Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificator mingsound?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
regal.life

Data înscrierii: 15/Apr/2015

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2015 3:10 pm    Titlul subiectului: Amplificator mingsound? Răspunde cu citat (quote)

Salut, aveți cumva vreo idee despre ce poate amplificatorul mingsound v-1600? Din cate am vazut are cooler.. pe net nu prea am gasit specificatii despre el, doar pe la diversi oameni care zic ceva de genul:
CARACTERISTICI:
4x 400W pe sarcini de 4 ohmi
2x 800W pe sarcini de 2 ohmi
1x1600W pe sarcini de 2 ohmi
Racire fortata senzor de temperatura pe cooler, comutatie in crosover sau full music.
Acum.. nu cred ca puterile alea sunt cele adevarate(RMS), dar totusi.. ar putea avea macar 1x500W rms?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2015 7:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cun faci, dar alegi amplificatoarele care au puterile cele mai umflate! Smile Amplificatorul Mingsound nu cred sa poata mai mult de 2 x 200w la 4 ohmi.
Sus
regal.life

Data înscrierii: 15/Apr/2015

MesajTrimis: Dum Apr 19, 2015 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile) nu l-am ales, l-am vazut la vanzare si mi s-a parut interesant mai mult pentru ca are racire activa, al meu are pasiva si nu prea ma incanta.
Oricum din cĂąte am vĂŁzut toate au puterile umflate fiindcĂŁ sunt rari producĂŁtorii care trec RMS-ul pe amplificator..(am avut o stație pe care scrie clar și mare sĂŁ se vadĂŁ RMS-ul Ăźn punte, RMS-ul pe fiecare canal etc.. doar cĂŁ era de 200W și nu avea cine știe ce setĂŁri..)
Multumesc oricum pentru raspuns. Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum