Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ALPINE vs. Pioneer vs. KENWOOD
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Joi Iun 29, 2017 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MOSFET este un tip de tranzistori; mai intalnesti tranzistori bipolari, v-fet ( probabil cei mai buni tranzistori), etc. Gasesti informatii arhisuficiente despre ei pe internet
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Joi Iun 29, 2017 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E un player f bun ala..ia.l fara grija. App pt alti termeni (mosfet sau dac) gasesti ff multe info pe google. Mai bine te.ei uita dupa un kit sanatos de cabluri si ceva info despre cum se instaleaza corect un amp. Sau daca esti geamgiu ..apelezi la un cunoscator..ca sa nu dai foc la masina. Bft
Logan_05

Data înscrierii: 19/Feb/2017

MesajTrimis: Vin Iun 30, 2017 10:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificatoare am mai montat cu subwoofere. Am schimbat si cablajele la difuzoare. Ma pricep, dar la playere chiar nu stiam multe lucruri. Am invatat cate ceva de pe forum.
zaineady

Data înscrierii: 29/Sep/2015

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2017 11:13 pm    Titlul subiectului: Ss Răspunde cu citat (quote)

Nu cumpara kenwood 361sd pt ca : o sa vrei sa pui o melodie de pe tel si o sa umbli ca primitivul cu auxiliarul dupa tn, cumpara unu compatibil bluetooth, daca vrei iti dau eu 361 ul meu este new new garantie pic de zgarietura nu are, este f bun dar fara blu....recomandati-mi si mie unul la fel de bun dar cu bluetooth neaparat !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum