Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Astept raspuns

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
PAUL
Pasionat

Data înscrierii: 02/Iul/2006
Locație: Hunedoara

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 5:16 pm    Titlul subiectului: Astept raspuns Răspunde cu citat (quote)

Domnule Mihai, astept si eu un raspuns in legatura cu interfata ptr. telecomanda de pe volanul masinii. Am specificat tipul masinii in intrebarea mea si as vrea sa stiu daca exista asa ceva la dumneavoastra si as vrea si un pret aproximativ daca se poate. Va multumesc, Paul
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iul 05, 2006 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze pentru intarziere, a trebuit sa verificam pe la toti furnizorii si colaboratorii.
Astfel de interfete sunt extrem de rare, multe se importa numai pe comanda pentru ca sunt scumpe si sunt foarte multe modele pentru diverse masini / playere.
Inca asteptam un raspuns final legat de disponibilitatea interfetei pe stoc si pretul se pare ca ar fi in jur de 400 RON.
Voi reveni pe topicul respectiv cand aflu daca exista sau nu.

O alta varianta ar fi o telecomanda de volan Pioneer care ar fi doar 200 RON: http://www.pioneer.eu/eur/product_detail.jsp?product_id=3370&taxonomy_id=25-38
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum