|
|
|
Autor |
Mesaj |
Radu_Alecs
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: Mie Sep 27, 2017 10:16 am Titlul subiectului: Bmw e90 SQ |
|
|
Salutare tuturor,
Nu pot spune ca sunt un pasionat car-audio , dar de la un banal schimb de difuzoare, la masina acutala (bmw seria 3 2007), am ajuns destul de departe.
In prima fata am schimbat difuzoarele fata si spate cu XTC 10.2. Apoi am zis ca le trebuie mai multa putere decat poate sa le ofere navigatia stock , amplificandu-le cu Pioneer GM-D1004 si lasand doar wooferele stock.
Long story short...dupa cateva luni am dat totul jos , am insonorizat portbagajul cu aluband, am cablat si modificat. In prezent sistemul arata cam asa :
HU- stock CCC professional
Audison bit ten D (HU necesita de-eq si un semnal full range pe toate canalele)
Hertz ECX 100.5 in portierele fata si Hertz EV F165.5 in locul wooferelor de sub scaune
Hertz EMV 100.5 in polita de la luneta
Alpine SWR 12d4 intr-o incinta custom inchisa pe partea de bass
Alpine MRV F300 pentru front stage (Hertz ECX 100.5 si Hertz EV F165.5)
Alpine MRV M1200
Cabluri de alimentare din kit-ul Focal EK21
Rca-uri Audison BT6 550
Voi reveni cu poze... |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
nycu86
Data înscrierii: 08/Mar/2015 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Mar 02, 2018 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Diferenta dintre aluband si material dedicat e ca de la cer la pamanat. _________________ Pioneer DEH-80PRS,Alpine PDX-4.150,DLS Ultimate reference 6.2 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|