|
|
|
Autor |
Mesaj |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
singurul lucru care ma deranjeaza la tine, daca pot numii asa, este faptul ca esti prea plin de tine... nu spun ca nu ai muncit , si ca nu este usor, sa faci rost de bani , in ziua de azi , sa iti construiesti ce-ti propui , insa putina modestie din partea ta, ar fi prins mai bine , si nu ti-ar mai vorbii lumea pe forum urat...
PS: eu am facut scoala pe timpul lui Ceasca, si pe atunci se punea accent serios pe invatatura, si as putea spune , cu mana pe inima , ca tu chiar stai rau la capitolul GRAMATICA... cel putin cum scrii pe forum...
PS2:din cand in cand se mai foloseste si cratima
PS3: nu te supara , dar daca eu sunt , si ma consider slab la ceva , bag capul in nisip ca strutul , si tac ... in momentul asta bag capul in nisip pentru competitiile SPL, dar o sa invat ... tu daca nu cunosti limba romana, BAGA CAPUL IN NISIP SI NU M-AI TRIMITE OAMENII LA SCOALA.... TU AR TREBUII SA TE DUCI ACOLO .....DACA TE-AI SUPARAT PENTRU CE TI-AM SPUS POTI SA MA STERGI DIN LISTA TA DE MESS... |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
PROBLEMA:
AM FACUT O GREASEALA INTENTIONAT SA VAD DACA O GASESTI ... |
|
Sus |
|
 |
Blue974 Priceput

Data înscrierii: 31/Dec/2009 Mesaje: 221 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt chiar mai multe dar las si pe altu ...  _________________ Hifonics sis.BX6.2Ci,sis. ZXi6.2CMk2, sub ZS12 SQ, amp.ZXi6404 & ZX4000,HU Alpine117RI |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
TREBUII NU ESTE GRESEALA ... ESTE DOAR ACCENTUAT
AM MAI CITIT INCA ODATA SI NU AM VAZUT NICI O GRESEALA ...ADEVARAT INSA ...TREBUIAU PUSE CATEVA VIRGULE... |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
blue, chiar te rog sa imi arati alta ... nu o vad ....problema este ca daca nu o vad , si exista , trebuie sa bag si eu capul in nisip:))
ps : parca era vb de sistemul lui AYG nu de limba romana , dar chiar as dorii sa o vad |
|
Sus |
|
 |
Blue974 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
...se citeste doar accentuat...insa de scris se scrie doar cu un singur "i" la fel ca si "a numi".... "a vorbi"... _________________ Hifonics sis.BX6.2Ci,sis. ZXi6.2CMk2, sub ZS12 SQ, amp.ZXi6404 & ZX4000,HU Alpine117RI |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
ALO? Dacia Literara? ) terminati cu prostiile, fiecare se exprima cum poate si restu` se schinuie sa inteleaga. |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
))) |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate ) |
|
Sus |
|
 |
AYG Pasionat
Data înscrierii: 24/Aug/2010 Mesaje: 161 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu te oftici, dar din 10 posturi 9 ai comentarii legate de mine.
iti readuc aminte:
SPL 12000
1.Ispas Lucian - 149 db
2.Gheorghe Ludovic - 140 db
Asta sa inteleg ce este problema, ca nu ai iesit tu pe locul 1?
prea te iei de mine asa rau te-am ofticat? spuneai ca ai venit doar asa sa vezi cum e, dar cand ai vazut ca ti-a dat-o un pusti esti negru de oftica. urat... a fost o competitie, acum nu trebuie sa te iei de mine, fiecare sistem a scos ce a stiut.daca tu ai bagat mai multi bani in prostii asta e partea a 2-a, nu te mai lua de mine aiurea.
Am castigat pe meritul meu. _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB |
|
Sus |
|
 |
Blue974 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
...sorry ptr off topic..... si da BIGU ai dreptate.....  _________________ Hifonics sis.BX6.2Ci,sis. ZXi6.2CMk2, sub ZS12 SQ, amp.ZXi6404 & ZX4000,HU Alpine117RI |
|
Sus |
|
 |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Sep 16, 2010 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu stiu ce va agitati atata ca sistemele nu sunt comparabile decat in competitia asta.
Iar doar in mintea unora 2 sisteme se pot compara/etalona strict dupa scor.
Legat de modestie fiecare o foloseste cand si cum vrea si culege astfel aprecierea sau dispretuirea celorlalti, si de altfel omul s-a exprimat anterior asupra "modestiei".
Ludovic , nu cred ca poti obliga pe cineva sa scrie corect sau sa sa poarte asa cum vrei tu,sau altfel spus cum consideri ca ar fi normal sa se poarte.
In fond stim cu totii ca AYG e cel mai tare, doar e pe locu' ntai. |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 8:24 am Titlul subiectului: |
|
|
nu am nimic de comentat , atunci cand cineva nu are pretentii la altcineva.... dar i-am promis lui AYG, ca nu am sa mai vb nimic despre el , critic...si am sa ma tin de cuvant... eu i-am explicat pe mess ce am avut de explicat ... si poate are dreptate, fiecare este asa cum vrea sa fie ... inca odata scuze ,daca s-a simtit ofensat... |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 8:28 am Titlul subiectului: |
|
|
nu am nimic de comentat , atunci cand cineva nu are pretentii la altcineva.... dar i-am promis lui AYG, ca nu am sa mai vb nimic despre el , critic...si am sa ma tin de cuvant... eu i-am explicat pe mess ce am avut de explicat ... si poate are dreptate, fiecare este asa cum vrea sa fie ... inca odata scuze ,daca s-a simtit ofensat... |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Vin Sep 17, 2010 9:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Blue974 a scris: | ...se citeste doar accentuat...insa de scris se scrie doar cu un singur "i" la fel ca si "a numi".... "a vorbi"... |
bag capul in nisip:)) m-am documentat , ai dreptate , doar la perfectul simplu se scrie cu 2 de i , si nu la persoana a doua... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|