|
|
|
Autor |
Mesaj |
Bivor
Data înscrierii: 21/Sep/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Sep 21, 2008 7:32 pm Titlul subiectului: AJUTOR sistem 5.1 - buget 2500 eur |
|
|
Salut,
doresc sa imi construiesc un sistem 5.1 atit pentru filme cit si pentru muzica. Camera are aproximativ 25 mp. Doresc un receiver AV cu intrare HDMI si iesire HDMI deoarece urmeaza sa conectez la el pe linga PC si un Plastation 3 (in special ptr playerul de blueray). Prefer floorstanduri atit pentru boxele fata cit si pentru spate. Nu sunt interesat de volum cit mai puternic ci de o calitate cit mai buna. Boxele au sa fie lipite de perete din motive de spatiu. Pentru boxele spate o sa am nevoie de cabluri cu o lungime de 15 metri, prefer ceva profesional. Eu m-am gindit la un Harman Kardon AVR 355 iar de aici incolo nu stiu nimic.
Astept sistemele propuse de voi in acest buget.
Please help
Multumesc,
Ivor |
|
Sus |
|
 |
micu_vali
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Ian 06, 2009 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca mai este de actualitate dar am o sugestie:
vezi topicul meu pentru PIONEER |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|