Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

problema foarte ciudata!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
zeusrazvy
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Cluj

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 8:29 pm    Titlul subiectului: problema foarte ciudata! Răspunde cu citat (quote)

deci am alpine 9812 RB si am 3 pre outuri F R si SUB.SUB ul il excludem ramane FRONT SI REAR.Daca pun RCA pe fiecare in parte se aude un barait in boxe.Daca pun indiferent de unde FRONT sau REAR un singur RCA indiferent ce RCA(mentionez ca nu cablurile is problema) si inainte sa intru in ampliful pe 4 canale pun 2 adaptoare ca sa primeasca semnal toate cele 4 canale functioneaza perfect dar nu pot folosi faderu ori e FRONT ori REAR care ati mai patit?dati-mi niste idei ...Smile)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai cabluri neecranate de 5 lei .
+ ai putea sa pui masa pe rca-urile de la pre-out.
Sus
zeusrazvy
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2 cabluri is ecranate si nici cu alea nu merge bine am incercat si cu masa la pre outuri
Sus
zeusrazvy
Priceput

MesajTrimis: Vin Feb 27, 2009 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am mai incercat aseara o chestie.. tinand cont ca rca ul care intra in front de exemplu functioneaza cel care intra in monobloc adica sub functioneaza lam bagat cel de la monobloc in amplificatorul blaupunkt pe 4 canale sa vad daca tot face bazaitul..si tot face desi in monobloc nu face... e din amplif nu?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum