Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alarma cu pager...
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto

Autor Mesaj
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 12:04 pm    Titlul subiectului: alarma cu pager... Răspunde cu citat (quote)

salut ...vreau sa pun pe masina o alarma cu pager pt a nu da cap-n cap cu tata lageam atunci cand suna o alarma...si sa nu stim a cui suna...!!!
la o alarma cu pager indica si locul de efractie?? adica ...sa pp ca imi sparge geamul imi indica acest lucru pe pager??? sau daca se umbla la portbagaj...pot gasi asa ceva la 6 mil + sistemul de deschidere al portbagajului??? ce alter optiuni ar fi diponibile?

neuron
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nu stie nimeni...nimic...despre aceste alarme cu pager???
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am alarma cu pager (un maat) si imi arata pe pager motivul declansarii (daca deschizi o usa clipeste usa pe pictograma masinii de pe pager).

Acum nu stiu daca e la toate la fel, asta fiind singura alarma cu pager pe care am folosit-o Smile

neuron
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 11:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat ai dat pe ea sau ce model este???mai ai si alte optionale pt alarma??
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am dat 5 mil pe ea cu tot cu manopera.
Modelul e 7500.
Dar nu recomand oricum pt ca pager-ul a murit repede(acum folosesc telecomanda de rezerva). Si nu cred ca era din cauza exploatarii pentru ca am mai vazut inca pe cineva care a patit acelasi lucru.

Ce vrei sa zici prin optionale?

neuron
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alti senzori ...deschidere portbagaj
cum a murit repede ???
eu am gasit alarma aia cu garantie 5 ani
ce s-a intamplat cu pagerul??

NIX
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Are deschidere portbagaj. N-a fost necesar decat s-o lege la asta care o are Cielo deja (are deja deschidere portbagaj pe buton).

Senzorii sunt toti normali, ca sa zic asa Smile Nu am adaugat nimic la ea. Cauta pe google detalii despre ea ca sa nu postez eu linkuri.

Garantie are, intr-adevar. Din pacate nu mai dau de montator.

A murit = nu se mai aprinde deloc, indiferent de ce baterie ii pun. Inainte sa moara scotea cate-un tril enervant si se 'reseta' (se stingea si se aprindea la loc).

neuron
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

garantia nu a fost oferita de importator??? nu ai pe certificat mai multe locatii unde ti se acorda garantioa?? am cautat pe google cunosc alarma si mi se parea dubios de ieftina ca sa zic asa!!! ma voi reprofila pe cea de 7 mil de la be-loud un syc...ceva nu stiu numele exact
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-a montat-o un cunoscut Smile

Nu am factura/chitanta ca sa pot cere garantie, din pacate. Asta e, de acum m-am invatat minte Razz

neuron
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 12:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vai vai ...ce nasol...bine macar ca iti merge cu cealaltas telecomanda
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, merge cealalta. Acum functioneaza exact ca una normala, cu singura diferenta ca bate foarte departe Laughing
(in specificatiile date de producator scrie ca bate pana la 1km)

neuron
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1 KM Smile))) oare atat de performanta sa fie??!!! la cat de repede s-a stricat ma indoesc de raza de actioune atat de mare...
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum bate mult mai mult decat o alarma obisnuita. Si tind sa cred kilometrul ala pentru ca semnalul se trimite pe FM.
Plus ca am facut diferite teste (la serviciu, masina sta parcata cam la 400 m de cladire si, prin vreo 2 ziduri de beton, pagerul comunica lejer cu masina).

neuron
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 10:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e ok...atunci exista si posibilitatea ca ceea ce ai patit tu pagerul sa fie o simpla intamplare??? se mai intampla si la case mari sa dea chix cu cate ceva ...daca intelegi ce vreau sa zic!!!
NIX
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 1:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ti-am spus, nu cred sa fie o pura intamplare. Am mai vazut 2 care aveau pager ca al meu si aveau aceeasi problema.

Oricum: daca beneficiezi de garantie ca lumea, mergi pe alarma asta Twisted Evil

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum