Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cumpar subwoofer doar Bucuresti..

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
B04MUL

Data înscrierii: 23/Ian/2014

MesajTrimis: Dum Aug 21, 2016 8:40 pm    Titlul subiectului: Cumpar subwoofer doar Bucuresti.. Răspunde cu citat (quote)

Cumpar subwoofer 30cm 12".
Statia mea: in phase 1601 800w rms x4 ohm.
Buget 700 lei.
Doar bucuresti.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2016 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Jbl power p1222 400 rms 800 program 1600 max. Bobina de 4 cm cu 7.3cm magnet triplu de 12cm cu 10cm. E compatibil cu 12 inch, dar el are cam 37 pe exterior. Nefolosit, cumparat de pe be loud pt un proiect care nu l-am dus la capat.
Sus
The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2016 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la ce pret e jbl-ul ?
dulearadu
Pasionat

Data înscrierii: 14/Ian/2015

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2016 5:59 pm    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

am eu un subwoofer focal 33v2 ,( 400 rms ) il poti lega la 2 si 8 ohmi , cu incinta inchisa facuta de baubau .pret 650lei Smile si sunt in Bucuresti pana maine ,daca te intereseaza suna ma 076 36 54 948
Sus
dulearadu
Pasionat

Data înscrierii: 14/Ian/2015

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2016 6:00 pm    Titlul subiectului: poza Răspunde cu citat (quote)

poza
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Oct 06, 2016 3:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze, nu am mai urmarit forumul si intre timp am cumparat un amplif qsc pt cele 2 difuri.. bafta!
Sus
yamaha fz6s

Data înscrierii: 03/Dec/2015
Locație: constanta

MesajTrimis: Dum Dec 04, 2016 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jbl P1222 este un difuzor cum nu se mai face azi! am avut doua..super difuzoare in reflex sau sealed mic suna intr-un maaaare fel! bobina se 3 inch (76mm) face toti banii impreuna cu motorul urias..e de..13* nu 12* si singurul care al poate face de ras e jbl GTI MK2..am avut unul am dat candva 1680 ron pe el..multisor dar vaiiii cum se auzea !!! criminal de-a dreptul !! ramane ptr mine referinta sq la 12 inch! p1222 e fiara..pe joase adevarate tremura tot in jurul masinii pe distante mari..in sealed la mine incinta dubla pereti separati..bijuterie! in reflex acordat in 30 hz devii legenda cu 600-800 watts rms macar..le duc dorul inca!
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Mie Ian 18, 2017 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JBL merita...e calitate...BAFTA !!!!!!!!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum