|
Autor |
Mesaj |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Vin Mar 18, 2011 11:20 am Titlul subiectului: CarLifeStyle Severin 2011 - Competitie EMMA ESPL & SQ |
|
|
- EMMA Ro va sustine sectiuneiile ESPL si SQ
- Data: 30 Aprilie & 1 Mai
- Locatie: Drobeta Turnu Severin, dupa sedinta de la primarie din data de 21.03.2011 voi reveni cu locatia exacta.
Inscrierea se va face si on-line precum am procedat anul trecut.
Detalii referitoare la eveniment vor urma pana la finele acestei luni, adica in termen de 30 zile pana la data evenimentului. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

|
Trimis: Dum Apr 17, 2011 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au inceput inscrierile pentru prima etapa EMMA Romania din 2011. Etapa se va desfasura la Drobeta Turnu Severin, in perioada 30 Aprilie - 1 Mai 2011.
http://www.emma-romania.ro/inscrieri2011-1
Primii 20 concurenti (proprietari automobile) inscrisi beneficieaza de cazare si masa gratuita in perioada 30 Aprilie - 1 Mai 2011.
Cazarea consta intr-un loc in camera dubla. Daca se doreste se poate achita al doilea loc in camera, pentru a ramane competitorul singur in camera.
Locurile si zilele suplimentare se platesc.
Cazarea se face la Hotel Parc Continental, iar evenimentul se va desfasura la Carrefour / Severin Shopping Center - in acelasi loc in care se vor desfasura concertele Voltaj, Holograf si Stefan Banica Jr. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 22, 2011 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Si locatia eveniment. Pentru cei care vin dinspre Bucuresti-Pitesti-Craiova prin E70 la intrarea in oras o tin drept pe Bdul Tudor Vladimirescu, practic se traverseaza tot Severinul, si in capat se face dreapta pe Bdul Alunisului ca in harta de mai jos..undeva pe stanga se gaseste Severin Shopping Center. Cei care vin de sambata pot face o lista si poate iese de o coloana Bucuresti-Drobeta / Vestul tarii-Drobeta / etc. Eventul incepe pe 30 Aprilie la ora 9:00, spalarea masinilor si plasarea in parc ar fi indicat sa se faca inainte de acesta ora. Vor urma si alte detalii curand. |
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

|
Trimis: Dum Apr 24, 2011 12:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fiind ziua de Paste, in primul rand un Hristos a inviat!
In linistea zilei de astazi, postez o etapa din transpunerea in realitate a unui proiect personal de a oferi competitorilor un trofeu cu totul deosebit pentru EMMA - Iron Gates 2011.
Trofeul definitivat = surpriza - live in Drobeta Turnu Severin saptamana viitoare. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 29, 2011 9:29 am Titlul subiectului: |
|
|
E dimineata....
Primele 3 masini au iesit din traficul infernal al Bucurestiului.
Ne indreptam spre Bragadiru.
Va urma ... |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Vin Apr 29, 2011 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cateva poze de pe drum ...
Ultima modificare efectuată de către Sharkky la Vin Apr 29, 2011 10:29 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Vin Apr 29, 2011 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
...  |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm Apr 30, 2011 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
si unde sunt pozele?!?! pla mine pla craiova nu va oprirati!! hai ca va traqg eu de ureche sambata dupamasa!! )) |
|
Sus |
|
 |
laurentiu88richi Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 337 Locație: Braila & Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
tuning Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009 Mesaje: 189 Locație: severin
|
Trimis: Dum Mai 01, 2011 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Poze proaspete de sambata: _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
Sus |
|
 |
Torture^Car

Data înscrierii: 13/Feb/2011 Mesaje: 18 Locație: unde ai sa auzi vibratii puternice acolo is eu ;)
|
Trimis: Dum Mai 01, 2011 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
pozele unde sunt ?
edit: dupa ce am postat au aparut... |
|
Sus |
|
 |
Oxy Priceput
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 247 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 01, 2011 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clasamentul este atasat.
Urmeaza pozele in cateva ore. |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Dum Mai 01, 2011 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
bravo baieti!!!complimente!!hai si cu filmuletele!! |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Lun Mai 02, 2011 7:43 am Titlul subiectului: |
|
|
toata lumea a pus poze .... ) dar unde?
oricum SUPER MISTO A FOST!!!
in fiecare minut ,din cate am stat la severin,am tot incercat sa-mi dau seama de ce toata lumea este impotriva lui mocioiu si a celor de la emma... nu am gasit motivul ,decat daca nu au fost motive personale pentru care acolo ma abtin...
super ok IM .... a tot incercat sa fie bine la oricine dintre noi , competitor sau nu... putin cam stresat totusi ,tocmai sa iasa bine, sa se simta bine oricare dintre noi ... si nu l-am auzit vreodata sa scoata un singur cuvant urat de cineva sau la adresa cuiva...
nu stiu ce a fost inainte ... eu spun ce am vazut acum ,la aceasta competitie.
a fost super ok din orice punct de vedere ... mie unul mi-a placut ,chiar daca am facut gara mare in buget, unul dintre difuri a cedat!!! _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
 |
tuning Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009 Mesaje: 189 Locație: severin
|
Trimis: Lun Mai 02, 2011 9:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Ceva probleme cu pozele..cand se vad...cand dispar...oricum mai am destule asa ca enjoy! _________________ MOTO SAPIENS Drobeta Turnu Severin |
|
Sus |
|
 |
|