Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alt subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
bobo_lte

Data înscrierii: 09/Mai/2008
Locație: Vrancea

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 5:52 pm    Titlul subiectului: alt subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Am o incinta br nu stiu sigur ce marime are si vreau sa schimb subul,deoarece deocamdata am un sub hifonics titan txi 12s4 pe care il amplific cu un hifonics txi 4008(400rms in punte)si pot sa spun ca se aude jalnic,inainte aveam un magnat street racer(130rms)si park se auzea mult mai bine.Ce subwoofer imi recomandati?Mentionez ca nu vreau sa schimb incinta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 7:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si vrei sa ghicim noi dimensiunile incintei??? Rolling Eyes Rolling Eyes
bobo_lte

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu sa ghiciti dimensiunea incintei, ci sa-mi recomandati un subwoofer la 300-400rms.
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa poate cineva sa-ti recomande un difuzor care sa sune bine pe ce incinta ai tu trebuie ori sa dai detalii despre volum/ acordaj ori sa spui dimensiunile incintei.
bobo_lte

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu ca e fff important volumul incintei in alegerea unui subwoofer dar nu eram sigur de marimea ei.incinta are 68 litri.Very Happy
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti incerca un jbl p1222. are 400W si se aude bine.poate gasesti pe la bursa, parca mai avea cineva.
bobo_lte

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si sunt sanse sa se auda mai bine jbl p1222 decat hifonicsul meu care duce tot 400w dar suna ca o pocnitoare,ma gandeam si la varianta pioneer TS-W307D2 mai ieftin ca jbl ,s-ar merita?
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer am auzit un hifonics ca al tau si nu prea am ramas impresionat. jbl-ul l-am avut si eu si alti forumisti si multa lume poa sa confirme cat e de potent .
cam in aceeasi bani poti incerca si type r si gz radioactive.

au fost n discutii despre care e mai bun. cauta si trage concluzii Razz

Ultima modificare efectuată de către otzy la Dum Mai 25, 2008 11:06 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
bobo_lte

MesajTrimis: Dum Mai 25, 2008 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am rascolit tot forumul dar mai nimic concret oricum ms fain:d
Sus
jblp1222
Priceput

Data înscrierii: 12/Oct/2007

MesajTrimis: Vin Mai 30, 2008 4:13 pm    Titlul subiectului: alt subwoofer Răspunde cu citat (quote)

exista difuzoare noi...la 5 .5 mil parca...insa...la statia care o ai....mai bine iei un alpine r-type....jbl`ul vrea mai mult de 500 600 W.....alpine`ul il misti bine cu ce ai...

asta iti trebuie poti da si comanda ca il gasesti pe stoc....sunt singurii care il mai au

http://www.esderman.ro/store/produs/2/18/18/15/Alpine/Subwoofer/214/SWR-1222D

raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Vin Mai 30, 2008 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tu cred ca ai vrea sa se faca subwoofer dupa incinta ta Laughing care cred ca este una acordata sus. Baga-te pe un 307d2 ca e ieftin si bun, merge sub statia aia Wink
bobo_lte

MesajTrimis: Vin Mai 30, 2008 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu vrea sa imi recomandati un subwoofer care sa sune bine pe amp meu,incinta pot sa o schimb,insa amp nu.
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Vin Mai 30, 2008 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ala-i, da pio 307d2
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum