|
Autor |
Mesaj |
Vento_music
Data înscrierii: 21/Sep/2007 Mesaje: 48
|
Trimis: Vin Sep 28, 2007 9:38 am Titlul subiectului: Antena receptie radio buna ?? |
|
|
Ce antena de interior se recomanda ??
Cum HU Pioneer au o receptie slaba, iar antena mea e no name si pozitionata pe pafon in spate si deci cablu e cam lung si ma gandesc ca nu e prea bine, as vrea sa incerc si alte variante. Am inteles ca antenele de interior ce se monteaza deasupra oglinzii cu acel mic amplificator isi fac bine treaba, o fi asa???
Puteti recomanda vreo marca anume si vreun magazin de unde sa cumpar asa ceva, pe net nu am prea gasit decat ceva pe la 50 ron care parea destul de "china".
Daca mai sunt si alte solutii va rog sa faceti propuneri. La antena mea am montat (nu eu, un electricean auto) un amplificator micut la vreo 25 ron de la Augsburg, dar receptia a fost simtitor mai proasta ca inainte.
Merci pentru ajutor. |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Sep 28, 2007 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu prea gasesti in comert antene bune....aceeasi problema o am si eu....
mai au rusii de prin bazar cite o antena buna.....am avut una si eu... dar am stricat-o...care era ca o uzina! adica avea niste filtre si amplificatoare cred...foarte complexe!
Dar din pacate nu se mai gasesc...
nu-ti lua de aia de bazar lipita de parbriz...ca atunci chiar nu mai prinzi nimic! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
Vento_music
|
|
Sus |
|
 |
Vento_music
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni nimic???? |
|
Sus |
|
 |
Dark_Lord
Data înscrierii: 20/Oct/2007 Mesaje: 10 Locație: Barlad, Vaslui
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca la tine lipseste partea de alimentare a antenei.
la vw asa e... unele HU nu baga + pe antena pentru amplificare a semnalului. |
|
Sus |
|
 |
Vento_music
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu imi lipseste nimic.
Am un HU Pioneer 3900 MP nou si o antena cumparata de la o benzinarie Mol si montata de mine pe mijlocul plafonului in spate (am dat gaura, am montat antena si cablul e tras pana la HU, mufari corecte)
Ideea e ca intradevar Vento are un amplificator pentru receptia fm sub plasticul ce mascheaza stalpul spate stanga. Eu nu am insa nici HU original, nici antena originala si nici amplificator.
As vrea sa evit sa pun antene din alea metalice care se pot rupe usor, nici nu imi place cum arata si alte gauri nu mai dau....
Mi-ar trebui un amplificator de receptie fm mai bun (dar nu rahat din ala mic de la Augsburg care nu face nimic) care sa aduca un plus receptiei !!
Astept ceva propuneri de unde pot cumpara asa ceva.
Merci |
|
Sus |
|
 |
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 27 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune una electronica , de interior , daca tot ai facut modificari _________________ Fara comentarii glumesc |
|
Sus |
|
 |
yks2008 Pasionat
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 55
|
Trimis: Mie Dec 24, 2008 1:58 am Titlul subiectului: |
|
|
incearca cu una activa oricum au preturi mici , ori deasupra oglinzi ori in spate la luneta sunt mai multe modele eu personal am una valor e format din 2 bete care sunt lipite in unghi de 90 de grade pe luneta spate , receptie execlenta in interior are un mic montaj un transistor bf (cred ca este fet) are o amplificare foarte mare . |
|
Sus |
|
 |
|