|
|
|
Autor |
Mesaj |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Joi Iun 29, 2017 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
MOSFET este un tip de tranzistori; mai intalnesti tranzistori bipolari, v-fet ( probabil cei mai buni tranzistori), etc. Gasesti informatii arhisuficiente despre ei pe internet |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Iun 29, 2017 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
E un player f bun ala..ia.l fara grija. App pt alti termeni (mosfet sau dac) gasesti ff multe info pe google. Mai bine te.ei uita dupa un kit sanatos de cabluri si ceva info despre cum se instaleaza corect un amp. Sau daca esti geamgiu ..apelezi la un cunoscator..ca sa nu dai foc la masina. Bft _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
Logan_05
Data înscrierii: 19/Feb/2017 Mesaje: 21
|
Trimis: Vin Iun 30, 2017 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Amplificatoare am mai montat cu subwoofere. Am schimbat si cablajele la difuzoare. Ma pricep, dar la playere chiar nu stiam multe lucruri. Am invatat cate ceva de pe forum. _________________ /////ALPINE |
|
Sus |
|
 |
zaineady
Data înscrierii: 29/Sep/2015 Mesaje: 17
|
Trimis: Dum Iul 30, 2017 11:13 pm Titlul subiectului: Ss |
|
|
Nu cumpara kenwood 361sd pt ca : o sa vrei sa pui o melodie de pe tel si o sa umbli ca primitivul cu auxiliarul dupa tn, cumpara unu compatibil bluetooth, daca vrei iti dau eu 361 ul meu este new new garantie pic de zgarietura nu are, este f bun dar fara blu....recomandati-mi si mie unul la fel de bun dar cu bluetooth neaparat ! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|