|
Autor |
Mesaj |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locaţie: Brasov
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
3.MARIN MIHAI-Vw Passat Break 150.0db Amplificator ZAPCO 7500W si bijuteria FI BTL N3 NEO 30 cm si 2 acumulatori.Pt cei care nu cunosc difuzorul un sarch pe gugal si veti vedea un difuzor care este din alta lume:).Pana ne obisnuim cu el il mai urmarim la mgm si ateptam sa se rodeze.Prea multe nu o sa spun de mgm pt ca toti cei care au fost acolo au interactionat cel putin 1 data cu el.A fost consultantul tehnic al tuturor:) in sensul ca orice nelamurire aveam,orice contradictie aparea intre noi legat de car audio aparea .....unde e mgm? Mihaiiii ...? ...si venea omu si ne lamurea:).
Multumim Mihai pt tot !
Description: |
|
Filesize: |
163.95 KB |
Viewed: |
423 Time(s) |

|
|
211.48 KB |
412 Time(s) |

|
Ultima modificare efectuată de către BASIC la Mar Apr 19, 2011 10:29 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si alte poze:
|
156.52 KB |
371 Time(s) |

|
|
151.13 KB |
387 Time(s) |

|
|
196.05 KB |
423 Time(s) |

|
|
178.21 KB |
397 Time(s) |

|
|
173.86 KB |
384 Time(s) |

|
|
164.13 KB |
377 Time(s) |

|
|
190.49 KB |
407 Time(s) |

|
|
150.79 KB |
401 Time(s) |

|
Ultima modificare efectuată BASIC la Mar Apr 19, 2011 10:15 pm, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc tuturor pt ajutorul dat,pentru participare ,pentru vorbele bune....sa speram ca urmatorul eveniment sa il facem mai frumos ca acesta si sa speram ca pe viitor cat mai multi pasionati sa ne intalnim la astfel de ocazii.
SI IN FINAL POZA LA CARE TIN CEL MAI MULT :
|
209.61 KB |
441 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
THE ONE Pasionat

