Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cateva intrebari:)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
sc0Rpi

Data înscrierii: 08/Mai/2007
Locație: craiova

MesajTrimis: Mar Mai 08, 2007 12:45 am    Titlul subiectului: Cateva intrebari:) Răspunde cu citat (quote)

Salut,sunt nou pe aici,cateva intrebari... sunt bune de ceva astea : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_2/ nu imi trebuie ceva puternic si scump... cred ca sunt destul de bune pt un matiz...si cum pot sa vad si eu stocurile? Vreau sa stiu dak s-ar auzii cat de cat cu un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT200/ +2 difuzoare
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sc0Rpi

MesajTrimis: Mar Mai 08, 2007 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici un raspuns?Sad
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Mai 08, 2007 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru un matiz sunt foarte bune. cat despre player... nu vrei un cdx gt 212? il am de 3 luni... vezi ca e pe la bursa Smile am la el absolut tot.. cutie, acte, garantie... vreau sa-mi iau ceva mai performant
sc0Rpi

MesajTrimis: Mar Mai 08, 2007 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sii cat ceri ?
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 08, 2007 11:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ceream cam 300 ron, tinand cont ca am dat 350, dar dat fiind faptul ca s-a ieftinit intre timp, il las pe la 280.
sc0Rpi

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 10:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ce lasi frate 300 mii ? mi`l iau nou la banii astia...
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

350 - 280 = nu 300 de mii...
330 (cat e acuma) - 280 tot nu e egal cu 300 de mii....
iti las 700 de mii fata de cat am dat pe el (ceea ce scrie si pe acte) sau 500 de mii fata de cat e acuma... la 3 luni cat are, plus ca am la el pachetul complet, plus ca este in stare perfecta atat din punct de vedere estetic cat si tehnic. probabil te-ai uitat la alt player... uite aici despre ce vorbesc eu: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT212/ daca te razgandesti, ma anunti Wink frate

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum