine, n-o spun din rautate) poti linistit sa folosesti PAL, probabil va mucegai fata de usa inaintea PAL-ului . chiar si intr-o portiera...ventilata si in care ai umezeala, vre-un 1 an nu ar trebui sa ai probleme _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
Sus |
|
 |
|