Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am si eu o nelamurile
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locaţie: Constanta

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 11:29 pm    Titlul subiectului: Am si eu o nelamurile Răspunde cu citat (quote)

Nu fac antireclama pt ca nu are nici o legatura cu site-ul dumneavoastra, vreau si eu un sfat.
E vorba de un kit complet (sub + statie+ cabluri):
Am gasit acealsi kit aici (constanta) la 700 ron, si undeva la bucuresti tot un site de audio la 570 ron, acum ma gandesc ce ma sfatuti sa fac (ambele au garantie 1 an) dar e chestia ca garantie am aici dar e 700 ron sau la bucuresti si e mai ieftin (de restu de bani mi-as lua niste difuzoare)
Nu sunt lamurit cu chestia asta: daca Doamne fereste Smile se intampla ceva cu statia sau subu, ce fac eu daca am garantia la Bucuresti...ma duc cu ele acolo...sau cum se procedeaza..(asa la CT ar fi aproape)
Sper sa intelegeti ce am vrut sa spun.
Multumesc anticipat.

m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu tot asa am avut de ales. Ori cumpar din oras de la mine mai scump ori fac comanda de la be loud.

Am ales pana la urma sa iau de la Be Loud, eu ieseam in avantaj. Oricum si produsele de pe net au garantie si sunt centre autorizate in orase apropiate (eu sunt din Vaslui, nu prea exista pe aici srevice-uri autorizate JBL, Blaupunkt sau altceva prin oras dar la tine, fiind orasul mai mare e posibil sa fie asa ca nu e nevoie sa te deplasezi pana la Bucuresti in caz de ceva defectiuni. )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 11:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ti le instaleaza bine aia din Bucuresti nici nu trebuie sa ai vreo grija in ceea ce priveste garantia . Sunt niste bani ce pot fi investiti in altceva.
Acum daca vrei neaparat se poate orice, inclusiv sa distrugi sistemul. Twisted Evil

iceteam
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot asta ma framanata Smile, cum se procedeaza in caz de o defectiune ... se poate apela si prin constanta de exemplu la un service folosind garantia produsului...? Eu ma refer la o defectiune din fabrica sau etc ,vreo piesa din el ceva sa cedeze in conditii normale de folosire Shocked

De montat nu e o problema il monteaza cineva care cu asta se ocupa Twisted Evil

Multumesc anticipat

Silviu
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca cel care instaleaza poate oferi garantie, atunci ea este valabila oriunde in tara la alt service autorizat. (asa pare logic) Chestia asta se intampla cu Alpine: sunt f putini instalatori autorizati sa dea garantie, iar garantia alora este valabila la oricare dintre service-urile din retea.
iceteam
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma refeream la garantia oferita de exemplu de be loud (e doar exemplu,ma refer in general de site-uri nu numai audio dar care livreaza in toata tara), daca cedeaza o piesa... ce face un om de exmplu de la arad ? Question
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce am citit eu de pe certificatul de garantie, garantia nu o ofera Be Loud. Garantia este oferita de producator. In cazul meu, am un sub JBL, si daca se intampla ceva cu el nu trebuie sa ma prezit la Be Loud, ci la orice reprezentant JBL din tara. Problema este insa ca pentru a beneficia de garantie sistemul trebuie instalat intr-un service autorizat de unde, banuiesc ,ar trebui sa primesti ceva la mana cum ca ai instalat la ei si ai dreptul la garantie.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 1:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cateva mentiuni:

1. noi oferim garantie pentru tot ce vindem. asta inseamna ca preluam produsul problema dupa constatare de la client si mergem la importator noi. daca clientul vrea sa se duca singur poate sa faca si asta.

