Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Apropo de usi..

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
athena

Data înscrierii: 24/Apr/2008
Locație: ATHENA

MesajTrimis: Mar Noi 11, 2008 12:13 pm    Titlul subiectului: Apropo de usi.. Răspunde cu citat (quote)

Si eu am un seat si usile arata cam lafel.Daca a-ti facut o insonorizare la ele a-ti demontat interiorul usii sau dupa cum am vazut in poze decat ati aplicat pe ea acele petice argintii deoarece si pe mine ma bate gandul la insonorizare si nu prea ma trage sufletul sa demontez aproqape toata usa.Mentionez ca in poza sunt difm stoc care s-au copt si sunt schimbate cu niste amarate de http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/THx_172/ la care am despartit tweterele de dif si le-am montat ca si un sistem plus inele din mdf , amplificate de un JBL gto 75.4

DSC00718.JPG
 Description:
 Filesize:  135.74 KB
 Viewed:  463 Time(s)

DSC00718.JPG

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Noi 11, 2008 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In poze se vede de multe ori doar ce e la suprafata.
Trebuie pus neaparat si pe tabla care e spre exterior. Asa ca. ori ai maini subtiri si lucrezi prin gaura de difuzor (se poate face aproape toata usa pe acolo) ori demontezi tabla care tine macaraua de geam.

Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Noi 12, 2008 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jos cu tabla! (iti usurezi munca)
si pe langa cele doua fete de tabla ar fi ok sa insonorizei si fata de usa (cu ceva pasta).

athena

Data înscrierii: 24/Apr/2008
Locație: ATHENA

MesajTrimis: Mie Noi 12, 2008 9:13 pm    Titlul subiectului: OK ... Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc mult pentru raspunsurile promte.Acum sa vad am mana asa de micuta ?
Sus
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce n-as da sa am si eu o usa asa!
Da tabla jos o insonorizezi cit se poate de bine ,2-3 straturi Dynamat , pasta Brax , dupa care faci acelasi lucru cu interiorul usii.
E pacat avind un acces atit de bun sa nu faci lucrurile bine!
Chiar daca nu vei monta scule de top ,vei fi extrem de uimit cum poti sa faci niste difuzoare slabe ,sa sune mai bine decit unele bune montate necorespunzator.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum