|
|
|
Autor |
Mesaj |
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locaţie: Timisoara
|
Trimis: Joi Dec 02, 2010 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca tot o iei cu tehnica sa contiunui
1.o platforma are 500 kile minim
2.un golf 3 are voie sa care 1200 kile
deci 500 platforma mai raman 700 ..deci nu ai sanse sa tragi cu el
nu ai voie sa tragi cu el
3. trebuie categorie C-D-E pt asaceva nu stiu prcis care pt ca depasesti 3000 kile
4.un Jepp este ce ai nevoie si o platforma
5,panda nu trebuie sa fie inmatriculata si costa 200 euro una
6.daca vrei masina demo sau de scoruri ..inseamna ca ai bani ...sa investesti intrun sistem de genu asta ..nu o sa vii cu un dif de 10-12 ..sa fim seriosi ...
Dar cum la noi in tara cam toate competitiile sau cam dus DESFINTAT ...au mai ramas cele locale si EMMA ..si cum multi nu sunt adeptii EMMA ...nu mai este nevoie de masini cu potential ...
Oricum pe la noi participanti sunt inpartiti pe zone geografice ..si in functie de km distantza intre orase ... |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locaţie: galati
|
Trimis: Joi Dec 02, 2010 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
tocmai ... m-ai inteles perferc ...
pentru a-ti face o masina demo ... sau pentru competitii
ai nevoie de foarte multi bani ...
tocmai de aia am dat exemplu cu golful ...
si din pacate foarte adevarat ... competitiile sau cam dus p#### _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locaţie: Brasov
|
Trimis: Sâm Dec 04, 2010 9:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa speram ca la astea din Ungaria,accesibile celor din Vest datorita km,si poate se mai aduna 2-3 ca mine de prin alte zone sa mai participam si sa le mai explicam si la anu care e treaba,CHIAR daca vor fi masini gen Panda,care dupa parerea mea nu pot fi comparate decat cu Panda.
In privinta concursurilor din Romania aici subscriu la cele spuse de Ugod...din pacate.
Oricum legat de Panda..mi se pare stupid sa fie intr-un concurs SPL o singura Panda ....nici macar inca 1 cu care sa se bata de la egal la egal (70hz+). |
|
Sus |
|
 |
raidaru_clonat Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locaţie: Arad
|
Trimis: Joi Dec 09, 2010 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku a scris: | ugod micul ironic
era vorba ca putini isi permit a II masina
|
Ce sa mai zic de a III-ia masina
Ugod: stiu ca este panda dar de la a fi si a vedea masina la concurs si cu scor demn de PANDA mai e ceva sa ai o panda nu e mare lucru, vorba ta, 200 euro, sa faci ceva cu ea.........ala e mare lucru
Basic: pai sa vedem, daca reusesc sa fac ceva in masina mergem si la unguri la anu ca doara is vecinii mei  _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|