|
|
|
Autor |
Mesaj |
PAUL Pasionat
Data înscrierii: 02/Iul/2006 Mesaje: 67 Locație: Hunedoara
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 5:16 pm Titlul subiectului: Astept raspuns |
|
|
Domnule Mihai, astept si eu un raspuns in legatura cu interfata ptr. telecomanda de pe volanul masinii. Am specificat tipul masinii in intrebarea mea si as vrea sa stiu daca exista asa ceva la dumneavoastra si as vrea si un pret aproximativ daca se poate. Va multumesc, Paul |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Scuze pentru intarziere, a trebuit sa verificam pe la toti furnizorii si colaboratorii.
Astfel de interfete sunt extrem de rare, multe se importa numai pe comanda pentru ca sunt scumpe si sunt foarte multe modele pentru diverse masini / playere.
Inca asteptam un raspuns final legat de disponibilitatea interfetei pe stoc si pretul se pare ca ar fi in jur de 400 RON.
Voi reveni pe topicul respectiv cand aflu daca exista sau nu.
O alta varianta ar fi o telecomanda de volan Pioneer care ar fi doar 200 RON: http://www.pioneer.eu/eur/product_detail.jsp?product_id=3370&taxonomy_id=25-38 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|