Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

a3 teddy
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tu fiind cine ... si cui sa io tragi ?!
si mai ales .. din care din cauze .. ale cutiei bineinteles ?!

YM: shokaliptiku
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
incinta lu' asta ii mica, are in total 56 de litrii... nu stiu cat ii mai raman la difuzor dupa ce scad volumul portului si al lui, dar oricum ma incadrez in specificatiile producatorului...ei zic volumul maxim pt reflex sa fie 48 de litrii, si minim vreo 35 daca nu ma insel.
incinta e acordata la 32hz cu tub de pvc de ~10cm in diametru... cam se aude aerul prin port din cauza imbinarilor, dar in masina e insesizabil.

daca e asa cum a zis el......... difuzorul ala nu se aude nici pe jumatate cum ar trebui din cauza incintei. pacat ca n-ai spatiu suficient disponibil .
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@o&g

ai putea sa incerci o incinta pe ~ juma de portbagaj, de langa bancheta ( cu spatele inclinat sa castigi spatiu ) pana la marginea portbagajului iar ca inaltime aproape la nivelul geamurilor ( sper ca intelegi cam cum zic Razz )

si pe incinta poti sa prinzi ampurile...iar condeu Rolling Eyes stii tu mai bine care ii e rolul Laughing

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

308-u nu ii chear amarat, se misca bine in banii lui si , fie vorba intre noi, suporta putere mai multa decat cei 400RMS...
pentru 308 avea incinta undeva la 74 de litrii, iar difuzorului ii ramaneau in jur de 55 daca mai tin eu bine minte...

acum asa sunt imprejurarile, dar chear si asa, in incinta asta lesinata coboara bine si canta suficient de tare, mai tare decat 308-u... fac filmulet in seara asta cu "efectele" asupra masinii....
unul dintre considerentele pt care am ales acest pio e ca se descurca onorabil in incinte mici.
in seald de 30 de litrii am vreut sa il pun, dar parca e totusi prea lesinat si mai important, nu aveam unde sa imi prind amplifurile Very Happy ...

de masurat o sa ma masor, asa, de dragul artei, fara vreo pretentie...

incinta pana la nivelul geamurilor nu imi e pe plac pentru ca:
1) nu as putea sa pun polita aia de deasupra
2)nu as putea sa o fixez bine si ma mai apuca,rar, dar ma apuca, sa conduc sportiv si atunci nu as vrea sa o ia rasna prin portbagaj.
3) mi se pare o asemenea incinta in oprtbagajul meu mic, disproportionata si inestetica.

daca vine careva in sibiu la concurs si are o incinta mai mare il punem sa vedem cum canta in ceva mare...

condensatorul are in primul rand rol de distribuitor + voltmetru
Laughing + design, desii asa cum e pus acum si culoarea aia e cam ... ch, dar las' ca mere si asa.

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se poate face incinta linistit pana la nivelul placii de pe portbagaj, si pe toata latimea lui. Spate inclinat dupa bancheta, cred ca o sa folosesti maxim 45cm in partea de jos pentru o incinta zdravana. Si incinta intreaga s-ar putea sa arate mai bine in portbagaj Smile
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alt aspect negativ pt o cutie f mare... cand plec prin tara, singur cu treburi doar de mine stiute si fac pana cum plm scot eu toata dracovenia din portbagaj ?
stau 3 ore sa demontez tot ?
iti dai seama ca o sa aibe multe kg si nu ai cum sa o prinzi cum trebuie, fiind cat latimea protbagajului

as fi curios sa fac o proba intr-o incinta mare sa ved daca merita riscul...

ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu incinta lata cat tot portbagajul, numai in spate poate sa plece, in lateral nu misca Laughing

Daca vii prin Cluj, putem testa.

Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca se poate face ceva sa fie si frumos, sa ai si volumul necesar difuzorului, sa mai ramai si ceva portbagaj si sa ai si acces la rezerva Razz

trebuie doar sa vrei si sa nu-ti fie lene Laughing

sa ai bafta

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli cand o sa am un drum de cj fara limita de timp o sa vorbim...
sa fac incinta exact cat loc am intre telescope nu am cum, pt ca gura de la portbagaj e mai mica.
daca se deplaseaza incinta, sa presupunem, doar in spre napoi nu e de ajuns ? to ramai cu RCA-urile rupte, poate si vre-un scurt sau alte scenarii aiurea ?

otzy, la roata de rezerva am acces daca nu mai am aproape nimic in portbagaj Laughing
asa, de curios, baga o idee cum as putea sa fac incinta in care sa am loc de difuzor si de portul de bas reflex astfel inca sa am acces la roata de rezerva fara sa scot wooferul...

otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incinta intre telescoape aproape la fix, inaltime aproape de polita, spatele inclinat dupa unghiul banchetei.

subul il bagi pe lung prin portbagaj in interiorul masinii, dupa care il rotesti si il bagi in portbagaj si ridici bancheta Wink

in caz de urgenta, rabatezi bancheta, bagi subul in habitaclu, scoti rezerva...bagi subul inpoi, ridici bancheta si puf !

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa il rotesc inauntru nu stiu cat e de buna varianta... s-ar putea sa nu fie suficient spatiu sa il rotesc.
de rabatat bancheta nici nu se pune problema atunci cand sunt plecat in "misiune", masina in acele cazuti e plina de chestii

ideea cu spatele inclinat dupa bancheta e buna, dar e mai greu cu taiatul la unghi Embarassed

otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

noi ti-am mai dat cate o idee, tu de la ea dezvolti si faci cum iti este mai bine Razz
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iap... sunt curios daca ajung in cj sa fac un test la ssril cu o incinta mare...

producatorii ce ce dracu mai fac recomandari de incinte ? Rolling Eyes

ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
ssrli cand o sa am un drum de cj fara limita de timp o sa vorbim...
sa fac incinta exact cat loc am intre telescope nu am cum, pt ca gura de la portbagaj e mai mica.
daca se deplaseaza incinta, sa presupunem, doar in spre napoi nu e de ajuns ? to ramai cu RCA-urile rupte, poate si vre-un scurt sau alte scenarii aiurea ?

otzy, la roata de rezerva am acces daca nu mai am aproape nimic in portbagaj Laughing
asa, de curios, baga o idee cum as putea sa fac incinta in care sa am loc de difuzor si de portul de bas reflex astfel inca sa am acces la roata de rezerva fara sa scot wooferul...

Portbagajul la generatia ta de A3 e mai ingust la mijloc fata de capatul de la bancheta si cel de la haion Razz

Taiatul in unghi e cea mai mica problema

Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 20, 2010 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dreptate ai ssril in ceea ce priveste portbagajul, cine cunoaste stie...

taiatul la unghi nu mi-a iesit cum trebuie niciodata, dar ce-i drept, nici nu am insistat Laughing

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum