Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CarLifeStyle Severin 2011 - Competitie EMMA ESPL & SQ
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> EMMA Romania

Autor Mesaj
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Vin Mar 18, 2011 11:20 am    Titlul subiectului: CarLifeStyle Severin 2011 - Competitie EMMA ESPL & SQ Răspunde cu citat (quote)

- EMMA Ro va sustine sectiuneiile ESPL si SQ
- Data: 30 Aprilie & 1 Mai
- Locatie: Drobeta Turnu Severin, dupa sedinta de la primarie din data de 21.03.2011 voi reveni cu locatia exacta.
Inscrierea se va face si on-line precum am procedat anul trecut.
Detalii referitoare la eveniment vor urma pana la finele acestei luni, adica in termen de 30 zile pana la data evenimentului.

IM
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 17, 2011 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Au inceput inscrierile pentru prima etapa EMMA Romania din 2011. Etapa se va desfasura la Drobeta Turnu Severin, in perioada 30 Aprilie - 1 Mai 2011.

http://www.emma-romania.ro/inscrieri2011-1
Primii 20 concurenti (proprietari automobile) inscrisi beneficieaza de cazare si masa gratuita in perioada 30 Aprilie - 1 Mai 2011.

Cazarea consta intr-un loc in camera dubla. Daca se doreste se poate achita al doilea loc in camera, pentru a ramane competitorul singur in camera.
Locurile si zilele suplimentare se platesc.
Cazarea se face la Hotel Parc Continental, iar evenimentul se va desfasura la Carrefour / Severin Shopping Center - in acelasi loc in care se vor desfasura concertele Voltaj, Holograf si Stefan Banica Jr.

Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si locatia eveniment. Pentru cei care vin dinspre Bucuresti-Pitesti-Craiova prin E70 la intrarea in oras o tin drept pe Bdul Tudor Vladimirescu, practic se traverseaza tot Severinul, si in capat se face dreapta pe Bdul Alunisului ca in harta de mai jos..undeva pe stanga se gaseste Severin Shopping Center. Cei care vin de sambata pot face o lista si poate iese de o coloana Bucuresti-Drobeta / Vestul tarii-Drobeta / etc. Eventul incepe pe 30 Aprilie la ora 9:00, spalarea masinilor si plasarea in parc ar fi indicat sa se faca inainte de acesta ora. Vor urma si alte detalii curand.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
IM
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 24, 2011 12:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fiind ziua de Paste, in primul rand un Hristos a inviat!

In linistea zilei de astazi, postez o etapa din transpunerea in realitate a unui proiect personal de a oferi competitorilor un trofeu cu totul deosebit pentru EMMA - Iron Gates 2011.

Trofeul definitivat = surpriza - live in Drobeta Turnu Severin saptamana viitoare.

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2011 9:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E dimineata....
Primele 3 masini au iesit din traficul infernal al Bucurestiului.
Ne indreptam spre Bragadiru.

Va urma ...
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2011 10:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cateva poze de pe drum ...

Ultima modificare efectuată de către Sharkky la Vin Apr 29, 2011 10:29 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2011 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

... Smile
Sus
teddyb
Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009
Locație: Craiova

MesajTrimis: Sâm Apr 30, 2011 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si unde sunt pozele?!?! pla mine pla craiova nu va oprirati!! Evil or Very Mad hai ca va traqg eu de ureche sambata dupamasa!!Smile))
Sus
laurentiu88richi
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Braila & Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 01, 2011 2:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky de cand esti posesor de corsa D cu PC-car? Cool Laughing
tuning
Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009
Locație: severin

MesajTrimis: Dum Mai 01, 2011 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poze proaspete de sambata:
Torture^Car

Data înscrierii: 13/Feb/2011
Locație: unde ai sa auzi vibratii puternice acolo is eu ;)

MesajTrimis: Dum Mai 01, 2011 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pozele unde sunt ?
edit: dupa ce am postat au aparut...
Sus
Oxy
Priceput

Data înscrierii: 29/Ian/2008

MesajTrimis: Dum Mai 01, 2011 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clasamentul este atasat.
Urmeaza pozele in cateva ore.
Sus
teddyb
Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009
Locație: Craiova

MesajTrimis: Dum Mai 01, 2011 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bravo baieti!!!complimente!!hai si cu filmuletele!!Wink
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Lun Mai 02, 2011 7:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toata lumea a pus poze ....Smile) dar unde?

oricum SUPER MISTO A FOST!!!

in fiecare minut ,din cate am stat la severin,am tot incercat sa-mi dau seama de ce toata lumea este impotriva lui mocioiu si a celor de la emma... nu am gasit motivul ,decat daca nu au fost motive personale pentru care acolo ma abtin...

super ok IM .... a tot incercat sa fie bine la oricine dintre noi , competitor sau nu... putin cam stresat totusi ,tocmai sa iasa bine, sa se simta bine oricare dintre noi ... si nu l-am auzit vreodata sa scoata un singur cuvant urat de cineva sau la adresa cuiva...
nu stiu ce a fost inainte ... eu spun ce am vazut acum ,la aceasta competitie.

a fost super ok din orice punct de vedere ... mie unul mi-a placut ,chiar daca am facut gara mare in buget, unul dintre difuri a cedat!!!

tuning
Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009
Locație: severin

MesajTrimis: Lun Mai 02, 2011 9:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ceva probleme cu pozele..cand se vad...cand dispar...oricum mai am destule asa ca enjoy!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> EMMA Romania Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum