Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dacia Logan
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 2:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, se pare ca nu s-a precizat ce insonorizant s-a folosit.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 8:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca precizam in clip cel putin ce insonorizant am pus, nu-mi mai incapea pe ecran. am cel putin 4 tipuri de insonorizant in toata masina, toate puse de mine. o parte din portbagaj, placa din spate, podea si usile spate: Folie bituminoasa autoadeziva (ceva gen aluband dar mai groasa si fara aluminiu), in usi Dynamat original pentru inelele de PAL si xtreme ptr tabla si finisaje facute cu aluband clasic, cel cu aluminiu (asemanator cu cel folosit de sharkky). si mai am...n-am probat inca Hushmat. il am in plan pentru terminarea portbagajulu.
usile fata sunt cam gata, la ultimul strat abia am mai pus fetele de usi la loc. si totusi....nu sunt multumit de alubandul de pe fetele de usi. daca reusesc sa-l dau jos, o sa-l inlocuiesc cu altceva.

cel mai nemultumit sunt de bara spate care vibreaza suparator chiar si pe bass cu nivel mai scazut, cum e in clip.
iar telecomanda da rateuri doar cand e volanul dat peste cap....si atunci zau de-mi arde sa umblu la ea.

Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte tare masina per total si melodia la fel Smile sa le stapanesti sanatos.(componentele Very Happy) L.E. ce stopuri ai ?
Sus
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze de offtopic dar cu ce ai facut stopurile negre ?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un spray cica pentru asa ceva. un amic si le-a facut pe ale lui si m-a prostit si pe mine sa-l las sa le faca. mie nu-mi plac desi sunt facute ok, dar...nu-mi plac negre. nu vrei schimb? Very Happy
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa le pui si cu folie de geamuri, asa daca te opreste nenea in uniforma si zice " ia da matale talonu incoace" i-o intorci si te duci frumos si dai folia jos si nu mai are dreptul sa-ti faca nimic Wink
asa scrie la carte: " talonul se retine numai daca nu se poate remedia pe loc defectiunea(in cazul tau, modificarea) " .....sau ma rog, ceva de genul asta.
ideea e ca poti s-o dai jos mult mai usor. plus ca spray-ul daca il dai jos (doar cu diluant,acetona,benzina) o sa iti dispara luciul stopurilor, vor ramana mate.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 11:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea ai cum sa pui folie. decat pe bucati, stopul nu e plat, si arata ca dracu. (oricum nu-s ce stii ce nici cu spray). in fine, am fost cu ele si afara. am fost oprit de politie in franta, spania, germania, italia, si nu s-a legat nimeni de ele. toti se legau de geamuri in schimb (pretext, ma opreau ca ma vedeau cu nr de ro).
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba da, se poate pune folie, pt ca se muleaza. am vazut la mai multi si vreau sa-mi pun si eu. plus ca daca nu-mi place, o dau jos. asa cu spray-ul e mai nasol.
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq iti zic din proprie experienta ca la ce curbe au stopurile de logan e f f greu sa pui folie, asta in cazu in care vrei sa o pui uniform..
eu m-am chinuit juma de ora sa intind folia pe luneta si tot nu am reusit Laughing , si luneta are curbura mica fata de stopuri...

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai baieti....lasati foliile, goliti portofelele, ionizati geamurile si luati stopuri lexus fumurii
sunt la acelasi pret, fiind acelasi producator, cu:
http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_accesorii/Lampi_Lexus_Style_Logan/

Logan_Stop_Clar_Fumuriu.jpg
 Description:
 Filesize:  69.09 KB
 Viewed:  479 Time(s)

Logan_Stop_Clar_Fumuriu.jpg

Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nice indeed Shocked
gigi_kent86
Priceput

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 3:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asus dak vrei facem schimb.Dureaza 20 de sec sa dai jos stopurile de Logan.Daca intr-adevar vrei sa facem schimb zii un loc si o ora.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt din sibiu. le dau in 10 secunde jos daca ai drum pe-aici Very Happy . sa nu vorbim de colete ...nu cred ca vrea nici unul din noi sa stea 2-3 zile fara masina.
Sus
gigi_kent86
Priceput

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu din Bucuresti.
Dak ajungi p-aici da un semn pe pm.10x Anyway.
Sus
gigi_kent86
Priceput

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi le-as face eu singur negre dar nu stiu cu ce spray.Am incercat mai demult cu un spray care am crezut eu si tzeapa.Nu se mai vedea nimic.Nici cand semnalizam,nici cand puneam frana.Nimik.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum