|
Autor |
Mesaj |
tonu_adrian Priceput
Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
|
Sus |
|
|
moisoiu Priceput
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 211 Locație: Oradea
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2009 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
eh se mai intampla... dar ce ai facut si tu ai dat muzica tare cand ai trecut pe langa gabori ?
_________________ New Car -> New Audio System |
|
Sus |
|
|
tonu_adrian Priceput
Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2009 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu nimica... cand i-am vazut am inchis muzica,,dar m-au auzit de la distanta si dupa cum mi-a zis un prieten care era chiar langa masina politiei.. a sarit militianu' k ars din masina cand a auzit bas si m-a oprit. Problema e k eram cam singurul prin zona la ora aia tarzie si nu am putut da vina pe ala din fata
_________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
Sus |
|
|
o&g Audiofil
Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2009 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
CONTESTA PORCARIA AIA !!!
de unde gura masii stie el ca era un nivel suficient de ridicat pt a te amenda ????
*utule rasa in nas de gabori jepcari.
daca ai un prieten/cunostinta avocat si nu iti ia bani multi contesta neaparat.
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
|
moisoiu Priceput
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 211 Locație: Oradea
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2009 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai ... daca a sarit ca ars e clar care o fost vina ... i-ai distrus la saracu gabor somnu ....asta e si da fa contestatie .. ca din moment ce ei nu aparat OMOLOGAT pentru masurarea nivelului de sunet ... poti sa ii arunci in fata hartia
dar ma gandesc ca deja ai semnato si ai si platit amenda .. ca dupa 48 de ore e dublu (sau 24 ?)
_________________ New Car -> New Audio System |
|
Sus |
|
|
syndel Pasionat
Data înscrierii: 04/Aug/2008 Mesaje: 158 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2009 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este clar ca trebuie sa depui contestatie impotriva acestei amenzi abuzive. In lipsa unei aparaturi omologate pentru masurarea nivelului acustic, amenda nu are suport juridic si deci se pot sterge undeva cu ea.
Fa contestatie si nu vei pierde!
PS S-au suparat ca le tremura radarul pe bord?
|
|
Sus |
|
|
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2009 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
o poti contesta pt ca, legal, ceea ce vrea badea ala nu are sens si corelare in lege...aia pe care a dat-o el e valabila la concerte and shit
singura chestie pt care putea sa te amendeze, in cazul in care tot ceea ce faceai tu era "zgomot" e perturbarea linistii publice... si daca era trebuia incadrata altfel.
dar aici vine intrebarea...pt 120 de ron se merita? mai ales daca amenda a fost singurul lucru ca rezulatat al treziirii din motaiala a baietilor scoleri ....
daca se lasa cu amenzi mai mari, cum zicea el de 2000 de ron sa asa avea rost...desi nu cred ca ar fi putut sa iti dea......
|
|
Sus |
|
|
ADN Pasionat
Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2009 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cunosc si eu pe cineva care si-a luat amenda pt muzika.Explicatia burtosilor a fost ca era trecut de 22.00 si deranja linistea publica.Dar dupa cum a spus si light_man nu te poti lua cu ei pt 1 mil pt ca unii mai au si o folie pe fata si un stop innegrit si sa te iei la cearta cu nebunii se leaga si de altele.
_________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
|
otzy Audiofil
Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2009 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum zicea cineva mai sus, pentru 120 de roni nu merita atatea drumuri...
bravo tie, nu tre sa-ti para rau, tre sa fi mandru
LE: si inca nu imi vine sa cred, cred ca am citit de 5 ori ce scrie in proces si tot ma minunez... eu tot timpu am dat muzica mai tare cand treceam pe langa gabori
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
|
o&g Audiofil
Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
e o porcarie...
mai oameni, de ce mama dracului sa le lasi gaborilor orgoliul sus pt ca ei dau amenzi cum vor, cand vor si cui vor pt ca li se pare lor ????
pentru tulburarea linistii puteau sa te amendeze (din cate stiu doar in urma unei reclamatii) , dar in procesul verbal e trecut clar altceva decat tuburarea linistii...
mai bine dau 500lei la avocat (nu costa atat cu siguranta un miniproces de genu asta) si le dau peste nas gunoaielor cu cap de creta.
120 care NU ii merita X zeci , poate sute de cazuri/saptamana se aduna ceva.
maxim 0.01% din "militienii" zilelor noastre sunt oameni, restu sunt niste .... nu am cuvinte
de tara asta o sa se aleaga praful...
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
|
Body28 Audiofil
Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru tulburarea linistii publice politia se poate si autosesiza. Si mi se pare corect. Si eu sunt deranjat uneori de diversi dobitoci.
Primul lucru care trebuia facut era.. nesemnarea procesului verbal. Dupa care contestatie.
o&g are dreptate, nu neaparat ca isi iau nasul pe sus, ci pentru ca politistii o sa considere ceea ce fac corect. Si nu e.
Ce mult mi-ar place sa ma opreasca un politist sa-mi ceara actele si apoi sa scoata termlab-ul din dotare pentru control de rutina .
|
|
Sus |
|
|
noobsound Pasionat
Data înscrierii: 24/Dec/2008 Mesaje: 64
|
Trimis: Lun Sep 21, 2009 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
trebuie pusa amenda in rama langa viitoarele trofee