Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

amplificator 4 iesiri conectare la un subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
yks2008
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2008

MesajTrimis: Mar Dec 16, 2008 1:18 am    Titlul subiectului: amplificator 4 iesiri conectare la un subwoofer Răspunde cu citat (quote)

cum leg un subwoofer la un amplificator cu 4 iesiri (diferentiale) ca acesta sa nu intre in dezechilibru termic sau sa nu il ard ,amplificatorul are 2 circuite integrate ,iar la fiecare circuit integrat se pot lega 2 difuzoare.nu vreau sa cresca puterea numai sa leg acest amplif la un singur difuzor.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 1:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

banuaiam eu ca este greu ,si nu se baga nimeni, din cei care stiu sa lege 2 fire la un difuzor.
Sus
killergts
Pasionat

Data înscrierii: 27/Sep/2008
Locație: cotroceni

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu poti. Poti sa pui in punte 2 canale si cam atat.
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok,mersi asta am facut si eu si merge dar ce se intampla cu celalalt integrat daca functioneaza in gol ,nu as putea sa leg toate iesiriele int-un punct ,prin intermediul unor rezistente (adica si ramura negativa ,si ramura pozitiva legata fiecare iesire printr-o rez .sau ma-m gandit sa tai alimentarea la cel de-al doile integrat ,si primul sa-l leg in punte ,este mai bine tinind cont de ce vreau sa fac .
Sus
Armadyllo
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iun/2008
Locație: etaj 1

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E o idee buna sa-i tai alimentarea sau semnalul. Altfel nu poti face punte peste punte asa usor.

De ce nu pui doua dif-uri in punte? faci o incinta BP, sau...whatever
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa pun 2 difuzoare , nu as avea spatiu si asta este singurul amplificator care il am destinat ptr. treaba asta .cred ca o sa tai alimentare de la al 1 integrat si la cel de-al 2 cum leg firele ca tot 2 iesiri are ,+ -.+ -.?
Sus
killergts
Pasionat

Data înscrierii: 27/Sep/2008
Locație: cotroceni

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu iti face griji ca este in gol un "integrat" ca nu consuma chiar asa mult. ce zici tu acolo cu conectat cu rezistente nu are nici o logica, tu vrei sa consumi mai mult, sa se auda mai prost si poate reusesti sa arzi amplificatorul. ramai la legat 2 fire ca este mai sanatos.
Sus
Armadyllo
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iun/2008
Locație: etaj 1

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yks2008 a scris:
cum leg firele ca tot 2 iesiri are ,+ -.+ -.?

pai + de la un canal si - de la celalalt

Cum apare si pe majoritatea amplifurilor pe 2 canale, pentru legaturile in punte se folosesc extremitatile +-
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 4:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok,va multumesc la toti , in sfarsit am vazut un raspuns bun ca sa pot sa ma apuc de treaba , problema nu era de consum numai ca nu stiam daca se inampla ceva ca sta integratul ala in gol.
Sus
pufuletz

Data înscrierii: 23/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai putea pe cele 2 canale libere sa pui difuzoarele din usi ! Le pui in paralel cate 2 pe laterala si o sa ai 2 ohmi stereo care ar fi echivalentul a 4 ohmi punte pe cele 2 canale !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum