|
|
|
Autor |
Mesaj |
vnarcys
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 2 Locație: Galati
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 10:22 am Titlul subiectului: Comenzile si seriozitatea |
|
|
De aproape o luna am facut comanda si nici acum nu am primit ceea ce am comandat.Dupa zeci de telefoane zilnic nu sa rezolvat nimic decat promisiuni. La inceput mi sa spus ca ceea ce am comandat e pe stoc iar dupa o luna "Stiti nu e pe stoc ceea ce doriti". Mi se par un pic cam neseriosi baietii.As vrea sami schimb aceasta parere dar...... sa vedem(depinde foarte mult de politica firmei). |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Stimate domn,
In primul rand suntem pro-informare dar nu acceptam dezinformarea sau exagerarile. Cele zeci de telfoane zilnic ma indoiesc ca au existat. A existat comunicare intre noi, dar in nici un caz "zeci de telefoane zilnic". Ne cerem scuze pentru incurcatura creata dar din pacate produsul nu exista pe stoc. Comanda initiala a fost pentru un Magnat Xpress 15 si produsul nu era pe stoc nici la noi nici la importator. Acelasi lucru s-a intamplat a schimbarea comenzii pe Xpress 12. Exista momentan doar 2 astfel de difuzoare, dar ambele in incinte originale, nu difuzor separat cum doriti dumneavoastra. Avem promisiunea ca se va rezolva problema in zece zile, odata cu sosirea transportului de marfa la importator.
De asemenea, specificam faptul ca transportul se va realiza gratuit si veti beneficia si de un discount. |
|
Sus |
|
 |
vnarcys
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 2 Locație: Galati
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au fost cateva zile in care am sunat aproape toata ziua pana cand mi sa raspuns.
Prima data am facut comanda prin telefon cu livrare in bucuresti si mi sa spus ca este pe stoc magnat xpress15 si ca mi se va livra.Nu sa facut livrarea iar seara mi sa spus ca o sa mi se trimita prin posta pt ca eu plecam din bucuresti.Macar daca primeam un raspuns ca nu se afla pe stoc sau ca peste o saptamana nu conta raspunsul.Poate faceam comanda de alt produs care se afla pe stoc.Oricum multumesc pentru raspuns. |
|
Sus |
|
 |
mihaitza1
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 11 Locație: deva
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte rapid!!! Nu stiu ce s-a intamplat la tine dar in cazul meu comanda a venit SUPERNEASTEPTAT de repede . Chiar enervant de repede avand in vedere ca eu sunt din DEVA (la capatul celalalt al tarii fata de Bucuresti). Am facut comanda...a doua zi am primit un telefon...si dimineata urmatoare inainte de ora 10 miam primit sculele. Atat ca nu gaseau strada pe care locuiesc (deh...orash mic) ca veneau si mai repede  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|