Data înscrierii: 01/Feb/2011 Mesaje: 61
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci, inca o data felicitari organizatorilor in special basic si mgm, dar si barsy si cei care s-au mai ocupat de una alta pe acolo. Un eveniment reusit din toate punctele de vedere, inclusiv cel al locatiei, aer curat de munte,peisaje mirifice si o pensiune frumoasa zic eu. De data asta am venit asa cu "low rideru" de lene sa mai scot banchete si etc, dar data viitoare o sa vin cu ceva mai de "brrrrr" si usile finalizate sper, ca sa nu ziceti ca m-am lasat cu totu de treaba si sa arat ca si P.....AM poate, nu doar DBZ-u Deasemenea Tibitzu,Mircea Ioan, Shoka, Sharkky si restul veteranilor acuma hai ca va iertam ca nu ati fost dar data viitoare prezenta obligatorie In curand voi posta despre un eveniment ce v-a avea loc in curand, pana atunci, tineti aproape Bafta si la mai mare(scor)
|
|
Sus |
|
 |
Seal Priceput
Data înscrierii: 03/Dec/2008 Mesaje: 570
|
Trimis: Mar Apr 19, 2011 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
promit ca la urmatoarea intalnire vin in forta majora
minim cum am venit la tine BASIC
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locaţie: oradea
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 1:03 am Titlul subiectului: |
|
|
cuvintele sunt de prisos,eu unul m-am simtit excelent chiar daca am ajuns doar sambata spre seara,chiar daca mi-a cedat un rca si am ramas fara kick-uri chiar cand voia babanu sa ne mai distram putin cu muzica lui turbata,un eveniment super reusit din punctul meu de vedere,felicitari baieti si sa vedem poate mai reusim macar o intalnire anul asta
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
easyway
Data înscrierii: 07/Apr/2011 Mesaje: 28 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 3:12 am Titlul subiectului: |
|
|
BASIC a scris: | EXTREME 2
1.SZASZ ADRIAN-Peugeot 307SW 154.1db Amplificatoare 2xMNCS3000 si sub. 2x MNC ROCK 12 si 4 acumulatori.A fost o mini repetitie pt mine pt urmatoarele competitii.Am incercat sa determin cateva lucruri care se intampla in masina insa m-am bulversat si mai tare pt ca nu prea stiu ce s-a intamplat duminica . Sambata am dat repetat 154,3...154,4 chiar maximul 154,6 insa nu e problema sper ca in Ungaria cu "noul" sistem sa obtin plusul care imi doresc. |
Ce ai lipit pe incinta ?
|
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locaţie: slobozia
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 6:51 am Titlul subiectului: |
|
|
foarte misto prezentarea fiecarui participant!!! cutia de bas,scorul si omul cu diploma lui ...foarte misto! merci basic ,pentru faptul ca mi-ai dat posibilitatea sa cunosc baietii de pe forum prin intermediul fotografiilor postate ...
_________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
 |
antidotu79 Priceput
Data înscrierii: 28/Mai/2008 Mesaje: 208
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | sa vedem poate mai reusim macar o intalnire anul asta  |
"macar" ? cuvintele tale ma doare
_________________ ever and ever
http://www.arsego.ro |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locaţie: galati
|
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
ti-am dat PM.
|
|
Sus |
|
 |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locaţie: Brasov
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari in primul rand pentru deosebitul efort depus de cei care au venit la aceasta intalnire de la sute de km si felicitari participantilor pentru rezultatele optiune.
Mi-a facut placere sa va intalnesc personal pe cei cu care inainte de acest eveniment pot spune ca "ne citeam" mai mult pe forumuri si sa stam la masa la un pahar.
Iti multumesc Basic pentru aprecierile de mai sus, si vreau sa iti spun ca mi-a facut placere sa colaborez cu tine si MGM la punerea pe picioare a acestei intalniri.
Vreau sa promit totodata ca nu va fi sub nici o forma ultima si ca de asemenea si urmatoarele potentiale intalniri vor putea deveni posibile in primul rand prin noi/voi participantii/pasionatii de acest "sport".
Referitor la incidentul neplacut cu amplificatorul... acum este pe maini bune si in cel mai scurt timp va fi readus la viata . Nu este nimic grav din cate am inteles, ci doar un condensator care nu a mai rezistat si s-a ars.
Pe partea de update si eu astept sa ma apuc de treaba, o mare parte din ceea ce va fi nevoie pe aceasta parte, deja au fost chiar si achizitionate:)
Principala problema ramane dupa cum si tu Basic ai precizat mai sus este timpul foarte restrans pe care il am la dispozitie in aceasta perioada.
Toate cele bune si inca o data multumesc participantilor!
_________________ HU:Alpine CDA-9812RR;SPEAKERS:DD&Focal;SUB:2xGZ Uranium15XII;AMP:Audiopipe AP3001D&JBL75.4=show time |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 9:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am avut 2 motive "solide", albe, pentru care nu am putut veni ...
Felicitari pentru rezultatele obtinute!
|
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locaţie: Heldsdorf
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
BASIC a scris: | Continui cu ce am promis si incep cu o grupa care nu ma asteptam sa fie atat de populata:
EXTREME 1
1.GIDEA RADU-Vw Polo 148.8db2 X Amplificator Digital Designs M1b de 1500w@1ohm si sub. Digital Designs 9515f si 3 acumulatori Powercell 3000.Un sistem "de duminica" asa cum l-am numit eu deoarece cei care il cunosc pe Bigu stiu ca el are niste bunatati,galbejoare care le asteptam sa performeze in competitii de spl.Insa uite ca cu acesti sistem daily driver s-a scos un super scor.Oricum la competitie Bigu ne-a facut o alta promisiune care speram cei pasionati sa se indeplineasca si aceea de a organiza si o etapa CNCA la atelierul lui.Bravo Bigu ! |
....
|
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Mie Apr 20, 2011 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Era atat de evident ceea ce ai scris tu cu rosu incat m-am chinuit sa nu gresesc restul....iar la acumulatori la nimeni nu am contorizat brandul:)....dar asa e...good point...am modificat
|
|
Sus |
|
 |
|