2. daca clientul e din alt oras produsul trebuie sa ajunga cumva la noi. nu ne-am pus inca problema cine plateste transportul pentru ca, ma credeti sau nu, nu a fost inca cazul... din sutele de comenzi trimise in tara (poate peste 1000 deja) nu imi aduc aminte sa fi aparut vreo reclamatie. Pentru Bucuresti am mai avut cateva cazuri dar aici treaba e mai simpla.
Eu zic sa cumperi linistit de pe net din Bucuresti pentru ca daca cumperi marfa originala adusa pe canale oficiale in tara sansele sa se strice ceva sunt extrem de mici, cu conditia unei instalari OK si a unei exploatari corecte.
In cazul extrem de improbabil in care apare o problema care nu poate fi rezolvata pe plan local ne poti trimite produsele inapoi.
Acum imi aduc aminte, am avut o problema cu niste difuzoare odata... DLS MS5 sau MS6... fusesera expuse in magazin si importatorul a uitat sa ne spuna asta.. si noi nu le-am verificat bine si le-am trimis mai departe ca noi si clientul le-a refuzat. In acel caz le-am inlocuit cu alta pereche de difuzoare pe cheltuiala noastra.

3. Poti lua acel pachet de bass de care vorbesti si de la Be loud, adica de la noi. E vorba de amplificator + subwoofer XTREME plus kit de cabluri la 570 RON, corect?. E un pachet pe care il vom oferi si noi cat de curand pe site dar poti sa-l comanzi deja, marfa e disponibila Smile
Sus
iceteam
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Exact , si parca mai mare inceredere am in site-ul (firma) dumneavostra decat in celalat (fara reclama) am mai facut comanda , o sa fac si eu comanda pe 1 cred si cam cat ar ajunge transportul lor

PS. Ce parere aveti de oferta Extreme...

Silviu
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 9:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/BLAUPUNKT/Summer_Bass_Pack_Ib/

Mie mi se pare mult (mult mult) mai bun pachetul asta, comparativ cu cel de la Xtreme.

Bafta.

iceteam
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 9:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea am citit lucruri bune despre Blaupunkt.....nu am testat deci nu ma pronunt.. zic doar din ce am citit pe forumuri..
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iceteam a scris:
cam cat ar ajunge transportul lor

PS. Ce parere aveti de oferta Extreme...

transportul pana in Constanta ar trebui sa fie in jur de 50-60 ron, maxim 70... in ultimul timp avem probleme cu firma de curierat cu care colaboram, saptamana trecuta s-a intamplat sa calculeze gresit costul unui transport si cereau clientului 150 RON pentru o statie... s-a lamurit problema cu cateva injuraturi si a scazut la 45 ron...
daca e sa te iei dupa calculatorul de tarife de pe site-ul lor (Cargus), un astfel de pachet nu ar trebui sa depaseasca 40 ron insa.
Deci ca sa fim cat mai aproape de adevar, fiind vorba si de un pachet mare as zice 50-60 ron...
Despre pachetul respectiv nu am inca nici o parere, nu l-am ascultat inca. Tinand cont insa si de pret cred ca face banii.
Sus
iceteam
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce nu am vazut pe nici pe site dvs nici pe siteul oficial si cam peste tot pe unde m-am uitat daca statia se poate lega in punte, nu am gasit deat 2 x 50 la 4 ohm si 2 x 80 la 2 ohm. Mai stiti ceva detalii ?
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile producatorul a ales sa nu includa acest lucru in specificatii....
Statia poate fi legata in punte pentru un subwoofer dar puterea RMS in acest caz nu a fost masurata sau comunicata de producator.
Pe baza teoriei si a experientei pot sa estimez ca are undeva pe la 160W RMS in punte... ceea ce pare putin.
Tot din experienta stiu sa nu ma uit numai la wati... dupa ce voi avea ocazia sa ma joc cu ea voi sti mai multe.
Sus
iceteam
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 30, 2006 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum nu prea am de gand sa daram masina, tinand cond ca e o dacie din 90.. Si apropo m-as incadra sa pun un sistem statie + sub (de preferat cutie) in jur la 700 Ron (alceva decat kitu extreme) dar sa numai investesc si intru-un condensator, banuiesc ca pana in 250-300w nu necesita neaparat.

Cred ca vreo 200w mi-ar ajunge.. Twisted Evil

Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum