Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Comanda, astept raspuns

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 12:16 pm    Titlul subiectului: Comanda, astept raspuns Răspunde cu citat (quote)

Salut, ma numesc Lucian si am facut aseara o comanda (prin formularul online) pt un amplificator InPhase IPA600. As dori sa stiu daca comanda a fost procesata (tinand seama si de ora relativ tarzie la care am efectuat-o), daca respectiva statie se afla in stoc si cand estimati ca o voi primi (locuiesc in Constanta). Mentionez ca nu am primit e-mail pe adresa introdusa in formularul online.
Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TWISTER
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 03, 2006 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astept in continuare un semn de viata, ma gandesc sa ma uit in scriptul formularului de comanda, ca nu cumva sa fie doare o gluma nesarata, de vreme ce nu da nici un fel de confirmare Shocked
Va rog sa ma anuntati daca produsul exista pe stoc, altfel renunt la comanda si mi-l achizitionez direct din Constanta.
Toate cele bune.

Ultima modificare efectuată de către TWISTER la Dum Sep 03, 2006 11:05 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Sep 03, 2006 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

suna-i !
Sus
TWISTER
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 03, 2006 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Duminica? Nu vreau sa deranjez, am sunat ieri si nu mi-a raspuns nimeni. E ciudat modul asta de abordare al afacerii, pana la urma ei vand, ei au ceva ce doresc sa-mi ofere si e in primul rand interesul be-loud.ro. Asa ar fii logic si de bun simt.
Eu astept pana maine si daca nu apare nici o reactie renunt la comanda. Nu stau o luna pt o amarata de statie auto.
Sus
TWISTER
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 10:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Primit raspuns.
Sus
TWISTER
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Totul a decurs OK, e important sa vb cu domniile lor la tel, asa se poate verifica si daca produsele se afla in stoc. Cu siguranta vom mai colabora.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum