|
Autor |
Mesaj |
athena

Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 41 Locație: ATHENA
|
Trimis: Mar Noi 11, 2008 12:13 pm Titlul subiectului: Apropo de usi.. |
|
|
Si eu am un seat si usile arata cam lafel.Daca a-ti facut o insonorizare la ele a-ti demontat interiorul usii sau dupa cum am vazut in poze decat ati aplicat pe ea acele petice argintii deoarece si pe mine ma bate gandul la insonorizare si nu prea ma trage sufletul sa demontez aproqape toata usa.Mentionez ca in poza sunt difm stoc care s-au copt si sunt schimbate cu niste amarate de http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/THx_172/ la care am despartit tweterele de dif si le-am montat ca si un sistem plus inele din mdf , amplificate de un JBL gto 75.4
Description: |
|
Filesize: |
135.74 KB |
Viewed: |
463 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Noi 11, 2008 1:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
In poze se vede de multe ori doar ce e la suprafata.
Trebuie pus neaparat si pe tabla care e spre exterior. Asa ca. ori ai maini subtiri si lucrezi prin gaura de difuzor (se poate face aproape toata usa pe acolo) ori demontezi tabla care tine macaraua de geam.
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Noi 12, 2008 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
jos cu tabla! (iti usurezi munca)
si pe langa cele doua fete de tabla ar fi ok sa insonorizei si fata de usa (cu ceva pasta).
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
athena

Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 41 Locație: ATHENA
|
Trimis: Mie Noi 12, 2008 9:13 pm Titlul subiectului: OK ... |
|
|
Va multumesc mult pentru raspunsurile promte.Acum sa vad am mana asa de micuta ?
|
|
Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Dum Noi 16, 2008 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce n-as da sa am si eu o usa asa!
Da tabla jos o insonorizezi cit se poate de bine ,2-3 straturi Dynamat , pasta Brax , dupa care faci acelasi lucru cu interiorul usii.
E pacat avind un acces atit de bun sa nu faci lucrurile bine!
Chiar daca nu vei monta scule de top ,vei fi extrem de uimit cum poti sa faci niste difuzoare slabe ,sa sune mai bine decit unele bune montate necorespunzator.
|
|
Sus |
|
 |
|