Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine CDE 130 RR - pareri detinatori

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Zenon

Data înscrierii: 17/Feb/2013

MesajTrimis: Vin Ian 03, 2014 1:46 pm    Titlul subiectului: Alpine CDE 130 RR - pareri detinatori Răspunde cu citat (quote)

Playerul il iau pentru un BMW E46 + kitul de instalare complet. Recomandati altceva la banii acestia?

Multumesc !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
hexis
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2013
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Vin Ian 03, 2014 9:07 pm    Titlul subiectului: Re: Alpine CDE 130 RR - pareri detinatori Răspunde cu citat (quote)

Zenon a scris:
Playerul il iau pentru un BMW E46 + kitul de instalare complet. Recomandati altceva la banii acestia?

Multumesc !

Eu am un CDE 170rr cu 2 perechi de RCA.Parerea mea e ca isi merita bani.se aude foarte bine.
Mai conteaza si ce difuzoare sau amplificator ai.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Dum Ian 05, 2014 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pt 20 de lei in plus ai cde 170 rr care e mai bun, ai 2 rca si multe alte chestii ultile care modelul ales de tine nu le are. In 350 ron altceva mai bun nu exista, si eu sunt in dilema, daca aveam doar 350 ron asta imi luam, dar asa cu buget un pic mai mare e si mai mare dilema.

Deci, in concluzie. strict in banii astia cde 170 rr.
Sus
Zenon

MesajTrimis: Dum Ian 05, 2014 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ulterior am vazut pretul la CDE 170R si-l voi alege pe acesta. Sper sa vad, mai bine zis, sa aud o imbunatatire la capitolul audio al masinii.
Multumesc pentru sfaturi !
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Ian 06, 2014 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Categoric, dar ce boxe ai? ca sa vezi adevarata valoare a Hu-ului ar trebui si niste dif-uri bunicele.
Sus
Zenon

MesajTrimis: Lun Ian 06, 2014 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer sa fiu, nu am vazut sa scrie firma producatoare. Sunt cele stock.
M-am gandit la faptul sa pastrez difuzoarele originale pentru inalte si sa montez un subwoofer pentru a avea bass (in adevaratul sens al cuvantului).
Pentru inceput, achizitionez doar playerul si sper sa o fac cat mai curand Very Happy
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Ian 06, 2014 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cateodata boxele stock vor suna mai bine decat cele aftermarket daca nu sunt instalate corespunzator.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum