Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

comanda...onorata

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Lun Noi 20, 2006 4:45 pm    Titlul subiectului: comanda...onorata Răspunde cu citat (quote)

vreau sa stiu daca ati primit comanda pe numele PREDA TIBERIU?

Comanda contine :
1- http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/BLAUPUNKT/GTA_275/
2- http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_high-low_Dietz/
3- http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/_Kit_amplificator_Dietz_10mm/

Aveti aceste produse pe stoc?
Cam cat costa curierul pentru comanda facuta tinand cont ca stau in oras VIDELE jud TELEORMAN (80-90 km de Bucuresti)
Cand se face livrarea? Very Happy

Ultima modificare efectuată de către NoNameX la Mar Noi 21, 2006 6:43 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 2:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut

Am primit toate mailurile si comenzile tale si vor fi onorate azi.
Iti vom confirma prin email trimiterea.
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 2:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru rapiditate...insa as cam vrea sa le primesc pana joi seara...daca se poate (joi noapte plec la munte si vreau sa plec cu ele puse pe masina)...si sper ca ati inlocuit kitul de conctica dietz de 10 mm cu celalalt de 20mm.....multumesc....

daca tot sunt la FEEDBACK sa zic si eu ceva.......aceasta este a 2 comanda (si nu ultima..vreau un proiect puternic peste 4-5 luni Twisted Evil ) la be-loud si din cate vad nu m-ati dezamagit pana acum...ati raspuns foarte repede la comenzi si v-ati facut treaba...succes in continuare si tineti-o tot asa ...

ps mai aduceti produse de calitate buna si la preturi acceptabile (ex.BLAUPUNKT 275,JBL CS1204T) care au preturi foarte bune ...am cativa tovarasi care vor si ei ...Razz

eu nu am prins BLAUPUKTUL 275 cu toate ca a fost inlocuit de ROCK 4000... Crying or Very sad ...oricum bafta in continuare

salut..

ps2-comanda a fost onorata si este la curier .... Razz ....BE-LOUD=SERVICII SUPER BUNE SI PRETURI LA FEL DE BUNE

TOPIC INCHIS
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 3:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MIHAI.....am o intrebare ....Cam cat costa curierul pentru comanda facuta tinand cont ca stau in oras VIDELE jud TELEORMAN (80-90 km de Bucuresti)

....cred ca nu este mai mult de 45 RON

PS--LA SUBWOOFER MI-A LUAT 62 ron
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru destinatii in afara oraselor in care exista centre Cargus se mai taxeaza in jur de 20 ron in plus asa ca mi-e frica ca si acum va fi in jur de 50-60 RON. In TL Cargus are centre in Alexandria, Rosiori de Vede si Turnu Magurele.
Daca vrei o estimare mai precisa vezi calculatorul de tarife de pe site-ul Cargus.
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi-au venit produsele...taxa curier 42 ron (multumit)...factura nu o gasesc ...ce sa intamplat cu ea....????

PS-comanda nu prea a fost cum am zis eu....
Confused
1-In loc de adaptorul DIETZ am primit unul VALOR
2-in loc de Cablajul DIETZ DE 20MM am primit unul ALFATEC tot de 20 mm...

am subwoofer JBL,amplificator MAGNAT,conectica ALFATEC si adaptor VALOR....... Confused ...TOATE DIFERITE...

si eu de firma ALFATEC nu am auzit.de aceea comandasem DIETZ...

Suparat nu sunt dar nici fericit ...
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 7:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. cu factura investigam si vedem ce s-a intamplat: ori nu s-a pus in pachet, caz in care o trimitem prin posta si o ai in 2 zile ori s-a pierdut pe drum caz in care iti vom trimite o copie conforma cu originalul. In orice caz, ai factura in cateva zile maxim, o trimitem pe cheltuiala noastra.

2. adaptorul high low Valor este perfect echivalent adaptorului high low Dietz. Ambele au acelasi pret si calitate. Probabil nu mai exista pe stoc Dietz si ti s-a trimis Valor care era disponibil.

3. La fel, kiturile de cabluri Alfatec pe care le comercializam sunt perfect echivalente kit-urilor Dietz. aceiasi calitate, acelasi pret, doar alt furnizor. Daca nu a fost disponibil Dietz s-a trimis ceva echivalent din toate punctele de vedere.
Desi nu ai auzit de ei, Alfatec este ca si Dietz o companie germana specializata pe cabluri, adaptoare si condensatoare car audio.
vezi http://www.alfatec-carhifi.de/www_alfatec_carhifi/products_33_36_2_f.htm?timestamp=1164211337174

In ambele cazuri de mai sus noi am gresit, ar fi trebuit sa te sunam si sa-ti cerem acordul pentru a trimite alta marca... Daca vrei ti le putem schimba (pe cheltuiala noastra) cu variantele din comanda cand acestea vor fi din nou pe stoc.
Chiar am de gand sa pun astazi pe site kit-urile de cabluri Alfatec si acceosriile de instalare Valor pentru a evita incurcaturi de genul asta... sper...

Si eu am pe masina cabluri dietz, player clarion, difuzoare DLS si jbl, woofer Helix si amplificator JBL... nu le poti avea pe toate de la o singura firma si nu e mai rau asa.

Daca vrei da un telefon si aranjam inlocuirea cu produsele din comanda imediat ce acestea vor fi disponibile (dar nu instala pe masina intre timp adaptorul valor si kit-ul alfatec).
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Mie Noi 22, 2006 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspuns....Nu are rost sa le schimb..(alte cheltuieli ale voastre ,alte asteptari ale mele etc) Le pastrez Smile ...

Factura ma intereseaza pentru garantie ...atat... Multumesc pentru produse...

Astept factura in zilele urmatoare...salut Wink
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Factura mea...au trecut 2 saptamani in care am asteptat-o.....mai exista? o mai primesc? Shocked
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de primit le primesti , nu iti fa probleme Smile dar vin uneori mai cu intarziere

http://www.be-loud.ro/forum/am-si-eu-o-nelamurile-t344,start,30.html

oricum daca ai probleme intre timp cu produsele nu cred ca nu te vor ajuta baietii

NoNameX

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 3:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FACTURA MEA....????????????? Stiti totusi nu ma intereseaza asa mult factura ...imi este frica ca daca se intempla ceva cu produsele sa nu le primiti la garantie...
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ne cerem scuze pentru problema cu factura si te asiguram ca astazi ti se trimit actele complete prin posta, urmand ca in cateva zile sa ajunga la tine.
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am primit telefon de la voi in legatura cu factura si garantia chiar mi-ati facut si o marire de garantie de vreo 2 luni dar factura nu a venit nici akum...minunata POSTA ROMANA????????????? sau voi
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 1:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vom investiga problema cu Posta Romana maine la prima ora. Intre timp iti vom trimite prin curierat rapid, pana la rezolvarea problemei, un set de copii stampilate conform cu originalul dupa documentele fiscale si de garantie. Costurile curieratului rapid vor fi suportate integral de catre noi iar ducumentele vor ajunge la dumneavoastra in dimineata zilei de marti.
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 1:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru intelegere...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum