|
|
|
Autor |
Mesaj |
flaafster
Data înscrierii: 29/Dec/2019 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Iul 22, 2020 12:54 pm Titlul subiectului: Configuratie Golf 5 |
|
|
Salutari!
Sunt posesorul unui Golf 5, hatchback, 2005 si as avea nevoie de cateva pareri/sfaturi/sugestii.
In prezent, masina e echipata cu difuzoare OEM in usi(+tweetere), legate la un JVC KW-R600BT. Tot la player e legat un amplificator Alpine MRP-M450, 1x400w @2ohm, la care e legat un difuzor Pioneer TS-D300D4(DVC @4ohm 400W rms, 1400 peak, SPL 93dB) cu o incinta custom, ported.
Ce as vrea sa fac? In primul rand, un alt player. Cel prezent are o varsta si se simte, avand tot mai multe bube. Prima optiune ar fi Pioneer FH-S720BT. Design superb, functii utile, subwoofer control, equalizer si filtre, 3 iesiri RCA ( front/rear/subwoofer) , 4x50w.
Apoi ar urma schimbarea difuzoarelor pe fata cu un kit Pioneer TS-D65C(desi puterea nominala e 90W si SPL 84dB), insa nu stiu daca se merita sa iau si wooferele din kit. Pentru usile din spate, inca indecis. Preferinta ar fi ca puterea difuzoarelor sa nu depaseasca limitarea playerului. Nu mi-e in plan un alt amplificator dedicat pentru ele. Buget aproximativ 1200ron.
Ultima schimbare ar fi a subwooferului, anume trecerea pe un Pioneer TS-W3003D4 (DVC @4ohm 600W rms, 2000 peak, SPL 96dB) cu incinta custom. Momentan, la volum 3/4, imi vibreaza plasticele deranjant la fiecare kick al bassului. Asadar, inca indecis daca incinta va fi enclosed sau ported, pentru ca nu stiu daca vreau kickul in continuare, sau un profund constant. Si cu ocazia noului subwoofer, si un alt amplificator, insa nu stiu daca mono in 2ohm sau stereo in 8ohm(conform diagramelor). Carer ar fi avantajele/dezavantajele, inafara de pret? Si care sa fie puterea lor? Buget amplificator ~1000ron.
In continuare, s-ar merita un condensator auto? Si totodata, s-ar merita o baterie dedicata subwooferului?
Sunt deschis sugestiilor, opiniilor, review-urilor, altor branduri. Din lene, doar pe asta m-am documentat, iar pentru subwoofer, mi-a placut experienta cu difuzorul actual, asa ca n-am motive sa ma-ndrept spre altceva. Bugetul poate creste, dar de preferinta sa scada.  |
|
Sus |
|
 |
stilli Consultant Be loud!

Data înscrierii: 27/Aug/2014 Mesaje: 11
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|