|
Autor |
Mesaj |
laurentiu88richi Priceput
Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 337 Locație: Braila & Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
|
|
Sus |
|
|
mgm2000ro Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Vin Mar 02, 2012 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din clip ce concluzie sa tragem? Sa vedem cum se aude ??
Sau vrei parerea noastra referitor la sunet? Ingregistrarea sunetului este groaznica! Nu faci si un video cind pui benzina?
Pitziponceala!
in loc sa pierzi vremea prin casa cu matze intinse si cu transformatoare ...te duceai si le insirai in masina, acolo poate i-ti venea vreo idee de amplasare, si nu cu difuzoare free air! Gaseai si tu un ghiveci o sticla de plastic taiata in care montai media. Inventeaza ceva! (ca-mi aduc aminte ca pe forum te laudai ca esti dintre aia care se descurca la scoala si restul grupei erau bata ) _________________
|
|
Sus |
|
|
|
|
Sus |
|
|
ssrli Audiofil
Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Mar 03, 2012 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce bine ca am vazut cum suna. Poate anul asta o sa facem competitiile de SQ prin posta. Adica filmam toti si trimitem filmul
Din punctul meu de vedere alegerea de midbass e slabuta pentru un sistem pe 3 cai. Pe 2 cai era ok.
Cat despre pozitionare...preferabil on-axis mediile si inaltele, si cat mai departe de urechi. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000
Ultima modificare efectuată de către ssrli la Dum Mar 04, 2012 12:06 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Sâm Mar 03, 2012 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca l-ati cunoaste n-ati mai fi carcotasi...il stiu pe laur...e foarte nehotarat si ii e frica de esec..de aici si o mie de filmari fara rost si evita sa se apuce de treaba. sfatu meu laur...lasa intrebarile aiurea..pune mana si desfa masina aia...a mea e aproape gata, stalpii asteapta vopsea..tu ce astepti? pune mana desfa usile...fa-ti inelele, trage cabluri, monteaza amplificatoarele, taie stalpii si lipeste mediile si tw alea fa ceva....mai greu pana te apuci. |
|
Sus |
|
|
Sharkky Audiofil
Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mar 04, 2012 1:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai, ca il cunosc si cred ca si cei de mai sus il cunosc ...
Nu ma asteptam sa o ia pe drumuri de genul asta ... Ma asteptam la mai multe, nu sa filmeze difuzoarele pe birou in free air si apoi sa ceara parerea colegilor forumisti despre modul in care se aude ... La fel se pot auzi si difuzoare de 50 lei...
yoiedi, ce i-ai insirat tu acolo ii va lua destul timp si resurse financiare ... Sa pui la cale un sistem pe 3 sau 4 cai, nu e deloc simplu si ieftin ...
Chiar nu vreau sa fiu carcotas dar e nevoie de ceva mai mult decat un simplu film pe youtube ...
Spor la treaba Laur! |
|
Sus |
|
|
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Dum Mar 04, 2012 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sharkky a scris: | Tocmai, ca il cunosc si cred ca si cei de mai sus il cunosc ...
Nu ma asteptam sa o ia pe drumuri de genul asta ... Ma asteptam la mai multe, nu sa filmeze difuzoarele pe birou in free air si apoi sa ceara parerea colegilor forumisti despre modul in care se aude ... La fel se pot auzi si difuzoare de 50 lei...
yoiedi, ce i-ai insirat tu acolo ii va lua destul timp si resurse financiare ... Sa pui la cale un sistem pe 3 sau 4 cai, nu e deloc simplu si ieftin ...
Chiar nu vreau sa fiu carcotas dar e nevoie de ceva mai mult decat un simplu film pe youtube ...
Spor la treaba Laur! |
foarte adevarat,unii muncesc de ani buni si nu sunt gata spor la lucru totusi,rezultatele sunt imbucuratoare oricat de mici ar fi ele pt cei care si le fac _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Dum Mar 04, 2012 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-as apuca de munca, dar am o mica indoiala zic mica, dar defapt e una foarte importanta.
Oricum de luni incep cumparaturile: cabluri dif, pt rca, mufe, papuci si la sf saptamani insonorizant.
Inca mai fac mici teste, sper sa gasesc mica dilema _________________ http://www.be-loud.ro/forum/corsa-d-pioneer-t10911.html
Opel Corsa D |
|
Sus |
|
|
yoiedi Priceput
|
Trimis: Dum Mar 04, 2012 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sharkky a scris: | Tocmai, ca il cunosc si cred ca si cei de mai sus il cunosc ...
Spor la treaba Laur! |
cam la acelasi sistem lucrez si eu acum singura diferenta fiind ca eu sunt pe 2 cai...si cu toate astea lucrez de aproape 2 saptamani si e spre finalizare...sunt constient ca e foarte greu ceea ce are de facut dar daca nu se apuca chiar ca nu va termina. important e sa inceapa cu lucruri marunte si apoi restul vine de la sine |
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Dum Mar 04, 2012 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
yoiedi a scris: | Sharkky a scris: | Tocmai, ca il cunosc si cred ca si cei de mai sus il cunosc ...
Spor la treaba Laur! |
cam la acelasi sistem lucrez si eu acum singura diferenta fiind ca eu sunt pe 2 cai...si cu toate astea lucrez de aproape 2 saptamani si e spre finalizare...sunt constient ca e foarte greu ceea ce are de facut dar daca nu se apuca chiar ca nu va termina. important e sa inceapa cu lucruri marunte si apoi restul vine de la sine |
Sunt prea multe ganduri, gen inele de aluminiu, improvizatii la fatza de usa.
Am sa ma apuc!!! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/corsa-d-pioneer-t10911.html
Opel Corsa D |
|
Sus |
|
|
Sharkky Audiofil
|
Trimis: Dum Mar 04, 2012 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cam tarziu te apuci de ea ...
Deja e martie ...
Inelele, conectica trebuia sa le ai din iarna facute ..
Daca deja te gandesti la modificat de fata de usa, e si mai complex ... |
|
Sus |
|
|
yoiedi Priceput
|
Trimis: Dum Mar 04, 2012 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
a stat in suspans pana au venit difuzoarele, comanda facuta pe 10 decembrie si produse ajunse la sfarsitul lui februarie. cert este ca le va monta o data si o data, nu le-a cumparat pt tinut in casa. spor la treaba |
|
Sus |
|
|
Sharkky Audiofil
|
Trimis: Lun Mar 05, 2012 2:21 am Titlul subiectului: |
|
|
In momentul in care dai comanda de difuzoare de afara (SUA in majoritatea cazurilor), ei iti dau cotele exacte ... Acum, ca nu vrei tu sa le faci pana nu le ai acasa si nu le tii in mana, asta e altceva ... |
|
Sus |
|
|
|
Trimis: Lun Mar 05, 2012 2:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Mai este si faza cu plasticele din masina.
Mi-e frica sa ma apuc sa trag de plastice, e frig si cleme nu cred ca tin asa bine.
Dar am sa incerc maine _________________ http://www.be-loud.ro/forum/corsa-d-pioneer-t10911.html
Opel Corsa D |
|
Sus |
|
|
|