Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DLS PS6A
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
horhe_gxg

Data înscrierii: 30/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 11:42 pm    Titlul subiectului: DLS PS6A Răspunde cu citat (quote)

Pe scurt : am o fabie hatchback, am fost la un atelier sa-mi pun hertz dsk 165 dar teapa nu au incaput in portiere.

Ce am vazut ca ar merge si mi s-a si recomandat de acolo sunt dls ps6a ca au adancimea mai mica de montare, (am vazut din posturi ca Asus are pe masina asa ceva) dar astea cam ar avea nevoie de amplificare...ceea ce eu nu prea voiam (daia voiam dieci).Amplificare mi s-a recomandat audison un srx2 fiind aproape 700 RON...voi mai astepta ca nu am bani acum.
N-am vazut pe niciun site cat coboara in frecventa difurile....Eu as vrea si putin bass din portiere (insonorizate bineinteles)

Tare mi-e frica ca nu cumva direct pe HU (un pioneer P4800) dls ps6a sa se auda mai nasol ca difurile stock (care sunt niste philips de 25 wati rms)
Cum vi se difuzoarele astea? (cu si fara amplificare,poate le-ati auzit mai multi dintre voi).
Mi-ar fi de mare folos niste pareri...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
horhe_gxg

MesajTrimis: Vin Mar 23, 2007 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n-a auzit nimeni aceste difuzoare?
Sus
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mar 23, 2007 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti pot spune ca eu am DLS MS6A, deci oarecum superioare PS6A-urilor si se aud destul de bine.Numai ca nu trebuie sa te astepti la cine stie ce bass de la ele.Comparativ cu difuzoarele din fabrica (tot Philips, pe octavia 2), au mai putin bas, dar se aud mult mai calitativ si mult mai tare.Difuzoarele din usi, dupa mine, sint dedicate mediilor si inaltelor.Bass-ul este treaba subwoofer-ului.Oricum, daca le dai frecvente joase, isi depasesc foarte repede x-max-ul.Sper ca am fost de ajutor. Smile
Octavia II
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Mar 23, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am mai zis asta pe aici dar o repet:
performanta unor difuzoare pe joase este data in primul rand de incinta si de amplificare si dupa aia de calitatea sau specificatiile difuzorului respectiv. panoul pe care este instalat difuzorul trebuie rigidizat, usa trebuie insonorizata, semnalul trebuie sa fie curat etc..
Niciodata niste difuzoare nu vor rivaliza cu un subwoofer pe bass, asta e clar, dar se pot obtine rezultate bune.

Daca zici ca aveai mai mult bass cu cele originale (desi ma indoiesc putin) e numai din cauza usii si a amplificarii... Pana si felul in care sunt instalate conteaza foarte mult.
Daca se tine maine intalnirea si vii, sunt curios sa le aud.
Sus
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Mar 23, 2007 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok Mihai.De mult vroiam sa te rog sa-mi asculti sistemul Smile
Daca se tine intalnirea, voi fi prezent cu siguranta.

Octavia II
Sus
horhe_gxg

MesajTrimis: Vin Mar 23, 2007 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In privinta instalarii difuzoarelor nu-mi fac griji.
Ele or sa vina montate pe inele de mdf iar usile insonorizate...deci cred ca o sa fie cat de cat corect.
Nici eu n-as crede ca o sa am mai putin bass(dupa rigidizare si insonorizare) ca acum cu cele stock...dar mai stii Smile
Temerile mele veneau de la faptul ca ele vor merge direct pe pioneer P4800MP pana cand bugetul va permite un amplif bun.
Daca imi va placea cum vor suna pe HU nu voi mai pune amplificare...
Mersi pt. raspunsuri.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru cine e curios, si in special pentru horhe, un mic filmulet cu DLS PS6A amplificate DOAR de un 4800, adica exact configuratia dorita de el.
la filmare am pus accent mai mult pe sunet decat pe imagine, codecul folosit este Xvid. in demonstratie, in afara de wooferul/tweeterul filmate, nu merge nici un alt difuzor, nici macar celalalt w/tw al sistemului.

nu am apelat la site-uri specializate in gazduirea de astfel de filmulete, special pentru a nu pierde din calitatea sunetului.

DLS PS6A & Pio 4800 sc.rar
 Description:

Download
 Filename:  DLS PS6A & Pio 4800 sc.rar
 Filesize:  6.53 MB
 Downloaded:  1576 Time(s)

Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi place frumos
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 5:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumim Asus pentru filmul excelent.
Este evident ca niste difuzoare ca PS6A merg si pe player destul de bine si mai ales cu o usa bine insonorizata rezultatele nu sunt proaste.
Felicitari pentru instalarea tweeterelor... le-ai pus acolo cu mana ta, nu?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai nu prea am la cine apela in sibiu. . cam tot ce fac fac cu mana mea.
PS. imi cer scuze pentru "curatenia" din masina, ieri a fost zi de pescuit. Very Happy

Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 7:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fac foarte frumos... Felicitari pentru instalare si multumim pentru filmulet. Wink
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus daca tot nu exista serviceuri pe la tine de ce nu faci un parteneriat sau o chestie cu beloud pentru montari de chestii din astea

o idee de a face un service
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa vina si asa ceva. mai exact e pe venite un magazin partener be-loud cu service. nu e prea departe ziua aia.
Sus
horhe_gxg

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da domne' m-ai convins 100% ca merita ps-urile.Oricum p-astea le puneam dar imi trebuia un impuls ca sa vad ca merita cat de cat suma de bani!.
Mersi mult pentru filmulet.Intr-adevar bassu' e cam tot pe acolo cu ce ofera cele stock dar claritatea si fidelitatea DLS-urilor se simte de la o posta...
Mai stii cumva cum erau setarile pioneerului pe melodiile din filmulet?
HPF era off/on?
Inca o data mersi mult mult pt. filmulet!
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 10:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HPF off, low +6 (!) la 40 Hz, mid 0, High +3, BASS 0. nicidecum setarile pe care le-as folosi zi de zi, ci doar pentru demonstratie. oricum, bass este. nu mai stiu ce masina ai, dar ma indoiesc ca setat bine playerul nu vei avea bass mai bun ca cele stock. am vazut subwoofere care sunau mai prost pe frecvente joase decat PS6A.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum