|
Autor |
Mesaj |
kmykze Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 2:57 am Titlul subiectului: 2 amplifuri |
|
|
salutare tuturor.
situatia este urmatoarea: am deja un amplif mac Audio MPX2000 pus pe un sub oarecare, care va fi schimbat cu un tub tot de la mac, vreau sa mai cumpar 2 difuri sisteme de la DLS de 50w si sa le amplific cu inca un mac Audio MPX2000.
intrebarea este: rezista bateria sau alternatorul de pe supernova la cele 2 amplifuri? daca nu ce e de facut? |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 3:12 am Titlul subiectului: |
|
|
direct la subiect : da vor rezista .
pe langa subiect : in locul tau luam orice alt subwoofer, in afara de tub de la mac . si un alt amplificator pentru subwoofer .
amplificatorul care il ai acum pune-l pe difuzoarele care vrei sa ti le iei ... si spune-ne cati bani iti raman pentru amplif si subwoofer ca sa iti recomandam ceva cu adevarat bun. |
|
Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 3:39 am Titlul subiectului: |
|
|
nu conteaza banii, ideea e ca nu vreau super putere, vreau sa se auda calumea, nu vreau masaj la spate )
de ce zici ca nu e bun tubu ala? argumenteaza te rog.
de magnat street racer 3000 xxl ce zici? cam nasol ca nu prea mai ramane loc in spate.
inca ceva, daca pun eu 2 tweetere pe fata la Hifonics ZEUS ZXi 52CX care le am acu pe fata se simte diferenta? ca io pe fata n-am inalte cam deloc, am facut prostia de am luat coaxiale...asta acu 2 ani.
mentionez ca este vorba de tweeterele Infinity ref 1011T
L.E.
aa si o sa renunt la difuri pe spate ca nu au nici o utilizare...si cred eu ca defapt HU-ul meu Pioneer mai vechi 4x50 defapt are 2 canale despartite in 4 (am mai vazut strategia asta de marketing si la alte nume mari) si daca le folosesc pe cele de pe spate distorsioneaza mai mult. si daca nu gresesc defapt 4x50w la 4 Ohm e defapt 2x50 in 2 ohm ca sa nu se arda cand pui 4 difuri sau 2 de 4 ohm. |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
vrei calitate... dar faci o varza:
un subwooefer de forma tubului nu se va auzi niciodata mai bine decat o incinta clasica facuta din pal/mdf. mac nu e cea mai grozava firma in materie audio auto, nici macar o firma medie. ca sa nu mai spun ca ala este cel mai ieftin subwoofer, nici nu imi pot imagina cum se aude. eu am auzit subwooferul mac.. dar modelul band-pass si nu imi place cum se aude... in general nu imi plac band-pass-urile...
un tweeter de la o firma, taiat la o anumita frecventa, pus langa un coaxial de la alta firma.. va creea un sunet care te va dezorienta .
playerul care il ai tu.. si nu numai ala, 99% din playere care au specificata puterea de 4x50 (w MAX) au in general 4x22 (w rms) .
daca nu conteaza banii pe care vrei sa ii investesti in audio auto, spune-ne bugetul de care dispui . |
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
cristi...o incinta de tip cilindru (tub) facuta cu simt de raspundere...adica din mdf....se v-a auzi mai bine decat orice alta incinta de alta forma....dar cum tuburile-s facute din carton....si sunteul e de "carton"... |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
n-am vrut sa ma implic asa tare in subiect..dar asta am vrut sa spun si eu cand am facut referire la pal/mdf , insa nu si faptul ca tubul se va auzi mai bine . e si vorba de gusturi  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pigoo a scris: |
un tweeter de la o firma, taiat la o anumita frecventa, pus langa un coaxial de la alta firma.. va creea un sunet care te va dezorienta .
|
Cat despre tub vs incinta, un tub este din start mai putin dispus flexarii decat o incinta normala. Singurul dezavantaj al unui tub facut corect este forma lui. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000
Ultima modificare efectuată de către ssrli la Sâm Feb 14, 2009 2:00 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vai de mine
Citat: | vrei calitate... dar faci o varza: |
Cite band -pass-uri ai ascula....? cite 2 ..3 , 3 1/5...? |
|
Sus |
|
 |

|
|
Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 16, 2009 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
bun, si cu mac-ul pe care-l am daca ii pun magnat street racer ala nu o sa seauda frumos? am spus ca nu conteaza cati bani trebuie sa bag in sistem pentru ca nu am un buget anume, ma hotarasc la ceva si gata.
sincer nu sunt chiar asa audiofil incat sa vreau sunet curat curat in masina, nici nu pot, insonorizarea in supernova lasa de dorit.
pana la urma daca raman cu statia mea si cu magnatu fac afacere buna? probabil o sa vand hifonics-urile si pioneerurile care le am pe spate si o sa iau un sistem calumea doar pe fata, asta daca nu intre timp gasesc pe cineva care sa-mi faca 2 inele pentru incintele din fata sa pun difurile inclinate spre mine.
L.E.
de Magnat Edition B 30 ce ziceti? vad ca are SPL 95 si raspuns in frecventa bunicel, asta daca cei de la magnat nu mint... |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Feb 18, 2009 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
b30 ? alta gluma de difuzor intr-o incinta sealed care se vrea subwoofer
cifrele alea sunt science fiction.. si oricum, spl(1w/m) e 91db, nu 95db |
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 18, 2009 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
b30-ul e cea mai mare porcarie de woofer scoasa vreodata de magnat.... _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
Sus |
|
 |
Cristi82
Data înscrierii: 13/Noi/2008 Mesaje: 37 Locație: Ct
|
Trimis: Dum Mai 10, 2009 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|