Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor alegere difuzor subwoofer
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
password
Pasionat

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Roman

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa ziceam si eu la spl-u ala Shocked
eu stau la casa si cand dau drumu la gz sar vecinii odata au iesit vreo 4 deodata si ziceau ca e cutremur Laughing
dupa cum ziceam nu vreau sub, am unul
vreau sa pun ceva in melomane care sa sune makr 3\4 cat gz-u si sa ma incadrez si in buget ca daca aveam 20mil... Very Happy luam cu siguranta dls-urile

baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din niste difuri de tip fullrange nu vei obtine in veci subbass pentru ca de obicei incintele se gandesc pentru a da kickbass , adica de la 50 de hz in sus si in jos sa lucreze un difuzor specializat pentru subwoofer.
ai un dif foarte bun pentru subwoofer asa ca nu ti ramane decat sa folosesti un filtru activ si sa ti tai boxele la 80 de hz si subul sa mearga de la 80 in jos si atunci o sa fie echilibrat sunetul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
password
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ramane asa; deci sa inteleg ca difurile alea care leam ales eu nus pt ce am eu nevoie?Question
sa vedem dls-urile cum se preteaza poate in viitorul apropiat Very Happy ca ar fi cele mai potrivite pt ca au spl mare si se duc si pana in 2khz

lentziupy

Data înscrierii: 07/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 9:15 am    Titlul subiectului: O parere Răspunde cu citat (quote)

m-am uitat la difuzoarele alese de u ptr woofer da de la cele care le-ai ales u sa nu te astepti la un bass foarte bun. Ce cutie ai pentru ele (cilindru sau trapez). Eu ti-as recomanda un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1242D. Iti zic ca e super difuzor asta. Bafta in continuare
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
password
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms pt sfaturi cutia este dreptunghiulara, 90l, BR
pan la urma m-am oprit la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/DLS/Ultimate_SP12/ ar fi perfect pt casa si pt nevoile mele dar va trebui sa strang bani vro 2 ani Laughing am 16 ani
as vrea o parere si despre http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/DLS/Reference_MW12/ am auzit ca dls-urile sunt bune la sq... cum s-ar presta in comparatie cu cele de 950ron in afara spl-ului care e mai mare

password
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 1:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu a ascultat nimeni http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/DLS/Reference_MW12/ ?
din cate am citit pe diverse forumuri dsl e o firma respectata in domeniul acousticii deci nu o sa ma dezamageasca
vreau doar sa stiu o parere de la cei care au ascultat asa ceva si daca se merita suma de bani pt 2 astfel de woofere
ms

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum