|
|
|
Autor |
Mesaj |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 12:44 am Titlul subiectului: Citroen Xsara - '99 High Energy Music Expression |
|
|
Masina este o Xsara din 2004
Usile fata sunt insonorizate cu doua randuri de fonomat de 2,5 mm, si recent, in anumite "conditii" (full active baby) mi-a atras atentia cineva ca se "umfla" usile. Deci posibil sa mai adaug niste insonorizant, depinde cum vor suna difuzoarele dupa noua aranjare.
Head unit - Pioneer P99 (deck, DSP, estd. 1999-2000), am mai avut clarion dxz558, alpine 9815, premier p880, nu-mi dau seama dintre p88 si p99 care-i mai bun, ca sound p99, ca features p88;
http://www.teamrocs.com/reviews/headunits/P1R.htm
Sistemul este multichannel (2 way networking cum scrie pe pioneer):
Tweeter-e: Hertz SPACE1, momentan prinse cu soricei de bord
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/SchedaTecnica_space.pdf
Midbass: Hertz HV 165L, cam in rodaj, montate foarte prost, in lacasul original de pe fata de plastic a usii , am bass dar n-am medii
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hv165l.pdf
Sub: Hertz HBX 250DS
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hbx250ds_web.pdf
Amplificator pe 5 canale, LRX5.600, mai vechi si mai naravas, i-am luat si cooler de la audison (clk2 parca)
http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=4285
Parca a fost facut pentru high energy, in schimb parca nu-mi place cum se impaca cu tweeter-ele, in fine, sa le pozitionez intai ca lumea si dup-aia.
Cablaje...
kit de la audison connection 4 awg, rca-uri audison connection best pe high si mid si first pe low, condensator de 1,3 F de la aceeasi firma si unele bucati de stinger 4 awg unde a mai fost nevoie;
Cablul de difuzoare Audison connection Ultraflat 2x14 awg
Masina am inceput-o in 2006 parca, la craiova, la nick si albert, relu mi-a mai dat si el una, alta, inclusiv sfaturi si ajutor si masina a intrat pe mana lui Alex (sau ar fi trebuit ) ca sa pozitionam odata midbassii si tweeterele si sa finisam usile (burete, pasta etc)...
Nu stiu cand si daca va fi gata, pozele sunt pe laptop care-i la tara, le voi pune eu zilele astea.... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 1:03 am Titlul subiectului: |
|
|
frumos sistem si ultima poza ii belea  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
e albert aka dj81bas, tot respectul pentru el si nick
merci _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
trebuia sa legati ''jucaria aia de casetofon'' la statie avea mai multa audienta  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 3:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Pacat ca nu s-o potrivit
Condesatorul banuiesc ca vroia sa afiseze ''Connected'' dar cand a vazut ca nu se potrivesc mufele, o afisat doar o parte din ''Conection Lost'' (Conection)  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 9:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Foarte frumos nenea !
Simplu si la obiect
Treaba cu umflat de usi se mai intampla
Usa aia parca striga sa pui un inel de mdf pe ea si sa montezi acolo midbass-ul  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
se va face, dar nu cu mdf
merci _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cool sper sa ne intalnim sa-ti aud si eu sistemul..
Bafta in continuare.. _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
Sus |
|
 |
pilula20 Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Sep/2007 Mesaje: 109 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
hehe ...sal domnu...in sfarsit te-ai decis si tu sa iti prezinti sistemul ;)felicitari pt el...imi place ca ai ramas la hertz & audison  |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal pilula, tu ce mai zici, ce mai invarti? tot primar?  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
dap tot primar de meserie...ce sa mai zic man...fara permis fara masina...astept sa pun mana pe permis pe 1 oct si sa ma duc sa imi iau o masinutza din germania o pisicutza cei drept pt distractie nu pt audio...cea pt audio mai am de asteptat pt ea...si mai avem de asteptat sa strangem bani pt audio ca cei drept or sa fie ceva bani la mijloc...bafta cu masina  |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
danke!
si tie, sa ma plimbi cu beamveul cand vine!  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate se face vreo intalnire sunt curios cum suna hertzurile...cei drept imi e dor de cum sunau ale mele si dasta... ...acuma avem o corsa 2008 in 3 usi de facut...am insonorizat usile am tras traseu de cablu de 0 awg mai avem de tras rca de pus statiile si sa vedem cum suna...statii pioneer prs bass & voce si difuzoare kitu de rockford t162s...ca tot ma intrebai ce mai invart ) |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|